Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez chico Zobacz posta
    Szkoda, szkoda.. akurat jak chciałem zrealizować mały projekcik do w końcu swojego mieszkania..
    No to rejestruj się na http://daudio.eu/ tam część ludzi teraz piszę (przynajmniej pisała jak diyaudio nie działało).

Skomentuj

Ciekawe kto wlaczyl VPS po tygodniu down.

Moze to zrobic Q z panelu, badz uslugodawca (tu watpie ze to oni zrobili), albo jest jeszcze inna osoba ktora ma dostep do panelu i nie chce sie przyznac

https://diyaudio.pl:8443/

Skomentuj

kurr... Ludzie z tego forum nie idzie juz korzystać non stop sie krzaczy;/
        Quester - ogarnij sie chlopie, z Twojej strony to zupełny brak szacunku...

Skomentuj

To co?
          Robimy zakłady kiedy znowu padnie?
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Może istnieje możliwość sprzedaży domeny przez właściciela? Jeśli tak to proszę o kontakt. Jeśli nie ja to na pewno ktoś chętny się znajdzie żeby doprowadzić forum do odpowiedniego stanu, podejrzewam też możliwość zbiorowej inwestycja w końcu materiały na stronie tworzone są przez użytkowników i to dzięki nim diyaudio ma swoją określoną wartość. Jutro przedstawię problem mojej kancelarii prawnej może istniej możliwość odebrania domeny w końcu każdy chce mieć dostęp do własnych materiałów a jak wiadomo forum często nie działa.

Skomentuj

Nic z tym nie zrobicie, domena bedzie do wziecia jak wygasnie i tyle.
              Forum jest dobrowolne i darmowe, w zasadzie macie marne prawa do czegokolwiek.

Zreszta kazdy akceptowal rulesy forum

Skomentuj

Zamieszczone przez K0Mii Zobacz posta
                Może istnieje możliwość sprzedaży domeny przez właściciela? Jeśli tak to proszę o kontakt. Jeśli nie ja to na pewno ktoś chętny się znajdzie żeby doprowadzić forum do odpowiedniego stanu, podejrzewam też możliwość zbiorowej inwestycja w końcu materiały na stronie tworzone są przez użytkowników i to dzięki nim diyaudio ma swoją określoną wartość. Jutro przedstawię problem mojej kancelarii prawnej może istniej możliwość odebrania domeny w końcu każdy chce mieć dostęp do własnych materiałów a jak wiadomo forum często nie działa.
                Daj sobie spokój bo tylko się ośmieszysz, domena teraz należy do Q i żadnym wymyślonym prawem tego nie zmienisz, ba - nawet regulaminu w czasie rejestracji nie przeczytałeś bo tam jest jasny zapis, że twoje posty tutaj są dobrowolne i nieodpłatne.

Kiedy czas nadejdzie każdy będzie miał równe prawa do domeny diyaudio.pl, kto będzie wtedy szybszy ten lepszy.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                  Daj sobie spokój bo tylko się ośmieszysz, domena teraz należy do Q i żadnym wymyślonym prawem tego nie zmienisz, ba - nawet regulaminu w czasie rejestracji nie przeczytałeś bo tam jest jasny zapis, że twoje posty tutaj są dobrowolne i nieodpłatne.
                  Spokojnie panowie, problemy są po to żeby je rozwiązywać. Regulamin czytałem może nie jak się rejestrowałem bo tego już nie pamiętam ale ostatnio przeczytałem cały. Zapisy zapisami, każdy taki zapis musi być zgodny z jakimś prawem dlatego są odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach którzy się tym zajmują. Co do tego to pewnie macie rację bo widzę że siedzicie w temacie ale spróbować zawsze warto :)

Jeszcze zostaje opcja wykupu domeny a to chyba bardziej realne w zaistniałej sytuacji, pewnie się znajdzie jakiś komercyjny inwestor ale wtedy zajedzie reklamami "Nasze forum", które ma swój charakter, odpowiadający mi bardzo i przypuszczam, że nie tylko mnie.

Skomentuj

ale przeciez to wlasnie o to chodzi ... gdyby Q nie zalezalo na domenie ... to juz dawno by dal dostep komus "zaufanemu" by to jakos sensownie hulało .... po prostu ogolnie forum ma w glebokim powazaniu, ale oczywiscie ze nikogo tu nie wpusci bo badz co badz ta domena teraz jest troche warta....i nie czarujmy sie bo wszyscy stali bywalcy forum majacy glowe na kartu to wiedza ... tylko jakos nikt tego nie cche w prost napisac....

KOMii z tym "odebraniem" domeny ... wez sie chłopie nie osmieszaj ... prawda taka ze jak ją zarejestrowal, utrzymywal .... to po prostu jest jego i już,
                    jedyne co mozna zrobic to najzwyczajniej w swiecie kopiowac co sie da poki jest dostep i przenosic to na inna lokalizacje...a w innej lokalizacji jezeli faktycznie ktos ma "dobre intencje dla grupy osob" ... to dostep administracyjny powinna miec grupa osob powiedzmy ze... zasluzona dla np obecnego forum (a jezeli ktos kto zalozyl nowe forum sie z tym nie zgadza... to wybaczcie ale uwazam ze tez juz w glowie roi mu sie pomysl ....wszyscy chetnie sie przeniosa do mnie pomoga mi kopiowac rozulaja a ewentulane korzysci w przyszlosci bede mial "ja") ....i tak to sie zawsze konczy ...

wiec jezeli kopiowac to co jest, z roznymi watkami itd ..to dostep do nowego miejsca musi miec grupa ludzi ... jak sie ktos (admin nowego miejsca) nie zgadza... to nich od 0 sam sobie rozchula nowe miejsce... zeby potem nie bylo ze skopiowane, przechwycone i inne niedomowienia...

mnie w sumie wkr....a niemiłosiernie że perfidnie przed swoim wyjazdem ktos (Q) zebrał kase sam sie składałem żeby to chodzilo ...a potem to olał ... to jest NAJZWYKLEJSZY OSZUST i jego obecne postepownie nie rozni sie kompletnie niczym od np takero, czy paru innych ktorzy tutaj podobne akcje robili ..co za roznica grupe zamowienie na frezarki ...czy skladka na forum czy cos innego ...

i moze mi ktos powie ze nie ma 5 minut czasu by cokolwiek napisac... ?
                    takim zachowaniem tylko jeszcze bardziej wszystkich wk...ia (przy frezarkach to pare osob mialo problem, a teraz to ...wszyscy stali bywalcy forum ) a pamietam doskonale jak pietnowal zachowanie takero i tlumaczyl jaka to walka z oszustamie bedzie na forum ....
                    Last edited by bawolek; 17.01.2013, 21:55.

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek Zobacz posta
                      jego obecne postepownie nie rozni sie kompletnie niczym od np takero
                      Tak swoją drogą jak skończyła sie sprawa z takero?

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek Zobacz posta
                        ta domena teraz jest troche warta....i nie czarujmy sie bo wszyscy stali bywalcy forum majacy glowe na kartu to wiedza ... tylko jakos nikt tego nie cche w prost napisac....
                        to ja zapytam wprost - Q, ile chcesz za to wszystko? bo znajac zycie pewnie to czyasz

Nie na temat...
                        Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                        Tak swoją drogą jak skończyła sie sprawa z takero?
                        skonczylo sie tak ze mam z nim normalnie kontakt. mam numer telefonu, maila, gg.... i co sie okazalo? podobno nikt z zainteresowanych sie do niego nie zglosil po te frezarki!

w naszym przypadku jest inaczej - wiele osob juz dzwonilo do Q
                        teraz zostaje jedynie odwiedzic jego zone (o ile zostala w polsce) w domu

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          teraz zostaje jedynie odwiedzic jego zone (o ile zostala w polsce) w domu
                          Zamierzasz pomóc jej rozładować napięcie seksualne, bo chłop na emigracji?
                          Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

o tym nie pomyslalem... to ile kosztuje bilet do Łodzi?

tak na powaznie to chodzilo mi o to ze raczej jakis kontakt ze soba maja.

Skomentuj

Nie na temat...
                              Konrad - 10! :thumbsup:

Skomentuj

Aisha jest z nim w DE, Pawle, nie ma po co jechać, chyba że mama Cie interesuje :P hehe

No ja już widzę - forum co jakiś czas pada i tyle, trzeba się przyzwyczaić i żyć tydzień bez niego, to znowu wstanie i można pisać na nowo, spokojnie przez jakieś 2-3miesiące i znowu tydzień przerwy, żeby się za bardzo nie uzależniać i tak w kółko - Q widać nie potrzebuje na razie kasy, bo siedzi tam i ma, jak mu się tam noga podwinie i $$$ zabraknie, to domenę pewnie sprzeda. I co tu Pany więcej myśleć? Akceptujesz, czytaj i pisz dalej, nie akceptujesz - znajdź inne forum

Skomentuj

Dabyl
                                  Moja sugestia wynikała tylko z obawy, że Q dba o żonę podobnie jak o forum. Jednak już wiemy, że wszystko w porządku i są razem w DE :)
                                  Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                                    Aisha jest z nim w DE
                                    w DE? przeciez ostatnio byla mowa o francji chyba :/

Skomentuj

Nie na temat...
                                      Paweł gadasz głupoty w sprawie takero i frezarek! Sam chciał, żeby paczka przyszła do niego i powiedział, ze sam rozwiazie/dostarczy frezarki kupującym. Ja również oferowalem siebie jako odbiorcę paczki ale wybraliscie takero. Wszyscy wiedza jak sprawa sie zakończyła. Ja mając wtedy kontakt z nim zadzwoniłem i chciałem odebrać je od niego. Powiedział wtedy, ze sam je odda kupującym. Na tym mój kontakt z nim ucichł. Nie odbierał telefonu, nie dopisywał na gg i smsy. Wtedy poprosiłem Irka, który miał z nim wtedy jakis kontakt, żądki ale miał. Zostawił je u Irka po ok roku. Napisałem w temacie, ze mam je i sa do odebrania. Pisałem to kilka razy. 2 osoby odebrały je osobiście.
                                      Więc to co napisałeś nie jest prawda. Naprawdę uwierzyłes, ze ludzie nie chcieli odebrać własnego sprzętu za który zapłacili?
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                        ja tylko napisalem to co on mi przekazal. nie wiem jak to wygladalo naprawde. ale teraz kontakt z nim jest normalny. nawet u nas zakupy robil jakis czas temu

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Tak to wyglądało od strony zainteresowanych.
                                          Wiadomość z pierwszej ręki.
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...