Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Spróbujcie dwóch rzeczy: po pierwsze wywalcie cały cache przeglądarki, a po drugie wylogujcie się z serwisu i zalogujcie jeszcze raz (brak tokena wskazuje na problem z sesją logowania). Być może, któraś z wprowadzonych przeze mnie modyfikacji położyła sesje logowania na łopatki. U mnie wszystko śmiga jak ta lala.

---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:45 ----------

Informacja
    W trosce o czytelność forum włączona została automatyczna kontrola wielkości sygnatury (podpisu). Każdy Użytkownik posiadający zbyt duży podpis zostanie o tym poinformowany we własnym podpisie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
      U mnie czacik nie lata. Przeglądarka Chrome. Taki komunikat mi wypluwa przy próbie wysłania wiadomości:

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
      DIYaudio.pl
      To samo. Pamięć podręczna wyczyszczona i brak zmian.

Skomentuj

Przelogowanie też nie pomaga. Przy okazji zauważyłem jeden bubel. Podczas wpisywania hasła na stronie głównej nie pojawiają się gwiazdki tylko wyświetla się nam to co piszemy.

Skomentuj

Nie czaję... u mnie nie ma takich jazd...

Skomentuj

U mnie także jest wszystko w porządku. Używam Opery.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
              Przelogowanie też nie pomaga. Przy okazji zauważyłem jeden bubel. Podczas wpisywania hasła na stronie głównej nie pojawiają się gwiazdki tylko wyświetla się nam to co piszemy.
              Potwierdzam, mam to samo.

Skomentuj

WTF ? Dajcie mi chwilę czasu na zastanowienie, bo mnie zaskoczyliście - nie rozumiem dlaczego część Userów nie ma problemów, a część ma... to nielogiczne...

Skomentuj

mam firefoxa i to samo co chlopaki z logowaniem... domena diyaudio.pl nie chodzi.

Skomentuj

Na wszystkich 3 przeglądarkach widać hasło - właśnie sprawdziłem.
                    Dodam do tego jeszcze problem z logowaniem w IE: nie można się zalogować z belki na górze (prmission... incorect password or username .....ble ble ble), natomiast po pojawieniu się na pełnym oknie panelu logowania da się zalogować - sprawdzałem, na bank nie zrobiłem literówki, a... i tam hasło się ładnie maskuje.

Skomentuj

W sumie mnie też nie zalogowało w górnej belce a chyba literówki nie zrobiłem.

Skomentuj

u mnie smiga jak nalezy
                        chat i logowanie
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie wiem czy to istotne ale udało mi się odpalić archiwum czata i widzę w nim dzisiejsze wiadomości, ostatnia jest lklukasz'a z 14:01. No ale normalnie tego nie wyświetla...

Skomentuj

Hm... być może nie zakończył się jeszcze proces propagacji DNS i stąd problemy... poczekajmy 24h i wtedy jeśli się sytuacja nie ustabilizuje to będę pisał do supportu vB, bo sam raczej nic nie wymyślę w tej materii.

Skomentuj

U mnie pisze "Pobieranie... ". Też stawiam na DNS'y
                              marcinsywala.pl
                              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

No to czekamy... niestety.

A przy okazji:
                                Informacja
                                Dodana została możliwość oznaczenia tematu jako przeczytanego bez otwierania go - wystarczy dwukliknąć na ikonę tematu na liście tematów

Skomentuj

A u mnie na Chromie działa wszystko bez żadnych problemów, na Firefoxsie logowanie w porządku, ale nie działa chat.

Skomentuj

Q a po co informacja w nowych konstrukcjach, ze zostalo zablokowane dodawanie tematow/postow?
                                    Caly czas sie tam cos dzieje.

Chat u mnie nadal dziala...
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Generalnie forum na nowym silniku jest coraz lepsze, przyjaźniejsze i przyjemniejsze.

Skomentuj

Mam zaznaczony zaawansowany edytor WYSIWYG i nie działa...
                                        Podpisuję się pod tym, co KAPRINT stwierdził w poprzednim poście

Skomentuj

a u mnie po tej zmianiie sie poprawilo :cool:
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X