Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nooooooooooooooo w końcu coś idzie. Lightsound łap <piwo>

Skomentuj

nie mow hop...
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

no i cisza...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          nie mow hop...
          Widzę, że wiesz co jest na rzeczy. Quester przestał w poniedziałek odbierać telefony, kontaktu zero. Czyli wiemy na czym niestety stoimy...

Skomentuj

stoimy nad brzegiem przepasci i zaraz zrobimy duzy krok do przodu!
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Może inaczej, parafrazując te słynne słowa: przed zmianą mechanizmu forum, nasza zjednoczona, pracownicza diyaudio społeczność stała na skraju przepaści. Dzięki zmianie mechanizmu forum, zrobiliśmy duży krok do przodu!.

Skomentuj

w rzeczy samej obywatelu Racjonalny
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Skraj przepaści to był parę lat temu jak Jarek już nie chciał tego dalej ciągnąć i Q postanowił to przejąć. Teraz to są ledwie małe wyboje.

Skomentuj

Na szczęście Q się dziś do mnie odezwał, jest w chinach za pewne w Yelitechu, dlatego nie odbierał, żeby mnie nie naciągać.

W poniedziałek/wtorek jak wróci do Niemiec, to albo sam coś tu napisze, albo podeśle mi mailem, żebym zamieścił.

Tak że czekamy, spokojnie panowie :P

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                      Na szczęście Q się dziś do mnie odezwał, jest w chinach za pewne w Yelitechu, dlatego nie odbierał, żeby mnie nie naciągać.
                      chyba siebie :P
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mogę to u siebie na moim serwerze dedykowanym postawić jak już wcześniej oferowałem (w tamtym roku bodajże?) - od dawna zajmuje się hostowaniem kilku swoich serwerów gier i stron internetowych do nich a miejsca jeszcze trochę mam.

Dodatkowa strona do hostowania raczej nie zrobi mi różnicy, tym bardziej mając symetryczny port 1 Gbits/s i w miarę sensowną maszynę.

Tylko jest mały problem bo jak zapewne rozumiem nikt nie chce stracić przywilejów do manipulowania przy plikach forum (konto shella) - musiałbym się nad tym zastanowić ale raczej wątpliwe bym zewnętrznej osobie tworzył konto shella.
                        Last edited by .3lite; 26.05.2012, 18:15.

Skomentuj

Zła godzina panuje na forum. Dwie godzinki do przodu jest
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Q opłacił domenę, pogrzebał coś przy forum - w nocy było niedostępne i są teraz 2h do przodu.

Kontakt z nim nadal niezbyt kontaktowy :P

Skomentuj

A ja miałem znowu "serwer tu bizi" - jak U Was?
                              Ostatnio działa całkiem OK - to "tu bizi" traktuję jako swego rodzaju perełkę

Skomentuj

Ja szczerze mówiąc liczyłem na przesiadkę na innego operatora hostingu a dalej forum leży na Superhost. Nie wiem czy forum działa dużo lepiej, jest trochę lepiej, ale szału nie ma.
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                  Ja szczerze mówiąc liczyłem na przesiadkę na innego operatora hostingu a dalej forum leży na Superhost.
                                  Owszem, da się w połowie okresu rozliczeniowego (Q opłaca na rok z góry), jednak Q nie widzi w tym sensu, dopiero będzie pod koniec roku myślał czy przenieść na inny serwer.

Teraz opłacana była domena, nie serwer.

Skomentuj

dopiero będzie pod koniec roku myślał czy przenieść na inny serwer.
                                    Świetnie nam to rokuje...
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

jednak Q nie widzi w tym sensu, dopiero będzie pod koniec roku myślał czy przenieść na inny serwer.
                                      Forum działa jak działa już od dawna, ciekawe, że wtedy Q się skapnął że jest lipa....
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Q, dobry pomysł z tym lightbox'em

Skomentuj

Chciałem poruszyć temat z zupełnie innej beczki...

Nie wiem czy temat był już poruszany. Mnie ( a zapewne nie tylko mnie ) zaczyna to irytować więc chcę go poruszyć. Chodzi o stworzenie karencji dla nowo zarejestrowanych użytkowników. Dodatkowym atutem byłoby pewnego rodzaju "ultimatum" - brak zapoznania się z regulaminem decyduje o nie pisaniu postów (żadnych). Po akceptacji regulaminu utworzenie "głupiego" wątku/tematu decyduje o BAN-ie. Prosto zwięźle i na temat. Tematów w koszu jest "od groma", ludzie nie czytają artykułów, zasad, regulaminu i cały czas tworzą tematy z bajki o "Ali-Babie i 20 Hz"

Mówiąc inaczej fajnie by było "przecedzić" to wszystko już na samym początku... Więcej konkretnych treści, mniej "daj projekt..."

Skomentuj

Czaruję...
                                          X