Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

FENIX!!!

Coś wiadomo? Ktoś ma jakiekolwiek informacje?

Skomentuj

Tak. Działa. A przedtem nie działo.
      Takie informacje mam.
      Do diabła z tym.

Skomentuj

Cieszmy się póki jest....LOL
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Może kiedyś stabilność forum będzie lepsza..!

Skomentuj

Stabilność a kilkudniowa padaka to zupełnie inne zjawiska.

Skomentuj

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
              Stabilność a kilkudniowa padaka to zupełnie inne zjawiska.
              Cóż ja nie jestem zaskoczony jakoś tą sytuacją:

Skomentuj

q czy masz zamiar zrobic cos z tym forum czy mamy poprostu czekac jak samo padnie??? Powiedz nam jeszcze po co byla ta cala skladka na nowy silnik forum jak jest gorzej niz bylo? Nadal bedziesz nas olewal? Jak ci sie nie chce prowadzic forum i tu zagladac przekaz je ktoremus z nas. My jeszcze chcemy!
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz "AMEN"
                  Za to ruch na gg przez ten okres był wzmożony.

Skomentuj

Q: Ostatnio aktywny: 06.04.2012 07:33

Nie liczyłbym na odpowiedź.

Skomentuj

Czyli co Pany proponuje założenie nowego forum + nowa domena. może "net.pl" ?

Skomentuj

Robić kopie puki czas!

Skomentuj

.3lite niestety widzalem...
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wróciło i niech działa w zdrowiu jak najdłużej. Póki Q nie zajmie stanowiska(o ile zajmie) proponowałbym założyć fanpage na FB(myślę, że sporo osób ma swoje profile?). W razie kolejnej padaczki posłużyłoby to chociażby do wymiany informacji itp. Nie każdy ma numery GG/emaile forumowiczów(ja z dolphin'em się przez trioda.com kontaktowałem...)

Skomentuj

nie każdy ma FB no ale ja jestem za

Kto w ogóle nadzoruje forum teraz? Co się w ogóle stało. I to co teraz jest to magiczne wyzdrowienie czy to jest wynik czyjegoś działania?

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                                teraz jest to magiczne wyzdrowienie czy to jest wynik czyjegoś działania
                                Chyba serwerownia doszła do wniosku, że coś im nie trybi...tak mi się wydaję, bo jakby ktoś interweniował to awaria by szybciej została usunięta. Pierwszego i drugiego dnia po padzie, forum się nie ładowało ale serwer odpowiadał. Później serwer odrzucał zapytania, także trudno coś tu wróżyć.

Skomentuj

Zamieszczone przez Zigrin Zobacz posta
                                  Wróciło i niech działa w zdrowiu jak najdłużej. Póki Q nie zajmie stanowiska(o ile zajmie) proponowałbym założyć fanpage na FB(myślę, że sporo osób ma swoje profile?). W razie kolejnej padaczki posłużyłoby to chociażby do wymiany informacji itp. Nie każdy ma numery GG/emaile forumowiczów(ja z dolphin'em się przez trioda.com kontaktowałem...)
                                  http://daudio.eu - już zdążyliśmy założyć tymczasowe forum w te dni co diyaudio.pl nie działał ale warto by użytkownicy wiedzieli o tym na przyszłość.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                    warto by użytkownicy wiedzieli o tym na przyszłość
                                    dokładnie Ja się dopiero teraz dowiedziałem i zarejestrowałem...tak awaryjnie na przyszłość.

Skomentuj

Zamieszczone przez Zigrin Zobacz posta
                                      Chyba serwerownia doszła do wniosku, że coś im nie trybi...tak mi się wydaję
                                      :blushing:
                                      Nic więcej nie powiem :P

Próbuję się skontaktować z Q, jak ktoś ma szybszą i pewną metodę kontaktu proszę na PW albo lepiej (zważywszy na "stabilność forum") na GG - 8892894

Skomentuj

Pisanie na forum do Q nie ma sensu bo tu po prostu nie wchodzi. Trzeba telefonicznie, więc do tych co mają numery - działajcie. Niech moc będzie z Wami!
                                        marcinsywala.pl
                                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

to proponuje podać jego numer telefonu publicznie i zasypać go milionem smsów
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X