Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja tylko chciałem się dowiedzieć czy to nie jakaś propaganda nawołania użytkowników do powrotu :P

Skomentuj

Już myślałem, że jakieś przełomy tutaj się dokonują a tu d... :( Jutro wieczorem wejdę i jestem prawieee pewien, że będzie tak samo jak w chwili w której to piszę. Szkoda trochę... Chociaż kto miał sobie zrobić backupa z tego co chciał to zrobił. :)

Skomentuj

mialem bardzo dobre wiesci od Q ale jak zawsze trzeba na niego czekac

ale obiecuje ze bedziecie zadowoleni

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          mialem bardzo dobre wiesci od Q ale jak zawsze trzeba na niego czekac

ale obiecuje ze bedziecie zadowoleni
          Gdzieś to już słyszałem, ale miejmy nadzieje że Tobie Pawle się powiedzie

Skomentuj

A możesz jaśniej?
            Niektórym sie juz nie chce czekać.
            Chyba wystarczająco długo to trwa, ze należą nam sie jakieś wyjaśnienia.

---------- Post dodany o 11:28 ---------- Poprzedni post o 11:27 ----------

LS właśnie chciałem to napisać :)
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Paweł powiedział Q, że przez jego nic nie robienie ludzie odchodzą na inny serwer to nagle Q się ogarnął - przekonamy się co zrobi.

Coś czuje, że gdyby ludzie nie mieli alternatywy to Q nawet nie machnąłby palcem.

Skomentuj

Napisze ktoś coś konkretnego, czy dalej będziemy się bawić w "zgaduj zgadula"?

Skomentuj

Dokładnie!Już takie historie słyszeliśmy i jest coraz gorzej...po takiej zwiesze nie chce mi się tu nawet zaglądać a tym bardziej pisać...
                  pozostaje chyba tylko sentyment.

Skomentuj

Gratulacje Paweł, o ile zadzwoniłeś i gadałeś z Q to zostałeś przez niego wyrolowany :)

Skomentuj

:mad:

Skomentuj

prosze was o jeszcze odrobine cierpliwosci!

jednoczesnie informuje ze serwer jest oplacony tylko do konca miesiaca!
                        wiec tuz przed koncem strona zostanie wylaczona w celu zgrania calej zawartosci

Skomentuj

:thumbup: nowa era diyaudio rozpoczęta
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Informacja
                            szanowni forumowicze, rozpoczyna sie nowa era w historii DIYaudio.pl

---------- Post dodany o 22:14 ---------- Poprzedni post o 22:12 ----------

a niewiernych chyba zbanuje lub dam im platne konta...
                            a co myslicie o wprowadzeniu dyktatury na forum?

Skomentuj

Ale numer, Pawle gratuluje awansu:)

Nie na temat...
                              The server is too busy at the moment. Please try again later. i znowu ten niemiły akcent przy wysyłaniu.

Skomentuj

Paweł administratorem! Hura Hura Hura! Ratuj nasze forum! :)

Skomentuj

No nareszcie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    a co myslicie o wprowadzeniu dyktatury na forum?
                                    Już widzę, że zacznie się tu robić jak dział początkujących na elektrodzie, bo za dużo się pieprzysz z nowymi użytkownikami... :/ Czyli dyktatura..

Skomentuj

Paweł gratuluje i mam nadzieje, ze idzie ku lepszemu.

Myśle, ze dobrym pierwszym aktem było by zbanowanie Q
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                        Już widzę, że zacznie się tu robić jak dział początkujących na elektrodzie, bo za dużo się pieprzysz z nowymi użytkownikami... :/ Czyli dyktatura..
                                        Już na samym starcie chcesz nowej władzy podpaść :biggrin:

Skomentuj

Nie nie nie... Tylko stwierdziłem pewien fakt :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X