Zamieszczone przez Q
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Kolejny maly problem.
Jak czytalem posta:
http://diyaudio.eu/showthread.php/16...l=1#post250628
To po kliknieciu na odnosnik do malowanych kolumn, moj profil zostal wylogowany i musialem ponownie sie logowac... Za kazdym razem to robi.
Skomentuj
-
Dolphin123, w takim razie widzę przyczynę tego zachowania przeglądarki w tym, że pod jedną masz zapamiętane konto swoje i hasło, a pod drugą nie. Wchodzisz niezalogowany, klikasz link do załącznika, pyta o zalogowanie. Pod ta drugą przeglądarką loguje się automatycznie, więc o nic już nie pyta. Jeżeli taka jest sytuacja, to błędu ze strony diyaudio nie ma, wystarczy pozapamiętywać hasło w używanych przeglądarkach.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Comandante W Zobacz postawystarczy pozapamiętywać hasło w używanych przeglądarkach.
Q a nie myślałeś, żeby stworzyć dział grupowych zamówień i regulaminu dla tego działu? Ostatnio coraz więcej takich rzeczy ma miejsce, jakby to uporządkować i każde ogłoszenie wyglądałoby tak samo, uniknęłoby się bałaganu w tego typu wątkach.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaQ a nie myślałeś, żeby stworzyć dział grupowych zamówień i regulaminu dla tego działu? Ostatnio coraz więcej takich rzeczy ma miejsce, jakby to uporządkować i każde ogłoszenie wyglądałoby tak samo, uniknęłoby się bałaganu w tego typu wątkach.
A przy okazji:
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy na bieżąco raportują i weryfikują problemy z działaniem serwisu.
Taka pomoc jest dla mnie czymś nieopisanie ułatwiającym "starcie" z vBS'em !
Powyższe implikuje wniosek, że obecna postać serwisu to w ogromnej mierze Wasza zasługa !
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Q Zobacz postaNa pierwszy rzut oka moim zdaniem to jest bardzo fajny pomysł ! Masz przemyślaną może jakoś bliżej zasadę funkcjonowania takie działu, czy musimy ją dopiero opracować ?
Skomentuj
-
ano wolno chodzi, stara wersja forum chodziła znacznie szybciej...
---------- Post dodany o 20:43 ---------- Poprzedni post o 23:32 ----------
Dziś doszedł dodatkowy problem...otóż przeglądając dziś forum w pracy, na koniec dnia zadzwonił do mnie nasz admin z pretensją w głosie: "Co ty ku*** za strony przeglądasz?" Okazało się, że za każdym razem gdy wchodzę na forum następuje próba przepełnienia bufora. Nie wiem czy ma to związek z tym, że forum było wczoraj wieczorem niedostępne...czy też może ma to związek z tym, że ikonki postów na forum za cholerę w robocie nie chcą się wczytać...ale myślę, że warto to sprawdzić.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Nie na temat...podał mi IP, z którego są próby przepełnienia bufora i jest to IP naszego forum...więc strony jak najbardziej te co powinny...:flapper: Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj