Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...c187d003b.html

Ani to pod nagłówkiem ani niżej nie działa...

Skomentuj

Uzywasz przestarzalej przegladarki.
      Zainstaluj cos normalnego.

Skomentuj

Na prywatnym kompie nie ma sprawy ale akurat większość czasu używam służbowego laptopa a tu dział IT dobrze postarał się niestety i nie da rady...

Skomentuj

Firefox portable sobie sprawdz.

Skomentuj

Ok

Skomentuj

Ciekawi mnie błąd który mi wyskakuje...

Wiadomość
              Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Oraz po kliknięciu w "oznacz fora jako przeczytane" wywala do strony głównej pokazując nadal xx wiadomości nie przeczytanych ;/ czy to u mnie wina ??

Skomentuj

Wyloguj sie i zobacz czy czasem nie jestes widoczny na liscie userow .... tak czy siak, zrob clear cookie i restart browsera.

Skomentuj

Jak na ten moment pomogło. Po wylogowaniu nie ma mnie na liście cookies poszły, i teraz działa podziękował..

Skomentuj

Witam
                    Od jakiegoś czasu zauważyłem ze mój licznik postów wisi na 49, myślałem ze to tylko początkowy błąd w skrypcie ale od paru miesięcy zawiesił się na tej liczbie i dziękuje.

Skomentuj

być może udzielasz się tylko w off top?
                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Bo piszesz tylko w offtopic
                        A posty z tego działu sie nie liczą
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Damian89 Zobacz posta
                          ale od paru miesięcy zawiesił się na tej liczbie i dziękuje.
                          Dokładnie od 28.09.

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          posty z tego działu sie nie liczą

Skomentuj

Dziękuje za objaśnienie i pomoc.

Skomentuj

Nie na temat...
                              Sorry za offtop ale, może ktoś zaawansowany pomoże mi z moim problemem. Używam głownie Opery do przeglądania stron, ale bez względu czy użyję IE, Chroma, Mozilli itd po wejściu na stronę bez względu z jakiego kompa, telefonu itp zawsze wyświetla mi coś takiego na polecanej przez wszystkich stronie:

Czy to wina routera (mam wgrane tomato/może wystarczy zaznaczyć jakąś opcję), dostawcy internetowego czy coś innego? Nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania...

Skomentuj

Wszystko ok... wylaczyli sklep bo prowadza jakies prace.

Skomentuj

Co to za zmiany w moderacji i administracji? Niektórzy potracili status moderatora i admina?

Skomentuj

Informacja
                                    - Yoshi -> moderator
                                    - csbiczek -> user
                                    Z automatu Pawel S. staje sie admistratorem merytorycznym oraz wlascicielem serwisu.
                                    tomekk_ zostaje administratorem technicznym.

Skomentuj

A z czego to wynika? nie żebym miał coś przeciw ale z ciekawości pytam

Skomentuj

Po prostu trzeba było zrobić porządek i na podstawie wspólnej dyskusji powstały takie wnioski.

Skomentuj

Przecztałem o zmiana odnosnie dodawania zdjęć. Chce wrzucić zdjęcia do tematu budowania na ekranie i po wrzuceniu kodu do miniaturek nie wyświetla zdjęc w poście.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X