Niestety wtyczka do vB dzieki ktorej 'dziekujecie za post' jest dziurawa i istnieje mozliwosc pozyskania pewnych poufnych danych z bazy forum.
Jak to wtyczka nieoficjalna i jak wiekszosc, zostala porzucona przez autora.
Łatki opublikowane przez dwoch roznych gosci z forum vbulletin sa watpliwej jakosci i do tego nie dzialaja, po tym jak zrobilem test na boku.
Musicie sie porzegnac z ta funkcjonalnoscia. Jestesmy forum technicznym i mysle ze nie powinno was to specjalnie bolec
Podziekowania mozecie umieszczac w postach, mam nadzieje ze zrozumiecie - nie mam zamiaru przedkladac bezpieczenstwa forum nad jakas tam wtyczke pseudo 'spolecznosciowa'.
Beznadziejnie po prostu. Chyba najlepszy dodatek tego forum, ponieważ można było się z kimś zgodzić (lub mu podziękować za projekt) bez potrzeby spamowania jego tematu.
No wszystko się zgadza Marios, ale co np w przypadku gdy ktoś wstawi nowy projekt 10os się spodoba to każdy napisze 10x "dzięki, podoba mi się"? Spam trochę będzie :)
Nie wiem ale chyba nie ma albo nie widzę opcji która jest praktycznie na każdym forum że wchodzę na forum i klikam "pokaż moje posty" to pokazuje mi tematy w których pisalem (podwietlając te w któych są nowe posty) a tu pokazuje mi wszystkie moje posty jeden pod drugim w zupelnym oderwaniu od temat, nie wiedzac czy ktos po mnie cos pisał itp KONGO po prostu.
Jedyne co moge kliknac i sensownie wyswietli to tematy ktorych jestem autorem.
Skomentuj