Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No problemo.
    Przy okazji przypominam ze po polnocy forum bedzie niedostepne przez pewien czas, tak wiec nie panikowac.

Skomentuj

Znowu pomarudzę Na liście zbiorowych zamówień przydałby się export danych do pliku csv.

Skomentuj

Wyszukiwanie po minimum 3 znakach zrobilem.
        CSV w sensie, osoba + adres per linijka? Czy jak to widzisz?

Skomentuj

Czy tylko mi wyświetla się zła godzina postów? Publikuje ten post o 15.35

Skomentuj

Ustawienia -> Ogólne ustawienia -> Ustawienia daty i czasu -> Strefa czasowa: GMT+1, Opcja korekty DST: Korekta DST zawsze włączona

Skomentuj

THX :)

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                CSV w sensie, osoba + adres per linijka? Czy jak to widzisz?
                Dokładnie, żeby można było sobie korespondencja seryjną etykiety podrukować

Skomentuj

Sprawdz sobie czy o to Ci chodzilo.
                  Przy otwieraniu CSV ustaw kodowanie ISO-8859-2
                  Last edited by tomekk_; 03.06.2014, 16:55.

Skomentuj

Działa elegancko :thumbsup:

Skomentuj

Witam, przyszedłem pomarudzic. Ostatnio szukam ciekawych projektów za niską cenę i kilka znalazłem (temat na elektrodzie). Wszystko super I pięknie, ale gdy wchodzę w odnosnik to wrzuca mnie na stronę główną forum. Czemu to co było świetne dla początkujących umarło?

Skomentuj

spytaj na elektrodzie...

Skomentuj

Chyba źle zostałem zrozumiany. W kilku miejscach w sieci znalazłem coś co mnie interesowało z linkiem na to forum. Nawet tutaj w starszych tematach widziałem jakiś link do przykładowej konstrukcji i gdy kliknąłem w owy link wyrzucalo mnie na stronę główną diyaudio.pl.
                          Za przykład podałem elektrode ponieważ jest tam jeden temat z wieloma konstrukcjami które mnie interesują i linki prowadzą do tego forum.

Skomentuj

Podaj jakiś przykładowy link. Temat mógł zostać przeniesiony lub usunięty.

Skomentuj

Przykladowo
                              http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=20692

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=15335&highlight=stx
                              I inne...

Skomentuj

To wygląda jak link do forum opartego na skrypcie phpBB, a u nas w tej chwili jest vBulletin. Możliwe te linki prowadzą do starej wersji forum. Niech się wypowie Tomekk.

Skomentuj

Akurat jedna z tych konstrukcji mnie ciekawi i jak znalazłem link to się ucieszyłem, lecz po chwili musiałem trzepac siec dalej.

Skomentuj

Ta, to indeksy do starego forum z phpBB (pare lat temu) - zrobilem przekierowanie na front diyaudio.pl gdyz wiecej nie moge zrobic, bez tego to w ogole byloby 'not found'.
                                    Gdybym bral udzial w migracji to moglbym mapowania zrobic: stare id tematow -> nowe id z nowego skryptu - ale niestety nie mialem takiej okazji.

Skomentuj

Tomek, w dziale "tool box" poznikały (w niektórych postach) znaczki "dzięki"...

Skomentuj

podlinkuj

dobre mam - szukam problemu
                                        Last edited by tomekk_; 26.06.2014, 10:07.

Skomentuj

Zrobione. Nie dalo sie 'dziekowac' za post starszy niz 30 dni, wylaczylem.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X