Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

test czasu

---------- Post dodany o 12:03 ---------- Poprzedni post o 12:03 ----------

dobry mam czas

Skomentuj

W stopce forum jest czas :P

Skomentuj

Dostalem msg na priv coby zwiekszysc iosc wyswietlanych postow per temat, obecnie to lipne 10 / strona, zwiekszyc do 20?

Skomentuj

Jestem za a nawet przeciw

Skomentuj

winno byc teraz wygodniej, na elce jest chyba jeszcze wiecej nawet... zostawimy poki co te 20

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
              Dostalem msg na priv coby zwiekszysc iosc wyswietlanych postow per temat, obecnie to lipne 10 / strona, zwiekszyc do 20?
              przeciez kazdy to zmienia indywidualnie!
              ja od dawna mam zmienione na chyba 30

Skomentuj

Ilość postów na stronę tematu można sobie samemu ustawić w profilu. Ja mam 50 i jest w sam raz.

Skomentuj

A fakt, sam mam 50 - widocznie ta osoba nie wiedziala, a zapomnialem o tym.
                  To mamy z defaultu 20 - o tak.

Skomentuj

nie zaszkodzi

Skomentuj

Cuś jest nie tak:
                      http://diyaudio.pl/content.php/66

Nie ma tabelek
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

wczesniej w CMS dalo sie wstawiac HTML, teraz tylko BB code stad nawala, poprawie to zaraz - wrzuce jako zdjecie
                        jak cos jeszcze wygrzebiecie to mozecie mi PM wyslac - ja to poprawialem recznie po upgradzie, ale widocznie cos pominalem...

Skomentuj

czytamy czytamy: http://diyaudio.pl/showthread.php/21...ch-DIYaudio-pl
                          wszyscy dbamy o jakosc

mechanizm z punktu drugiego jest nowy, tak wiec ew. bledy/pomysly prosze zglaszac na PM czy jak kto woli...
                          dzieki

Skomentuj

Zdjęcia nie dam rady powiększyć:

.3lite nie masz dostępu do tej strony.

Tak samo mam z niektórymi albumami.

Skomentuj

co za szmelc, ja z tego usera widze - mozesz teraz sprawdzic?

Skomentuj

Niestety jest dalej to samo, brak uprawnień :(

Nie na temat...
                                .3lite nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
                                Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Oczywiście chodzi o te linki do attachments:
                                http://diyaudio.pl/attachment.php?at...8&d=1366216924
                                http://diyaudio.pl/attachment.php?at...9&d=1366217327

Skomentuj

Juz zmienilem w poscie.

Skomentuj

Czyli jednak nie przez attachments, lepiej wrzucać w drugim serwisie na obrazki.diyaudio.pl :)

Skomentuj

no chyba wywalimy obrazki z zalacznikow vB, zostawimy ten mechanizm tylko dla innych pliczkow - cos daremnie to dziala

---------- Post dodany o 19:39 ---------- Poprzedni post o 19:32 ----------

W zasadzie juz to zminilem, nie ma chyba sensu zeby sie opcje dublowaly.
                                      Bedzie "elektroda" style - chyba najsensowniejszy.

Skomentuj

Niestety już żadnych attachments nie da się otworzyć albo u mnie w Operze nagle problemy się pojawiły chociaż same miniaturki są.

Tutaj przykład:
                                        http://diyaudio.pl/showthread.php/21...203#post346203

Nie otworzę PCB ani schematu.

Chyba, że taki był zamiar by ludzi zmusić do upload'u na drugi serwis.

Skomentuj

Zenua, jak usune mozliwosc dodawania jpg via zalacznik, to nie da sie ich ogladac - tych dodanych przed zmiana.
                                          Coz, wlaczylem spowrotem zeby dalo sie ogladac te starsze zalaczniki.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X