Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Juz przerabialem.
    Domyslnie, niestety vb 4 nie wspiera zalacznikow w PM.

A zas wtyczki w necie sa po prostu do dupy niepodobne, tak wiec wybacz - na ten moment pozostaja zewnetrzne serwisy.

Skomentuj

Można dodać do wiadomości załączniki jpg. po wrzuceniu go najpierw do galerii. Zawsze można przerobić pdf na jpg.

Skomentuj

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
        Zawsze można przerobić pdf na jpg.
        Zawsze można wysłać gołębia pocztowego itp. Ale tu nie o to chodzi.

Skomentuj

Dokładnie. Chodzi o jak najprostszą opcję. Dodaję załącznik jaki chce .rar / jpg / pdf itp i wysyłam. Więc pozostaje przesyłać meilowo.

Pozdrawiam
          http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta
            Zawsze można wysłać gołębia pocztowego itp. Ale tu nie o to chodzi.
            Wiem o co chodzi, ale nie zawsze jest możliwość wysłania maila do użytkownika i w ten sposób można sobie poradzić.

Dawno tu nie pisałeś i już zdążyłem zapomnieć tego przyjemniaczka na Twoim avatarze i przeważnie nieprzyjemnych wpisów.

Skomentuj

już zdążyłem zapomnieć tego przyjemniaczka na Twoim avatarze
              Jest to sztumbanfuhrer Sztetke.

przeważnie nieprzyjemnych wpisów.
              Naskarż mamie.

Skomentuj

Nie na temat...
                Tak, jak większość Twoich wpisów i ten nie na temat.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                  przypominam o stosowaniu tagu offtopic
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czy wy też tak macie, że jeśli polubicie post z miniaturkami, to automatycznie te fotki zmieniają się w zdjęcia o oryginalnej rozdzielczości ?
                    Jakoś mocno mi to nie przeszkadza, zastanawiam się tylko czy to moja wina czy normalne zjawisko

Skomentuj

Potwierdzam
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ta wtyczka co zmniejsza fotki - ta co dodaje pasek zeby kliknac po full size dziala w JS.
                        Niestety po kliknieciu lubie to, inna wtyczka robi reload tresci w locie i wtedy ta druga wtyczka nie dziala, i fotki robia sie full size.

Dwie nieoficjalne wtyczki i maja problem. Byc moze wylaczenie kolorowania pomoze, ale nie jestem pewny czy wtedy tez post jest ladowany ponownie w tle.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                          Byc moze wylaczenie kolorowania pomoze, ale nie jestem pewny czy wtedy tez post jest ladowany ponownie w tle.
                          Tomku ale chyba nie ma sensu zawracać sobie tym głowy. Mnie to nie przeszkadza, tym bardziej że takich sytuacji wiele nie ma. Potraktujmy to tak, że jeśli już ktoś zasługuje na "dzięki" to zasługuje i na pełnowymiarowe fotki w poście

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                            Czy wy też tak macie, że jeśli polubicie post z miniaturkami, to automatycznie te fotki zmieniają się w zdjęcia o oryginalnej rozdzielczości ?
                            Jakoś mocno mi to nie przeszkadza, zastanawiam się tylko czy to moja wina czy normalne zjawisko
                            Pisalem o tym wczesniej :)
                            http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Nie wiem czy to błąd, czy jak inaczej to nazwać, ale czy to normalne (tutaj) że zamyka się czyjś temat tak mniej więcej w połowie dyskusji ?
                              Założyłem temat o tym że poszukuję wzmacniacza do samochodu, codziennie przeszukuje w chwilach wolnych od pracy allegro i wrzucam linki z zapytaniem o opinię,
                              lecz gdy dziś chciałem to zrobić, okazało się żę mój temat został zamknięty. Tak z ciekawości sprawdziłem kilka stron wstecz, czy to normalna praktyka, i w ciągu ostatnich 12 miesięcy (dalej sprawdzać mi się nie chciało) był to jedyny temat z kłódką.
                              Nie wiem czy to polityka "przyglądania mi się bliżej" :))) Czy może przypadkowe kliknięcie, czy może próba pokazania mi że jestem tu nieproszonym gościem, bo moderator ten nie pofatygował się by napisać mi PM w tej sprawie. A jakoś tak w życiu mam że lubię mieć jasnośc w pewnych sprawach i choć to tylko forum, miejsce, którego odwiedzanie nie jest dla mnie koniecznością, to jednak chciałbym wiedzieć czy przypadkiem się nie napraszam.

Skomentuj

lklukasz'owi czasem się zdarzało przypadkowo zamykać temat, a że on pisał ostatni to stwierdzam że znów to zrobił

Skomentuj

Zamieszczone przez PanMembran Zobacz posta
                                  Nie wiem czy to polityka "przyglądania mi się bliżej" )) Czy może przypadkowe kliknięcie, czy może próba pokazania mi że jestem tu nieproszonym gościem, bo moderator ten nie pofatygował się by napisać mi PM w tej sprawie.
                                  Przeczulony jesteś a moderator to też tylko człowiek i mylić się może.
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Napisałem wyraźnie - nie wiem, dlatego się pytam :))

Skomentuj

Jakbyś nie był przewrażliwiony to być po prostu zapytał czemu zamknięto Twój temat a nie pisał cały swój wywód razem z zacytowanym przeze mnie akapitem :)

Skomentuj

Zaciekawiło mnie że llklklkukasz napisał to do mnie gdy napisałem że po moim powrocie po latach zdziwiło mnie jak mało ludzi tu teraz pisze ;]

Skomentuj

Nie specjalnie zamknąłem temat... juz otworzyłem
                                          Znów z telefonu pisałem i nawet nie zauważyłem, ze sie kliknęło
                                          Jakbys zauważył to sam w nim pisałem

Tomek mozesz przenieść ten "ptaszek" gdziekolwiek aby nie był obok wyslij posta?
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X