A nie wiem co było w tych plikach. Kupiłem od dźwiedzia wersję z ktoregoś zamówienia i przydała by się dokumentacja schematy/montaż/podłączenie itp. U Borysa w wątku tyle wersji było, że się kompletnie pogubiłem i nie wiem co mam :) Jakby co to będę wdzięczny za przesłanie na wojcieszek.m(at)gmail.com. Albo jeszcze lepiej dołącz gdzieś na końcu wątku o zbiorowym zamówieniu.
Ale to sam opis, do tego dotarłem. Ale dobrze że usunąłeś. Ale wersji płytki i schematów jest tyle, że nie wiedziałem która jest ta z zamówienia. Już mam :)
Proponuję dodać potwierdzenie odebrania / przeczytania prywatnej wiadomości dla wysyłającego. Czasem trzeba wysłać wiadomość do kogoś bez konieczności otrzymania odpowiedzi od tej osoby. Interesuje nas tylko czy dana osoba ją przeczytała.
Próbował ktoś przesłać fotę z tel z androidem klikając na " Chcesz dodać obrazki do tej wiadomości? Jeśli tak to zapraszamy tutaj" ? Mi zawsze się pojawia błąd wybierając fotkę z telefonu " invalid file format" / mimo ze to jest jpeg- zrobione telefonem. Czy to może być wina z mojej strony/ przegladarka, rom, etc. czy innym się takie coś udaje?
Skomentuj