Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wybieram drugie rozwiązanie - czyli pieniądze zostają na Twoim koncie bawolek do czasu pokazania się nowej partii, różnicy też nie musisz zwracać.

Rozumiem, że na odświeżonej liście będziemy z Devolt'em na początku listy :grin:

Skomentuj

Jeżeli jeszcze są te frezarki to ja też bym się pisał!! Bawołek podeślij mi dane do przelewu na PW.

Skomentuj

ok to ja juz wplacam kaske, i poczekam sobie

Skomentuj

Panowie ja rowniez bylbym chetny na jedna frezareczke i prosze o dane do przelewu na PW

Skomentuj

krasz1,dami300189 nie czytaliście tematu??
            Lista jest zamknięta :!:

Skomentuj

maxxx222, spokojnie bo się spocisz :razz:
              jak będzie więcej frezarek w sklepie to chyba nie będzie problemu prawda?

btw: dobrze, że ja już mam i jutro będzie jej dziewiczy rejs :mrgreen:
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Rzeczywiście nie doczytałem dopisując się zbyt pośpiesznie na na listę. Jeżeli frezarki mają jaszcze być dostępne w sklepie , a bawołek będzie miał czas i ochotę się tym zająć, to może rozważy dopisanie do listy mnie oraz krasz1 i dami300189.

Skomentuj

Ja oczywiście również zgadzam się z propozycją kolegów, niech pieniądze u Ciebie leżą i jak się pojawią frezarki i będziesz miał czas sie tym zając to poczekam.
                  Jak frezareczka będzie u mnie to też nie omieszkam się jakoś odwdzięczyć :)
                  A tak poza tematem, ja to mam pecha :) jak by była jeszcze jedna frezareczka to bym się załapał :) No ale trudno:)

Czyli jak robimy nową listę i czekamy??
                  Myślę, że propozycja JankaD jest sprawiedliwa, ale nie chce kłótni na forum wiec niech się wypowie bawolek.

Skomentuj

max222, sapiesz jak byśmy mieli Ci zjeść tą frezarkę. Oczywiście, jeżeli bawolek będzie miał chęci i da radę zakupić więcej niż te 6 sztuk dla osób z listy, to się piszę jeśli nie - trudno!

Skomentuj

witam mam dla niektórych dobre wieści postanowiłem się wybrać do lekelerka dzisiaj i okazało się ze przez noc pracownicy pare dołożyli ...
                      widać ze sami kompletowali zestawy z tego co im zostało na markecie/magazynie ...no ale wracajac do meritum zdobyłem dzisiaj kolejne 3 kompletne zestawy

tak wiec:
                      1 osoby ktore sa na czerwono frezarki sa juz w drodze...wyslalem je ok 15tej
                      2 osoby na niebiesko ...wysylam do was w poniedzialek (dzisiaj musze wyjechac i bede dopiero jutro wieczorem....)
                      a dlatego tym razem postanowiłem troche zmienic kolejnosc dla dwoch osob (devolt, JanekD) bo od was mialem juz wczoraj przelewy tylko po prostu nie bylo dla was frezarek ... no i wskoczyla 3cia osoba ktora byla najwyzej i mam od niej przelew...

1. otomsono
                      2. malutkiz
                      3. csbiczek
                      4. nowy1
                      5. marcin.w10
                      6. kombo
                      7. benek161
                      8. JAREK
                      9.Tomek___
                      10. Devolt
                      11. Tanner
                      12. JanekD

jest tez jedna rzecz ktrórą juz po fakcie zauwazylem ...jak sprawdzalem kazdą jedną sztuke to z jednej musiał mi wyleciec taki gadzet:

niestety nie wiem do kogo powendrowala bez tego kołka dystansowego ... tak wiec jak do was dotrą to sprawdzie i osoba ktora nie ma tego niech sie zglosi ...ja to wysle listem ...co prawda mozna to zastapic wkretem szybkiego montazu (jak PawełS) ....no ale to z mojej winy i przeoczenia wiec niech sie ta osoba zglosi

pozdro ... w poniedzialek podskocze zerknac czy są jescze jakies nowe zestawy by było dla wszytkich z obecnej listy .... (Luszti prosil o wykreslenie z listy..)
                      nowe osoby to niech sie od poniedzialku zapisują ...zeby bylo wiadomo co i jak

Skomentuj

bawolek, zrobilem przelew wczoraj wieczorkiem, jakbyś mógł sprawdzić jeszcze raz bo kurcze, powinien dojść, z mBanku przelewałem :)

Skomentuj

No to bardzo miła wiadomość na koniec tygodnia :)
                          Wielkie dzięki :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Tanner
                            bawolek, zrobilem przelew wczoraj wieczorkiem, jakbyś mógł sprawdzić jeszcze raz bo kurcze, powinien dojść, z mBanku przelewałem :)
                            Ja podobnie.

Skomentuj

Przed chwilą doszła paczka z frezarką, już zdążyłem ją rozdziewiczyć - sprawuję się świetnie :grin:
                              bawolek bardzo Ci dziękuję za trud włożony w zorganizowanie tych frezarek
                              p.s. to mnie brakuje tej części o której pisałeś

Skomentuj

otomson nie masz sie szym martwic :grin:
                                I tak ci sie to do niczego nie przyda :mrgreen:

Skomentuj

Panowie, wybaczcie moje lenistwo ale nie mam sily czytac calego tematu od poczatku. Szybkie pytanko wiec. Czy mozna jeszcze dopisac sie do listy na te frezareczke? Nic na sile oczywiscie :)

Skomentuj

Hmm, Pogromco.., nie musiałeś całego czytać.. wystarczyło ostatni post bawolka z tej strony, listę na nowe zamówienie zakładamy w poniedziałek.

Skomentuj

Teraz dzięki nam leklerk ma wzrost sprzedaży :mrgreen:

Skomentuj

Wporzadku, juz cos tam doczytalem. W takim razie jesli jeszcze sie pojawia frezareczki, a naszemu koledze bedzie sie chcialo ponownie robic zakupy,to prosze o dopisanie do listy ;]

Skomentuj

Proszę zobaczyć jak wyglądają szczotki po ok dwóch godzinach pracy.

Na szczęście miałem zapasowe. Zobaczymy ile te wytrzymają.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X