Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

url nie dziala, mialem to samo.

Skomentuj

widze... :)
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Problemem byłoby dostawienie emotek do szybkiej odpowiedzi...?
        Raczej nie - dodam je w wolnej chwili.

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Q jak zamiescic link w podpisie
        Nie da się.

Skomentuj

Q z tego co widze to sie da
          zobacz podpis bawolka
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Da się, jeżeli na starym forum miałeś link, to on zostaje w podpisie. Miałem to samo, ale wtedy nie można zmienić nic, bo pluje się o [URL].

Skomentuj

Zasada niedostępności tagów BBcode [url="..."]...[/url] w podpisie dotyczy w równym stopniu wszystkich zarejestrowanych Użytkowników. Zaimportowane podpisy niezgodne z tą zasadą są sukcesywnie modyfikowane (jednocześnie sprawdzane pod kątem zgodności z regulaminem serwisu).

Skomentuj

A ja tak tylko wyskoczę:
                Gratulacje Q i podziękowania za robotę. :)

Skomentuj

Przez kilka jakiś czas dziś forum wysiadło, awaria czy wszystko ok. ?

Skomentuj

mialem to samo
                    myslalem, ze tylko u mnie
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

U mnie było to samo. Była martwa cisza pod www.diyaudio.pl i .eu

Mam pytanie do Q, mianowicie: czy jest możliwośc ignorowania wątków? Mniej interesujące, lub nic nie wnoszące wątki przydałoby się filtrować. Dla mnie było to bardzo przydatne, dzięki temu mechanizmowi forum stawało się znacznie bardziej przejrzyste przy przeglądaniu nowych postów.

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero Zobacz posta
                        Gratulacje Q
                        Dzięki El_liero ! :)

Zamieszczone przez El_liero Zobacz posta
                        i podziękowania za robotę.
                        Nie ma za co dziękować - wszak wszyscy na tym (przynajmniej moim zdaniem) skorzystaliśmy :)

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
                        czy jest możliwośc ignorowania wątków? Mniej interesujące, lub nic nie wnoszące wątki przydałoby się filtrować. Dla mnie było to bardzo przydatne, dzięki temu mechanizmowi forum stawało się znacznie bardziej przejrzyste przy przeglądaniu nowych postów.
                        Obawiam się, że w vB taka opcja nie jest dostępna. Przekopię supportowane mody jeszcze raz i zobaczę czy da się dodać taką funkcjonalność.

Skomentuj

Zamieszczone przez Q Zobacz posta
                          Obawiam się, że w vB taka opcja nie jest dostępna. Przekopię supportowane mody jeszcze raz i zobaczę czy da się dodać taką funkcjonalność.
                          Super, ze wszystkiego tylko tej funkcjonalności mi brakuje ;\

Skomentuj

Noooo, nareszcie logo.
                            Teraz moja ramka rejestracyjna jest w pełni kompatybilna z forum

Ikonki przy tematach już zostaną? Generalnie nie są złe, związane z tematyką i w ogóle, ale moim zdaniem te poprzednie jakoś lepiej "czytały się" z designem forum. Głównie kolorystycznie bo teraz trochę "upstrzona" ta lewa strona ekranu. Q, pisałeś coś stronę czy dwie wcześniej o planowanej zmianie kolorystyki... serio? :crying:
                            Wydaje mi się, że obecna jest bardzo dobra.

Nie na temat...
                            Ostatnio odkryłem jak wstawiać ramkę offtopa co bardzo mnie ucieszyło i czym chciałem się tutaj oficjalnie pochwalić :p

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                              Ikonki przy tematach już zostaną? Generalnie nie są złe, związane z tematyką i w ogóle, ale moim zdaniem te poprzednie jakoś lepiej "czytały się" z designem forum
                              Faktycznie są jakieś takie dziwne, za to ikonki samych wątków są genialne

Skomentuj

Faktycznie są jakieś takie dziwne, za to ikonki samych wątków są genialne
                                Cóż, mi właśnie o te "monitorki" chodziło. Same w sobie są fajne ale do ogólnej kolorystyki forum nie pasują. Choć trzeba przyznać, że są bardziej czytelne od poprzednich - kolory/szarości.
                                I mam nadzieję, że zostaną dopasowane do kolorystyki a nie kolorystyka do nich

Za to ikonki działów forum, te okrągłe przyciski z głośnikiem i falą, niebieskie/szare - klasa sama w sobie.

Skomentuj

U mnie jakiś problem - na diyaudio.pl od kilku dni siedzę i nie widzę ani loga, ani zmienionych ikonek subfor, natomiast na diyaudio.eu to działa.

Skomentuj

moze usun ciasteczka
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                                      na diyaudio.pl od kilku dni siedzę i nie widzę ani loga
                                      opróżnij cache przeglądarki.

---------- Post dodany o 11:52 ---------- Poprzedni post o 11:51 ----------

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                                      Q, pisałeś coś stronę czy dwie wcześniej o planowanej zmianie kolorystyki... serio?
                                      Serio, ale zmiany będą naprawdę kosmetyczne - nie zburzą obecnego charakteru layoutu.

Skomentuj

U mnie dopiero dzisiaj pojawiło się logo, nic nie czyściłem. Może kwestia czasu :)

Skomentuj

Super, ze wszystkiego tylko tej funkcjonalności mi brakuje ;\
                                          Póki co musisz sobie radzić oznaczając dany temat jako przeczytany - najprościej robi się to poprzez dwukliknięcie na ikonie tematu na liście wątków (czyli obecnie na monitorku dwudrożnym)
                                          Podobnie zresztą da się oznaczyć jako przeczytany cały dział forum

---------- Post dodany o 13:19 ---------- Poprzedni post o 13:18 ----------

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                                          U mnie dopiero dzisiaj pojawiło się logo, nic nie czyściłem. Może kwestia czasu
                                          Z całą pewnością jest to kwestia czasu, bo logo wrzuciłem wczoraj po południu. Prędzej czy później wszystkie przeglądarki "zauważą" zmianę. Podobnie z całą pewnością jest z ikonami for i wątków, które dzisiaj uległy zmianie.

Skomentuj

Czaruję...