Przepraszam .Może już ktoś poruszał temat. Bardzo mnie to irytuje gdy za każdym razem muszę scrollować do pierwszego nieprzeczytanego postu w każdym temacie. Nie da się tego tak ogarnąć jak na innych forach że samo pozycjonuje? Sorry ale laik komputerowy jestem
Źle to nie wygląda. Na telefonie nawet spoko. Trochę roboty nad poprawą nazw różnych elementów bo dziwnie brzmią, jakby z prostego translatora wzięte, chyba że mi się tylko wydaje
Na razie pierdoły, w powiadomieniach jest button "Zwolnij" ?, w skrzynce niektóre komunikaty po angielsku np. w belce obok szukaj. "Skomponuj nową" zamiast np nowa waidomość... takie tam pierdoły, jest kilka miejsc gdzie po prostu po angielsku jest napisane.
Jest jakaś zakładka Zdjecia - do czego ma być?
Zasubskrybuj - to takie dzisiejsze dodaj do ulubionych? czy jak to ma działać.
Sporo pracy to będzie jak już ludzie się dodają. Jakoś nigdy nie przepadałem za vBulletin wolałem IPS.
Szkoda, że nie było aktualizacji mniejszych, a częstszych. Teraz jest taka różnica w skrypcie, że pewnie nie jedno się wysypie "na żywca".
Będzie działać, damy radę. Najważniejsze by forum było dostępne i nie wyrzucało błędów, a estetyka to najmniejszy problem.
Na kompie spoko ale na tele nie wygląda tak czytelnie jak było. Pod nazwą forum długie podteksty to samo miniaturki zdjęć mimo, że nie jest ustawiony awatar/profil jest pusta tapeta - w wielu miejscach brak nazwy użytkownika tylko widoczne zdjęcie profilu po którym trzeba rozpoznać kto to, gorzej jak zdjęcia jest brak. Powiadomienia, że ktoś się loguje na moje konto i chińskie maile całkowicie nie czytelne hieroglify.
Na kompie spoko ale na tele nie wygląda tak czytelnie jak było. Pod nazwą forum długie podteksty to samo miniaturki zdjęć mimo, że nie jest ustawiony awatar/profil jest pusta tapeta - w wielu miejscach brak nazwy użytkownika tylko widoczne zdjęcie profilu po którym trzeba rozpoznać kto to, gorzej jak zdjęcia jest brak. Powiadomienia, że ktoś się loguje na moje konto i chińskie maile całkowicie nie czytelne hieroglify.
Podrzuc to, bo nie wiem co to jest.
Dostajesz jakies maile po zalogowaniu czy cio?
Czy bledne proby?
A wszystko chodzi? Bo mi wybija co chwila logowanie od nowa, nie mogę dodać zdjęć i co chwila error jakieś okna angielskie. Na maila to znaki zapytania chińskie hieroglify chciałbym to pokazać ale niestety nie mogę dodać obrazków.
Skomentuj