Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Są 2 opcje, albo podajesz nr gg aby każdy widział, albo podajesz nr gg w powiadomieniach
    http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Obadam co jest grane.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Juz bedzie działac. Wgrywałem latki i nadpisalem sobie plik.
      Dzieki

Skomentuj

Już działa, dzięki :)

Skomentuj

Panie Tomaszu, licznik postów mi się popsuł, mianowicie ich nie nalicza, spamuje żeby móc pisać w ogłoszeniach a tu na przekór :cool:

Chyba że później dodaje..

Skomentuj

W podforach 'Na Luzie...' posty nie sa naliczane.

Skomentuj

Dobry.

Niestety wtyczka do vB dzieki ktorej 'dziekujecie za post' jest dziurawa i istnieje mozliwosc pozyskania pewnych poufnych danych z bazy forum.
              Jak to wtyczka nieoficjalna i jak wiekszosc, zostala porzucona przez autora.

Łatki opublikowane przez dwoch roznych gosci z forum vbulletin sa watpliwej jakosci i do tego nie dzialaja, po tym jak zrobilem test na boku.

Musicie sie porzegnac z ta funkcjonalnoscia. Jestesmy forum technicznym i mysle ze nie powinno was to specjalnie bolec
              Podziekowania mozecie umieszczac w postach, mam nadzieje ze zrozumiecie - nie mam zamiaru przedkladac bezpieczenstwa forum nad jakas tam wtyczke pseudo 'spolecznosciowa'.

Dzieki.

Skomentuj

Szkoda

Było to po to aby nie trzeba było pisać "zgadzam sie" czy "x2"

Ale co pan zrobisz... nic pan nie zrobisz
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Beznadziejnie po prostu. Chyba najlepszy dodatek tego forum, ponieważ można było się z kimś zgodzić (lub mu podziękować za projekt) bez potrzeby spamowania jego tematu.

Skomentuj

Nie ma okejek ? Nie ma lajków ? Dalsze udzielanie się na forum straciło sens. Jak żyć.

A tak na poważnie, to szkoda bo zamiast pisać posta na 3 litery, albo dziękować wystarczyło kliknąć okejkę.

Skomentuj

tomekk_ to pisz wtyczkę :)

Skomentuj

Coś ty... Tomek nie da rady
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

pomyslimy ;p

Skomentuj

Nie da się kliknąć to piszę "dzięki"

Skomentuj

Poczytaj wyżej co się dzieje Marios.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                Poczytaj wyżej co się dzieje Marios.
                                No wiem co się dzieje, podoba mi się incjatywa/rozważanie napisania wtyczki przez tomka. Nie można kliknąć "dzięki" to piszę, chyba nic złego.

Skomentuj

No wszystko się zgadza Marios, ale co np w przypadku gdy ktoś wstawi nowy projekt 10os się spodoba to każdy napisze 10x "dzięki, podoba mi się"? Spam trochę będzie :)

Skomentuj

Jak juz ma byc nowy skrypt, to moze dobrze by bylo rowniez cos w stylu "nie lubie" :)

Skomentuj

Podbijam temat wtyczki :)

Skomentuj

Tomek ma teraz inne, ważniejsze rzeczy na głowie :)
                                        Dajcie mu narazie spokoj
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie wiem ale chyba nie ma albo nie widzę opcji która jest praktycznie na każdym forum że wchodzę na forum i klikam "pokaż moje posty" to pokazuje mi tematy w których pisalem (podwietlając te w któych są nowe posty) a tu pokazuje mi wszystkie moje posty jeden pod drugim w zupelnym oderwaniu od temat, nie wiedzac czy ktos po mnie cos pisał itp KONGO po prostu.
                                          Jedyne co moge kliknac i sensownie wyswietli to tematy ktorych jestem autorem.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X