cholerka trochę mało czytelne te forum teraz się stało, mam nadzieję, że będzie jakaś bardziej oku przyjazna skórka
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Na chwilę obecną:
Informacja- Wszyscy Donatorzy zostali przypisani do grupy donatorów i pod Ich nickami powinna pojawić się ranga Donator. Fakt ten nie dotyczy Moderatorów, ponieważ ta grupa jest nadrzędna do grupy Donatorów. Jeśli ktoś dotował zmianę mechanizmu, a nie przynależy do grupy Donatorów proszę o informację o tym fakcie w tym wątku.
- Mało popularny u nas w Kraju komunikator AIM został podmieniony na komunikator Gadu Gadu. Mam nadzieję, że ta drobna modyfikacja zadowoli sporą część naszych Userów.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaprzydalo by sie jeszcze aby wyswietlalo sie tylko kto napisal ostatni post w temacie ale i kiedy data godzina
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaNa chwilę obecną pewna część forum jest anglojęzyczna (m.in. menu w profilu).
Rozumiem, że będziesz to zmieniać?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta(...)NIe ma opcji "posty od ostaniej wizyty", "posty nie przeczytanie" itp. Bez tego ani rusz.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz postaTo raczej trzeba było wcześniej zrobić... ale lepije później niż wcale. NIe ma opcji "posty od ostaniej wizyty", "posty nie przeczytanie" itp. Bez tego ani rusz.
Po drugie: są opcje: "Co nowego ?" i "Nowe posty" o czym już pisałem - wystarczy uważnie czytać ten wątek.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaPW chyba nie działa, wyświetla mi się że skrzynka użytkownika jest pełna
Zamieszczone przez hermes Zobacz postaQ, a może dodać jeszcze jako formę kontaktu Jabber'ka? Coraz bardziej popularny.
"XMPP:adres" jak coś
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaQ chodzi mi o to, ze jak klikniesz "co nowego" to po prawej stronie przy tematach nie ma napisane kiedy byl napisany ostatni post
Skomentuj
-
i przy wejściu bezpośrednio na diyaudio.eu wyskakuje
Wiadomość
maxxx222 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
Skomentuj
Skomentuj