Teraz działa, ale nic wiecej nie robiłem... :mellow:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Koledzy, koleżanki ponownie przypominam iż forumowy uploader obrazków przeznaczony jest dla treści używanych w serwisie i na łamach for.
Proszę sobie nie wrzucać prywatnych fotek i 'wieszać' ich w inny serwisach, uszanujcie to - jesteśmy serwisem non profit, i nie będziemy ratować 'internetów'.
Codziennie dostaje raport z konsystencji filesystem'u i widzę co przybywa, a jest grupa userów, którzy nie udzielają się na forum, a np wczoraj wrzucili sobie 100 fotek.
Możecie sobie uzyć publicznego uploadera elektrody, tam tez fotki wam nie znikną.
Wiem że uploader jest wygodny, ale został stworzony na potrzeby serwisu.
Następnym razem jak zainteresuje się tematem, obiecuje BANa + podmiane wszystkich zdjęć na np gołe penisy, tak żeby było wam wstyd.
Dzięki, peace.
- - - - - aktualizacja - - - - -
A to dla ciekawskich, bez zwiazku z powyzszym - widac kto na wylocie ;-p
Last edited by tomekk_; 29.11.2015, 10:09.
Skomentuj
-
Nie wiem czy przeoczyłem jakiś news, ale ku mojemu zdziwieniu nie działa już oznaczenie tematu jako przeczytany przez dwukrotne kliknięcie na ikonę kolumny. Były jakieś zmiany, czy to tylko jakiś problem u mnie.
Nie ukrywam, że często tej opcji używałem i wydawała mi się ona konieczna, teraz już chyba nie ma możliwości aby odznaczyć pojedyncze wątki, a jedynie całość.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaWażniejszy jest brak "Cytuj ten post w PW"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaNo widzisz, to ja tego prawie nie używalem. Za to podwójnego kliku zawsze.. teraz się uważa
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaNie wiem czy przeoczyłem jakiś news, ale ku mojemu zdziwieniu nie działa już oznaczenie tematu jako przeczytany przez dwukrotne kliknięcie na ikonę kolumny. Były jakieś zmiany, czy to tylko jakiś problem u mnie.
Nie ukrywam, że często tej opcji używałem i wydawała mi się ona konieczna, teraz już chyba nie ma możliwości aby odznaczyć pojedyncze wątki, a jedynie całość.Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaMysle ze forum dziala szybkothx.
Skomentuj
Skomentuj