Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

UWAGI MODERATORA
    Proszę utrzymać kulturę wypowiedzi na odpowiednim poziomie. Niestety mają miejsce sytuacje gdy ktoś próbując oskarżać innych sam zniża się do rzekomo niskiego poziomu oczernianej osoby. Warto popatrzeć w pierwszej kolejności na siebie

Skomentuj

:twisted: Cieszcie się puki możecie, to wasze ostatnie chwile. Nadchodzi kres, zniszczenie, płacz, i lament. Jednymi słowy apokalipsa tego forum. :twisted: Ha!, ha!, ha!...

Wygaśnie...
      (za 5 dni ) :razz:

Skomentuj

do zobaczenia 6 grudnia :razz:
        [wygasnie]
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Niektórzy widzę nie potrafią przestać...
          mają już nałóg... :diy: :diy: :diy: [wygasnie]

Skomentuj

Do zobaczenia na :diy:
            [wygasnie]
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

[wygasnie]

Zamieszczone przez hermes
              Niektórzy widzę nie potrafią przestać...
              mają już nałóg...
              Jeden więcej, jeden mniej... :cool:

Do zobaczenia za kilka dni :wink:

Skomentuj

Ładnie, ładnie, tak inaczej

Skomentuj

Na pierwszy rzut oka jakoś tak cukierkowo...., trzeba będzie się przyzwyczaić. Baj de łej: czy domena .eu zostanie czy wróci .pl?

Skomentuj

Nie jest źle ale jeszcze duuużo rzeczy trzeba dopracowac..

Skomentuj

Zamieszczone przez krasz1 Zobacz posta
                      czy domena .eu zostanie czy wróci .pl?
                      Oczywiście wróci domena .pl jako podstawowa domena, ale rozważam możliwosć dostępności serwisu spod dwóch domen .pl i .eu (.eu jako domena "pomocnicza")

Skomentuj

Fajnie !!!!!, orientuje się mniej więcej i mam pytanko czy będą avatary ?

Skomentuj

podoba mi sie...
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mi się podoba te nowe forum, a przynajmiej dizajn, reszty nie sprawdzałem, czekam jednak na totalne skończenie prac ponieważ teraz troche rzeczy nie działa

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta
                              Nie jest źle ale jeszcze duuużo rzeczy trzeba dopracowac..
                              Ty jak zwykle pesymistycznie i z negatywnym zabarwieniem. Ehhh

Skomentuj

system jest bardzo przyjazny, fajna rzeczą są zielone światełka przy aktywnych użytkownikach :)

Skomentuj

Dla mnie dizajn jeszcze trzeba trochę udoskonalić tak aby jakkolwiek kojarzył się diy, poza tym jest całkiem całkiem.

Skomentuj

tak to trzeba przyznać stary system miał niezły dizajn , ten głośnik w częściach i napis DIYAUDIO.PL , przeniesione będą tutaj ? bo mi się to bardzo podoba :)

Skomentuj

Mam prośbę do wszystkich Userów: wypisujcie mi tutaj co nie działa, żebym mógł punkt po punkcie konfigurować mechanizm. Będę bardzo wdzięczny za pomoc w tej materii :)
                                      Jeśli chodzi o avatary, to powinny już działać. Jeśli jest inaczej to proszę o opis co się dzieje przy próbie dodania avatara.

Skomentuj

całkiem, całkiem tylko kolorystyki bym się przyczepił bo tak mdło, jednolicie, dodał bym lekkiego kontrastu bo jest tylko niebiesko i jasno niebiesko i się wszystko jakoś tak zlewa ? (brak podziału między postami)

a wy jak myślicie ?

Zamieszczone przez Q Zobacz posta
                                        Mam prośbę do wszystkich Userów: wypisujcie mi tutaj co nie działa, żebym mógł punkt po punkcie konfigurować mechanizm.
                                        NO PROBLEMO
                                        (chcąc odp. wyskoczył mi komunikat: "wiadomość jest zbyt krotka musi zawierać min. 15-cie znaków" trochę bez sensu moim zdaniem... )

Skomentuj

Super! :) Bardzo mi się podoba vbulletin, jest bardzo rozbudowany, no i taki .. Widać, że nie darmowy

Na razie nie za bardzo mogę się połapać, ale z czasem na pewno opanuję :) Teraz czas nad avatarem pomyśleć :)

EDIT: Można zmienić też ( przydałoby się ) komunikatory .. Tzn zamiast AIM dać GG

Skomentuj

Czaruję...
                                          X