nooooooooooooooo w końcu coś idzie. Lightsound łap <piwo>
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postanie mow hop...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaNa szczęście Q się dziś do mnie odezwał, jest w chinach za pewne w Yelitechu, dlatego nie odbierał, żeby mnie nie naciągać.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Mogę to u siebie na moim serwerze dedykowanym postawić jak już wcześniej oferowałem (w tamtym roku bodajże?) - od dawna zajmuje się hostowaniem kilku swoich serwerów gier i stron internetowych do nich a miejsca jeszcze trochę mam.
Dodatkowa strona do hostowania raczej nie zrobi mi różnicy, tym bardziej mając symetryczny port 1 Gbits/s i w miarę sensowną maszynę.
Tylko jest mały problem bo jak zapewne rozumiem nikt nie chce stracić przywilejów do manipulowania przy plikach forum (konto shella) - musiałbym się nad tym zastanowić ale raczej wątpliwe bym zewnętrznej osobie tworzył konto shella.Last edited by .3lite; 26.05.2012, 18:15.
Skomentuj
-
Ja szczerze mówiąc liczyłem na przesiadkę na innego operatora hostingu a dalej forum leży na Superhost. Nie wiem czy forum działa dużo lepiej, jest trochę lepiej, ale szału nie ma.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJa szczerze mówiąc liczyłem na przesiadkę na innego operatora hostingu a dalej forum leży na Superhost.
Teraz opłacana była domena, nie serwer.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postadopiero będzie pod koniec roku myślał czy przenieść na inny serwer.marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postajednak Q nie widzi w tym sensu, dopiero będzie pod koniec roku myślał czy przenieść na inny serwer.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Chciałem poruszyć temat z zupełnie innej beczki...
Nie wiem czy temat był już poruszany. Mnie ( a zapewne nie tylko mnie ) zaczyna to irytować więc chcę go poruszyć. Chodzi o stworzenie karencji dla nowo zarejestrowanych użytkowników. Dodatkowym atutem byłoby pewnego rodzaju "ultimatum" - brak zapoznania się z regulaminem decyduje o nie pisaniu postów (żadnych). Po akceptacji regulaminu utworzenie "głupiego" wątku/tematu decyduje o BAN-ie. Prosto zwięźle i na temat. Tematów w koszu jest "od groma", ludzie nie czytają artykułów, zasad, regulaminu i cały czas tworzą tematy z bajki o "Ali-Babie i 20 Hz"
Mówiąc inaczej fajnie by było "przecedzić" to wszystko już na samym początku... Więcej konkretnych treści, mniej "daj projekt..."
Skomentuj
Skomentuj