Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A moze logo frum zrobic cos w tym stylu

szybko robione w pancie, oczywscie z takim tlem jakie jest teraz

Skomentuj

Mysle ze aktualnie jest ok..

Skomentuj

Jest dobrze, po co zmieniać
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

glosnik by zaslanial "Nieprzeczytanych postow: xx"
          tak jest dobrze
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mam problem. Gdy zaznaczę tekst i kliknę żeby zacytować zaznaczony tekst, w ramce odpowiedzi pojawia się ten tekst w cytacie a następnie ładuje mi strone główna... Jakieś pomysły?

Skomentuj

zmiana wyglądu kursora aktywnych pól

Czy można zmienić ustawienia kursora w taki sposób, aby po najechaniu na podświetlone (własnie wyświetlane pole) nie zmieniał się?
              Przy dwóch stronach dyskusji nigdy nie wiem, która oglądam czy podświetloną czy nie (ciemniejsze czy jasne?) i nie potrafię tego zapamiętać, kursor nie pomaga...

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław Zobacz posta
                Mam problem. Gdy zaznaczę tekst i kliknę żeby zacytować zaznaczony tekst, w ramce odpowiedzi pojawia się ten tekst w cytacie a następnie ładuje mi strone główna... Jakieś pomysły?
                W FF i w Chrome ten problem nie występuje..

Skomentuj

Podcza wysyłania PW wystepuj a błedy:
                  Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
                  DIYaudio.pl
                  albo
                  Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

* You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.

Dodatkowo pojawia sie ze mam nieprzeczytane PW ktore aa oczywiscie przeczytane bo najnowsze jest z wrzesnia i wiem ze jest przeczytane jeszcze za czasow starego mechanizmu...
                  Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                    * You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.
                    Przekroczyłeś limit miejsca na wiadomości prywatne.. usuń jakieś i po problemie.

A co do nieprzeczytanych to zaznacz wszystkie i wybierz akcję: Oznacz jako przeczytane or sth like that ; ]

Skomentuj

Napotkałem następujący problem z forum:
                      Moderator przywrócił mój temat ze śmietnika do działu Akustyka. Przy próbie dodania odpowiedzi lub edycji pojawia się komunikat:

"vxam nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
                      Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
                      Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
                      Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,"

podaje link do tematu: http://diyaudio.eu/showthread.php/16964-Arn-5604

Skomentuj

bo temat jest w koszu i tam pozostanie...
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Temat jest w koszu dlatego nie masz prawa w nim pisać.

---------- Post dodany o 15:51 ---------- Poprzedni post o 15:50 ----------

lklukasz uprzedziłeś mnie :)

Skomentuj

A ja mam pytanie odnośnie Linkowni: http://www.diyaudio.pl/vblinklist.php

Chcąc dodać jakiś link - wyświetla się błąd o tym, że nie jestem moderem i nie mam uprawnień do dodania linku w języku angielskim.

Czy chcąc dodać link - musi on przejść przez moderke?

Skomentuj

Q o tym chyba decyduje.

Skomentuj

mi dziala
                                mozesz mi podeslac jak chcesz to wstawie
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie wiem czy już było (jesli tak - najmocniej pzrepraszam).

1. Przydałoby się w wyszkiwarce zaimplementować opcje przeszukiwania konkretnych subfor.
                                  2. Uzywając "zaawansowana edycja" jako odpowiedz na post nie ma belki z m.in wstawianiem cytatu, pogrubienia, pochylenia.

Skomentuj

Tak, tej belki tam dotkliwie brakuje.
                                    Chciałbym też naskarżyć, że powiadamia tylko o odpowiedzi w jednym z wątków, w którym się pisze... Powiadamia mnie, że coś przybyło w niniejszym wątku, ale czy w innych, w których biorę udział, ktoś odpowiedział, to już muszę sobie sam sprawdzić :(.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomq88 Zobacz posta
                                      Uzywając "zaawansowana edycja" jako odpowiedz na post nie ma belki z m.in wstawianiem cytatu, pogrubienia, pochylenia.
                                      To było gdzieś już wcześniej wyjaśniane, ale żeby oszczędzić Ci czasu: edytuj swój profil -> zaawansowane ustawienia -> ramka "pozostałe opcje" -> Interfejs edytora postów -> ustaw: "Zaawansowany edytor WYSIWYG"

---------- Post dodany o 08:20 ---------- Poprzedni post o 08:19 ----------

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                                      Czy chcąc dodać link - musi on przejść przez moderke?
                                      Tak. Linkownia jest moderowana.

Skomentuj

Co do limitu w podpisach, nie można go trochę zwiększyć? Jak chce się zrobić reklamę to i teraz coś się wciśnie... Na starym mechanizmie nie było takiego brutalnego ograniczenia i jakoś wielkich reklam nie widziałem

Skomentuj

Mam problemy z logowaniem i przeglądaniem forum korzystając z IE 8.Ten problem miałem już miesiąc wcześniej, administrator coś pokombinował i jakoś działało, ale dzisiaj znowu nie działa. Przed chwilą sprawdzałem na Mozilli Firefox na innym komputerze i innym łączu internetowym i nie działało dobrze. Zainstalowałem na swoim komputerze Mozillę i na razie chyba działa.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X