Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
zmiana wyglądu kursora aktywnych pól
Czy można zmienić ustawienia kursora w taki sposób, aby po najechaniu na podświetlone (własnie wyświetlane pole) nie zmieniał się?
Przy dwóch stronach dyskusji nigdy nie wiem, która oglądam czy podświetloną czy nie (ciemniejsze czy jasne?) i nie potrafię tego zapamiętać, kursor nie pomaga...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez melisław Zobacz postaMam problem. Gdy zaznaczę tekst i kliknę żeby zacytować zaznaczony tekst, w ramce odpowiedzi pojawia się ten tekst w cytacie a następnie ładuje mi strone główna... Jakieś pomysły?
Skomentuj
-
Podcza wysyłania PW wystepuj a błedy:
Your submission could not be processed because a security token was invalid.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
DIYaudio.pl
albo
Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji
* You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.
Dodatkowo pojawia sie ze mam nieprzeczytane PW ktore aa oczywiscie przeczytane bo najnowsze jest z wrzesnia i wiem ze jest przeczytane jeszcze za czasow starego mechanizmu...Załączone pliki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz posta* You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.
A co do nieprzeczytanych to zaznacz wszystkie i wybierz akcję: Oznacz jako przeczytane or sth like that ; ]
Skomentuj
-
Napotkałem następujący problem z forum:
Moderator przywrócił mój temat ze śmietnika do działu Akustyka. Przy próbie dodania odpowiedzi lub edycji pojawia się komunikat:
"vxam nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,"
podaje link do tematu: http://diyaudio.eu/showthread.php/16964-Arn-5604
Skomentuj
-
A ja mam pytanie odnośnie Linkowni: http://www.diyaudio.pl/vblinklist.php
Chcąc dodać jakiś link - wyświetla się błąd o tym, że nie jestem moderem i nie mam uprawnień do dodania linku w języku angielskim.
Czy chcąc dodać link - musi on przejść przez moderke?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomq88 Zobacz postaUzywając "zaawansowana edycja" jako odpowiedz na post nie ma belki z m.in wstawianiem cytatu, pogrubienia, pochylenia.
---------- Post dodany o 08:20 ---------- Poprzedni post o 08:19 ----------
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaCzy chcąc dodać link - musi on przejść przez moderke?
Skomentuj
-
Patefil
Mam problemy z logowaniem i przeglądaniem forum korzystając z IE 8.Ten problem miałem już miesiąc wcześniej, administrator coś pokombinował i jakoś działało, ale dzisiaj znowu nie działa. Przed chwilą sprawdzałem na Mozilli Firefox na innym komputerze i innym łączu internetowym i nie działało dobrze. Zainstalowałem na swoim komputerze Mozillę i na razie chyba działa.
Skomentuj
Skomentuj