np ja, Malikowy, Tanner, Marian i jeszcze parę osób by się znalazło, szukałem w ustawieniach ale nic o emailu nie znalazłem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
krojo, zobacz czy teraz możesz mi wysłać maila
jeśli tak to wchodzisz w ustawienia, zakładka Moje konto -> Ogólne ustawienia -> Przysyłanie informacji i powiadomień -> Otrzymywanie e-maili:
ja normalnie mam zaznaczone tylko admini i z listy kontaktów, teraz zaznaczyłem "od pozostałych użytkowników", jak potwierdzisz to znowu to zmienię jak było bo nie po to jest wiadomość prywatna żeby mi skrzynkę zaśmiecać
Tomekk_ i szastal pewnie mają zaznaczone, że mogą odbierać maile od użytkownikówLast edited by malikowy; 07.12.2014, 23:08.
Skomentuj
-
Mam mały problem, jak kliknę pod postem "Dzięki" to mi wywala :
"gavron04 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,"
Skomentuj
-
Bez paniki, wszystko pod kontrola ;-)
Kolorkow w indeksach nie ma w podstawowym vB, to byla wtyczka, ktora bruzdzila po upgradzie.
Tak wiec recznie ja wywalilem i tyle, nie ma nad czym ubolewac - byla zrabana, musialem style drutowac recznie zeby smigalo domyslnie.
- - - - - aktualizacja - - - - -
No dobra, cos wygrzebie jak was to boli ;p
- - - - - aktualizacja - - - - -
Macie.
Skomentuj
Skomentuj