Witam, przyszedłem pomarudzic. Ostatnio szukam ciekawych projektów za niską cenę i kilka znalazłem (temat na elektrodzie). Wszystko super I pięknie, ale gdy wchodzę w odnosnik to wrzuca mnie na stronę główną forum. Czemu to co było świetne dla początkujących umarło?
Chyba źle zostałem zrozumiany. W kilku miejscach w sieci znalazłem coś co mnie interesowało z linkiem na to forum. Nawet tutaj w starszych tematach widziałem jakiś link do przykładowej konstrukcji i gdy kliknąłem w owy link wyrzucalo mnie na stronę główną diyaudio.pl.
Za przykład podałem elektrode ponieważ jest tam jeden temat z wieloma konstrukcjami które mnie interesują i linki prowadzą do tego forum.
To wygląda jak link do forum opartego na skrypcie phpBB, a u nas w tej chwili jest vBulletin. Możliwe te linki prowadzą do starej wersji forum. Niech się wypowie Tomekk.
Ta, to indeksy do starego forum z phpBB (pare lat temu) - zrobilem przekierowanie na front diyaudio.pl gdyz wiecej nie moge zrobic, bez tego to w ogole byloby 'not found'.
Gdybym bral udzial w migracji to moglbym mapowania zrobic: stare id tematow -> nowe id z nowego skryptu - ale niestety nie mialem takiej okazji.
Skomentuj