q czy masz zamiar zrobic cos z tym forum czy mamy poprostu czekac jak samo padnie??? Powiedz nam jeszcze po co byla ta cala skladka na nowy silnik forum jak jest gorzej niz bylo? Nadal bedziesz nas olewal? Jak ci sie nie chce prowadzic forum i tu zagladac przekaz je ktoremus z nas. My jeszcze chcemy!
Wróciło i niech działa w zdrowiu jak najdłużej. Póki Q nie zajmie stanowiska(o ile zajmie) proponowałbym założyć fanpage na FB(myślę, że sporo osób ma swoje profile?). W razie kolejnej padaczki posłużyłoby to chociażby do wymiany informacji itp. Nie każdy ma numery GG/emaile forumowiczów(ja z dolphin'em się przez trioda.com kontaktowałem...)
teraz jest to magiczne wyzdrowienie czy to jest wynik czyjegoś działania
Chyba serwerownia doszła do wniosku, że coś im nie trybi...tak mi się wydaję, bo jakby ktoś interweniował to awaria by szybciej została usunięta. Pierwszego i drugiego dnia po padzie, forum się nie ładowało ale serwer odpowiadał. Później serwer odrzucał zapytania, także trudno coś tu wróżyć.
Wróciło i niech działa w zdrowiu jak najdłużej. Póki Q nie zajmie stanowiska(o ile zajmie) proponowałbym założyć fanpage na FB(myślę, że sporo osób ma swoje profile?). W razie kolejnej padaczki posłużyłoby to chociażby do wymiany informacji itp. Nie każdy ma numery GG/emaile forumowiczów(ja z dolphin'em się przez trioda.com kontaktowałem...)
http://daudio.eu - już zdążyliśmy założyć tymczasowe forum w te dni co diyaudio.pl nie działał ale warto by użytkownicy wiedzieli o tym na przyszłość.
Pisanie na forum do Q nie ma sensu bo tu po prostu nie wchodzi. Trzeba telefonicznie, więc do tych co mają numery - działajcie. Niech moc będzie z Wami!
marcinsywala.pl Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj