Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Q a nie lepiej by wygladalo jak by logo diyaudio.pl dac bardziej na srodek ;] a i mozna by bylo dac do kazdgo dzialu inne ikonki, a nie tylko ten glosnik, mysle ze by bylo to bardziej przejzyste, wiadomo jaki dzial sie czyta :p

Skomentuj

Świetny pomysł z nowymi ikonkami :) Teraz aż miło przegląda się forum.

---------- Post dodany o 20:39 ---------- Poprzedni post o 18:19 ----------

Dlaczego na domenie diyaudio.pl nie ma nowych ikonek i jest stary design forum?

Skomentuj

Kilka postów wyżej o to samo pytałem; wyczyść cache przeglądarki, zamknij i uruchom ją ponownie.

Skomentuj

Kurde ten vbulletin jest wypas, dodał smaczku:)

Pytanie co z główną stroną? - Myślę, że oprócz contentu fajnie by było dodać film poklatkowy z budowy kolumn ? (elementów) ?
          Ustawiamy aparat w jednym miejscu z podłączonym lapkiem z odpowiednim softem i cyka w odpowiednich odstępach fotunie, bądź ręcznie cykać

To mógłby być luźny konkurs np.:))))) przed oczami mam taki film poklatkowy na głównej stronie z budowy 3 dróg biganta, kozacko by to wyglądało.

Skomentuj

Nie do końca to może fajnie wyglądać, bo kolumny musiałyby stać w jednym, nieruszanym miejscu podczas ich budowy....

Skomentuj

Witam Panowie, niestety musze skrytykowac logo... Kto je przerobil? Wyglada bezsensu ( chodzi o zmiane koloru ), trzeba dostosowac kolory forum do logo, a nie logo do fabrycznych kolorow vbulletina...

Skomentuj

Przecież to stare logo diyaudio tylko z kanałem alfa... Styl forum zrobić od podstaw a nie na gotowca się rzucać.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                  Witam Panowie, niestety musze skrytykowac logo... Kto je przerobil? Wyglada bezsensu ( chodzi o zmiane koloru ), trzeba dostosowac kolory forum do logo, a nie logo do fabrycznych kolorow vbulletina...
                  a mi sie tam podoba nowa kolorystyka :)

wspomnial moze ktos o uaktualnieniu linkow, np w car audio, w tematach przyklejonych?

Skomentuj

Mi nie podoba się różna, nie wiem od czego w sumie zależna, przerwa między pisanym tekstem. Raz jest mała raz wysokości czcionki... Każdy post wygląda inaczej i średnio to wygląda...

Skomentuj

Co można zrobić, aby usunąć powiadomienie jakie mam w lewym dolnym rogu?
                      Sęk w tym, że usunąłem wszystkie wiadomości(przepełniona skrzynka) i nie odczytałem 1 wiadomości, która mnie denerwuje teraz z tym powiadomieniem.

Skomentuj

o co chodzi z tym napisem przy nicku: "*** will become famous soon enough"?

jakaś wróżba?

Skomentuj

Informacja
                          Dodano nowy BBcode wyświetlający interaktywną mapę google'a z zaznaczonym miejscem lub trasą wpisanymi pomiędzy tagami:
                          [MAPA]Tu wpisujemy adres lub punkty trasy[/MAPA]

Przykłady użycia:

[MAPA]warszawa plac artura zawiszy 1[/MAPA]

[MAPA]warszawa plac artura zawiszy 1[/MAPA]

[MAPA]warszawa plac artura zawiszy 1 do Warszawa ul. marconich 5[/MAPA]

[MAPA]warszawa plac artura zawiszy 1 do Warszawa ul. marconich 5[/MAPA]

---------- Post dodany o 14:29 ---------- Poprzedni post o 12:15 ----------

Informacja
                          Dodany został nowy BBcode wyświetlający wyszukiwarkę google z wpisanym określonym zapytaniem między tagami:
                          [google]diyaudio.pl[/google]

W działaniu:
                          [google]diyaudio.pl[/google]

Skomentuj

Rewelacja

Ale Q powiedz mi, po co "Czas online: " w panelu
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ja bym Q proponował w wolnym czasie spisać cały nowy zbiór BBcode i przykleić go, aby w każdej chwili szybko można było wyszukać interesujące nas tagi. Z tego wątku zrobi się niedługo dobrych naście stron i ciężko będzie z szukaniem..

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                Ja bym Q proponował w wolnym czasie spisać cały nowy zbiór BBcode i przykleić go
                                Bardzo dobry pomysł - zrobi się :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                  Nie do końca to może fajnie wyglądać, bo kolumny musiałyby stać w jednym, nieruszanym miejscu podczas ich budowy....

W jednym miejscu? Hm film poklatkowy, to normalny film tyle, że robiony ze zdjęć możesz zrobić co chcesz w różnych miejscach.

Skomentuj

Jak jedną klatkę chcesz na ekranie mieć kilka s to ok, ale to już nie jest film:) Jak ma być film to należałoby szybko przerzucać te klatki a każda z innego ujęcia gubiłaby się oglądając to dzieło...

Skomentuj

No jasne że należy szybko przerzucać w końcu to film poklatkowy, tylko trzeba narobić sporo fotek :) Do takiego filmu wybrałbym najciekawsze sekwencje, w których najwięcej by się działo :) Zerknij jak to mogłoby wyglądać http://www.youtube.com/watch?v=DFHiHjs2PeQ

Skomentuj

no wiedze, ze caly czas sie cos dzieje:
                                        nowe odznaczenia
                                        zniknely punkty reputacji

Q co tam ciekawego jest jeszcze w nowym silniku co moglo by nam sie przydac?
                                        Moze posty wygasajace?
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Q myślę że warto by było uściślić:

* Dodaj jako przyjaciela
                                          * Send Private Message
                                          * Dodaj do Listy Ignorowanych
                                          * Znajdź wszystkie posty
                                          * Znajdź wszystkie rozpocząte wątki
                                          * Zobacz artykuły
                                          * Odwiedź blog

Albo po polsku albo po angielsku a nie tak i tak Niżej w/w po wejściu w czyjś profil też jest raz po polsku raz po angielsku

Skomentuj

Czaruję...
                                          X