url nie dziala, mialem to samo.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaProblemem byłoby dostawienie emotek do szybkiej odpowiedzi...?
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaQ jak zamiescic link w podpisie
Skomentuj
-
U mnie było to samo. Była martwa cisza pod www.diyaudio.pl i .eu
Mam pytanie do Q, mianowicie: czy jest możliwośc ignorowania wątków? Mniej interesujące, lub nic nie wnoszące wątki przydałoby się filtrować. Dla mnie było to bardzo przydatne, dzięki temu mechanizmowi forum stawało się znacznie bardziej przejrzyste przy przeglądaniu nowych postów.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez El_liero Zobacz postaGratulacje Q
Zamieszczone przez El_liero Zobacz postai podziękowania za robotę.
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaczy jest możliwośc ignorowania wątków? Mniej interesujące, lub nic nie wnoszące wątki przydałoby się filtrować. Dla mnie było to bardzo przydatne, dzięki temu mechanizmowi forum stawało się znacznie bardziej przejrzyste przy przeglądaniu nowych postów.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Q Zobacz postaObawiam się, że w vB taka opcja nie jest dostępna. Przekopię supportowane mody jeszcze raz i zobaczę czy da się dodać taką funkcjonalność.
Skomentuj
-
Noooo, nareszcie logo.
Teraz moja ramka rejestracyjna jest w pełni kompatybilna z forum
Ikonki przy tematach już zostaną? Generalnie nie są złe, związane z tematyką i w ogóle, ale moim zdaniem te poprzednie jakoś lepiej "czytały się" z designem forum. Głównie kolorystycznie bo teraz trochę "upstrzona" ta lewa strona ekranu. Q, pisałeś coś stronę czy dwie wcześniej o planowanej zmianie kolorystyki... serio? :crying:
Wydaje mi się, że obecna jest bardzo dobra.
Nie na temat...Ostatnio odkryłem jak wstawiać ramkę offtopa co bardzo mnie ucieszyło i czym chciałem się tutaj oficjalnie pochwalić :p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaIkonki przy tematach już zostaną? Generalnie nie są złe, związane z tematyką i w ogóle, ale moim zdaniem te poprzednie jakoś lepiej "czytały się" z designem forum
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaFaktycznie są jakieś takie dziwne, za to ikonki samych wątków są genialne
I mam nadzieję, że zostaną dopasowane do kolorystyki a nie kolorystyka do nich
Za to ikonki działów forum, te okrągłe przyciski z głośnikiem i falą, niebieskie/szare - klasa sama w sobie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postana diyaudio.pl od kilku dni siedzę i nie widzę ani loga
---------- Post dodany o 11:52 ---------- Poprzedni post o 11:51 ----------
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaQ, pisałeś coś stronę czy dwie wcześniej o planowanej zmianie kolorystyki... serio?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaSuper, ze wszystkiego tylko tej funkcjonalności mi brakuje ;\
Podobnie zresztą da się oznaczyć jako przeczytany cały dział forum
---------- Post dodany o 13:19 ---------- Poprzedni post o 13:18 ----------
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaU mnie dopiero dzisiaj pojawiło się logo, nic nie czyściłem. Może kwestia czasu
Skomentuj
Skomentuj