Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A mi brakuje cały czas opcji "zobacz swoje posty" ...

Skomentuj

pegelmesser kliknij powyżej na swojej nazwie Użytkownika - rozwinie Ci się podręczne menu, w którym wybierz "Zobacz posty". Powinno działać :)
      Druga opcja: wchodzisz w swój profil i po lewej w menu wybierasz "Znadź wszystkie posty" :)

Skomentuj

Q, nie odniosłeś się do pomysłu z SB. Co o tym myślisz?

Skomentuj

Temat już wielokrotnie wałkowany. Jestem zdecydowanie przeciw.

Skomentuj

Zamieszczone przez Q Zobacz posta
            pegelmesser kliknij powyżej na swojej nazwie Użytkownika - rozwinie Ci się podręczne menu, w którym wybierz "Zobacz posty". Powinno działać :)
            Druga opcja: wchodzisz w swój profil i po lewej w menu wybierasz "Znadź wszystkie posty" :)
            Już o tym pisałem http://diyaudio.eu/showthread.php/15...l=1#post246760
            I nadal nie dostałem odpowiedzi.
            Chodzi o to by wyświetlić tematy tak jak tu http://diyaudio.eu/search.php?searchid=4888 ale tylko te z zielonymi strzałkami, czyli te w których brało się udział.
            Krótko jest to możliwe czy nie?

Skomentuj

W "szukajce" wyświetla dziwnego autora tematu w postaci daty...?...?
              Załączone pliki

Skomentuj

Nie chodzi mi o wszystkie moje posty tylko watki w których brałęm udział a w których co.s się działo od mojej ostatniej wizyty... otwierajac forum klikajac "co nowego" owiera mi sie lista watkow w ktorych pojawily sie nowe posty, ale skad ja mam pamietac teraz w ktorym z tych watkow uczestniczyłem... masakra.

Skomentuj

Zamieszczone przez joy_pl Zobacz posta
                  Już o tym pisałem http://diyaudio.eu/showthread.php/15...l=1#post246760
                  I nadal nie dostałem odpowiedzi.
                  Chodzi o to by wyświetlić tematy tak jak tu http://diyaudio.eu/search.php?searchid=4888 ale tylko te z zielonymi strzałkami, czyli te w których brało się udział.
                  Krótko jest to możliwe czy nie?
                  Tak z biegu nie potrafię powiedzieć... trzeba "pomęczyć" wyszukiwarkę. Domyślam się, że jest to możliwe i postaram się znaleźć rozwiązanie.

Zamieszczone przez bart210 Zobacz posta
                  W "szukajce" wyświetla dziwnego autora tematu w postaci daty...?...?
                  Eee tam daty... przecie jak wół w załączniku widać napis: "Ostatni post/autor", a zatem logiczne, że po dwukropku jest najpierw data "ostatniego postu", a potem "autor", prawda ?

Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta
                  Nie chodzi mi o wszystkie moje posty tylko watki w których brałęm udział a w których co.s się działo od mojej ostatniej wizyty... otwierajac forum klikajac "co nowego" owiera mi sie lista watkow w ktorych pojawily sie nowe posty, ale skad ja mam pamietac teraz w ktorym z tych watkow uczestniczyłem... masakra.
                  Ano stąd, że jak uczestniczyłeś w jakimś wątku, to jest on oznaczony dodatkowo zieloną strzałką.

Skomentuj

pegelmesser caly czas komentujesz problemy z nowym "silnikiem" i sprawy z nim zwiazane a nie zauwazyles takiej prostej rzeczy. Chyba czepiasz sie tylko po to, zeby cokolwiec napisac. Takie mam wrazenie.
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Po to ten temat zeby zglaszac probolemy z nowym forum, nie starym...
                      Ogolnie masakra, bardzo mala przejrzystosc.

Skomentuj

Informacja
                        Dzięki Yoshi'emu macie na głównej pod tabelą forum Chatbox'a :P

Skomentuj

nie wiem czy ktos z Was to zauwazyl ale narobilo sie mnostwo stron w tematach ktore mialy ich wczesniej o 1/3 mniej ;-)

nie dalo by sie zwiekszyc ilosci postow na stronie do co najmniej 15? troche uciazliwe jest przewijanie sie miedzy tyloma stronami jak sie czegos szuka, a nawet jak sie po prostu czyta nowe posty

Skomentuj

Wskazówka
                            Ustaw sobie w edycji swojego profilu (Zaawansowane ustawienia) większą liczbę postów na stronę i po problemie

Skomentuj

Irytująca jest informacja o minimalnej liczbie znaków w poście, tj. 10...

Skomentuj

Pewnie, że jest irytująca, bo taka ma być. Zapobiega niepotrzebnym, krótkim postom w stylu "thx" - w podziękowaniu można dodać komuś punkt reputacji zamiast pisać trzyliterowego posta.

Skomentuj

Albo przeszkadza w napisaniu krótkiej rzeczowej odpowiedzi, w postaci symbolu czy modelu układu scalonego, trana czy czegoś tam jeszcze. Ostatnio musiałem właśnie odpowiadać całym zdaniem :)

Skomentuj

Zamieszczone przez krasz1 Zobacz posta
                                    Albo przeszkadza w napisaniu krótkiej rzeczowej odpowiedzi, w postaci symbolu czy modelu układu scalonego, trana czy czegoś tam jeszcze. Ostatnio musiałem właśnie odpowiadać całym zdaniem :)
                                    Moim zdaniem jest to zmiana na plus bo wzrasta kultura wypowiedzi na forum.

Skomentuj

Zamieszczone przez Q Zobacz posta
                                      Dzięki Yoshi'emu macie na głównej pod tabelą forum Chatbox'a :P
                                      Grrrryyy. Tam zawsze wszyscy jakieś głupoty piszą.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                        Grrrryyy. Tam zawsze wszyscy jakieś głupoty piszą.
                                        Hehe... mam chociaż jednego sojusznika ! Żeby była jasność: ja nadal jestem przeciwny ChatBox'owi :P

Skomentuj

Wydaje mi sie ze czerwony napis "autor tego watku" jest zbyt krzykliwy.. wyglada jak ostrzezenie albo cos w tym stylu ? Moze bardziej stonowany zielony, niebieski?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X