Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Teraz działa, ale nic wiecej nie robiłem... :mellow:

Skomentuj

Koledzy, koleżanki ponownie przypominam iż forumowy uploader obrazków przeznaczony jest dla treści używanych w serwisie i na łamach for.
      Proszę sobie nie wrzucać prywatnych fotek i 'wieszać' ich w inny serwisach, uszanujcie to - jesteśmy serwisem non profit, i nie będziemy ratować 'internetów'.

Codziennie dostaje raport z konsystencji filesystem'u i widzę co przybywa, a jest grupa userów, którzy nie udzielają się na forum, a np wczoraj wrzucili sobie 100 fotek.
      Możecie sobie uzyć publicznego uploadera elektrody, tam tez fotki wam nie znikną.
      Wiem że uploader jest wygodny, ale został stworzony na potrzeby serwisu.

Następnym razem jak zainteresuje się tematem, obiecuje BANa + podmiane wszystkich zdjęć na np gołe penisy, tak żeby było wam wstyd.

Dzięki, peace.

- - - - - aktualizacja - - - - -

A to dla ciekawskich, bez zwiazku z powyzszym - widac kto na wylocie ;-p
      Last edited by tomekk_; 29.11.2015, 10:09.

Skomentuj

tomek, a moze by wprowadzic oplate dla tych ktorzy chca hostowac na zewnatrz?
        nie wiem ile to kosztuje - np 50zl/rok?
        wolalbym tak niz wkurzac sie na reklamy

Skomentuj

Please

- - - - - aktualizacja - - - - -

Dostalem PMki. Statystyki prezentuja laczna ilosc fotek, a nie fotki zamieszczone w zew. serwisach, no bez jaj koledzy/kolezanki.

Skomentuj

Jest możliwość wysłania załącznika w prywatnej wiadomości?

Skomentuj

w skrocie nie :) trzeba na serwer jakis wstawic i podac w pw link lub przez meila.

Pozdrawiam
              http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Nie wiem czy przeoczyłem jakiś news, ale ku mojemu zdziwieniu nie działa już oznaczenie tematu jako przeczytany przez dwukrotne kliknięcie na ikonę kolumny. Były jakieś zmiany, czy to tylko jakiś problem u mnie.
                Nie ukrywam, że często tej opcji używałem i wydawała mi się ona konieczna, teraz już chyba nie ma możliwości aby odznaczyć pojedyncze wątki, a jedynie całość.

Skomentuj

Hmm, ja nic nie tykać - sprawdzę.

Skomentuj

Ważniejszy jest brak "Cytuj ten post w PW" :) Przydatne to było.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                      Ważniejszy jest brak "Cytuj ten post w PW"
                      No widzisz, to ja tego prawie nie używalem. Za to podwójnego kliku zawsze :)

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                        No widzisz, to ja tego prawie nie używalem. Za to podwójnego kliku zawsze
                        Ja w funkcji modera nawet nadużywałem .. teraz się uważa

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                          Nie wiem czy przeoczyłem jakiś news, ale ku mojemu zdziwieniu nie działa już oznaczenie tematu jako przeczytany przez dwukrotne kliknięcie na ikonę kolumny. Były jakieś zmiany, czy to tylko jakiś problem u mnie.
                          Nie ukrywam, że często tej opcji używałem i wydawała mi się ona konieczna, teraz już chyba nie ma możliwości aby odznaczyć pojedyncze wątki, a jedynie całość.
                          Potwierdzam. Mam to samo.
                          Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

@waloos - zrobione
                            @.3lite - zrobione

Skomentuj

Dziękuje :)

Skomentuj

Nasz woźny to złota rączka :) Dziękuję.

Skomentuj

Dzis 21, reboot serwera.
                                  Znikniemy na chwile.

Mysle ze forum dziala szybko, ale planuje cosik zeby jeszcze szybciej smigalo - zasoby mi sie marnuja

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                                    Mysle ze forum dziala szybko
                                    Teraz nawet bardzo szybko thx.

Skomentuj

Witam, takie pytanie. Czy byłaby szansa na dodanie do galerii znaku "wodnego" naszego nicku z forum? Gdzieś w rogi fotki.

"nik156 @diyaudio.pl"
                                      Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Moge pomyslec jesli Ci bardzo zalezy.

Skomentuj

Pod Chromium opcja "Odpowiedź z cytatem" po kliknięciu cały czas się ładuję i w sumie nie wiem po jakim czasie się pojawi (o ile to zrobi)...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X