Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co by nie mówić forum wygląda profeska :)

Skomentuj

Mam problem,wyświetla mi się że mam nie przeczytanych 40 wiadomości w skrzynce (a praktycznie mam przeczytane,nawet mam ikonkę z otwartą kopertą). Co mam zrobić?

Skomentuj

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
        pegelmesser, następnym razem zanim będziesz chciał zabłysnąć sprawdź poprawną pisownię tego atrybutu.
        Zawsze byłem kiepski z ortografi za to z techniki celujacy...

Skomentuj

Też mam problem bo nie mogę znaleźć swoich wysłanych wiadomości a ponoć jest ich 7

Skomentuj

marian a próbowałeś: zaznacz wszystkie i wykonać polecenie oznacz jako przeczytane ?

Administratorze nie ma opcji usunięcia w własnym temacie/swoich postów ?

Skomentuj

marian ale przeczytana wiadomosc to zamknieta koperta
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                marian ale przeczytana wiadomosc to zamknieta koperta
                Ale bzdura,przecież to logiczne że powinno być odwrotnie,na każdym innym forum tak jest a tutaj inaczej... Teraz muszę wszystkie wiadomości (które przecież już czytałem) jeszcze raz przeczytać...

Skomentuj

wiem, tez ostatnio mialem z tym problem...
                  Q moze da rade zamienic ikony?
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                    Administratorze nie ma opcji usunięcia w własnym temacie/swoich postów ?
                    Kolejna bzdura.

UWAGI MODERATORA
                    Przeczytaj pkt 9 ppkt b regulaminu serwisu.
                    Q

Skomentuj

Przy próbie wysłania wiadomości (PRIV) jedna, po drugiej czytamy:
                      This forum requires that you wait 60 seconds between sending private messages. Please try again in 15 seconds.
                      Komunikat jest sprzeczny.

BTW forum coraz bardziej funkcjonalne, kompletne i przyjazne, a do tego ładne :)

Skomentuj

a dlaczego sprzeczny?
                        musisz odczekac 60sek sprobuj za 15s bo 45 juz minelo
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          a dlaczego sprzeczny?
                          musisz odczekac 60sek sprobuj za 15s bo 45 juz minelo
                          No tak, to ma sens :)

Skomentuj

Proszę o zmianę na język ojczysty komunikatów np. w prywatnych wiadomościach i w wielu innych miejscach.. To dla mnie bardziej istotne niż kolor literki w logo, może być nawet amarantowy, tym można zająć się później, z góry dziękuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez funiax1 Zobacz posta
                              Proszę o zmianę na język ojczysty komunikatów np. w prywatnych wiadomościach i w wielu innych miejscach..
                              Q wielokrotnie tu już mówił o tym, że tłumaczenie jest w toku i powoli będzie wprowadzał zmiany. Na razie musisz korzystać z translatora.

Skomentuj

taaa, przypomiina się http://demotywatory.pl/2258055/youtube-fail

Skomentuj

taaa, a mnie to http://demotywatory.pl/2286812/W-kazdej-spolecznosci

Skomentuj

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
                                    Bodajże jest taki na tym forum i ma sie niezle.

UWAGI MODERATORA
                                    Ostrzegałem wielokrotnie, a moja cierpliwość ma swoje granice. Zatem ban na 15 dni.
                                    Q

Skomentuj

Wreszcie optymistyczny design strony, aż miło popatrzeć na te kolorki. Niebieski i złoty, miłe dla oka i nie tylko. Fajnie, że strona techniczna idzie w dobrym kierunku, może i merytoryczna pójdzie także :)

Q i Y, good job :)

Skomentuj

A a podpisy pod postami (sygnatury) bym dał w innym kolorze, bo tych nie dość ze malutkie to nie widać :P

Skomentuj

one sa specjalnie zmniejszone i ograniczone ilosciowo (ilosc liter)
                                          zeby bylo bardziej czytelnie

---------- Post dodany o 21:39 ---------- Poprzedni post o 21:34 ----------

Q nie bedzie widac czy ktos ma bana i ile ma ostrzezen?
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...