Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nom o DNSy chodzilo, tak czy siak - to juz za nami

Skomentuj

zniknął edytor tekstu w szybkiej odpowiedzi
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

nom, bo sam go wylaczylem - juz macie.... poprzednio chyba go nie bylo

Skomentuj

byl ale inny

Skomentuj

Można prosić o jakieś przekierowanie z http://diyaudio.pl na http://www.diyaudio.pl ?
            Część osób korzysta z pierwszego adresu i po kliknięciu w załącznik trzeba się znowu logować, albo poprawiać link.

Skomentuj

zrobilem, primary adres to http://diyaudio.pl/
              www.diyaudio.pl robi redirect'a 301 na diyaudio.pl, linki beda dzialac

Skomentuj

Ale Tapatalk nie działa.

Skomentuj

Tapatalk nie działa.
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

ja jeb.... jak nie jedno, to drugie sie jebi....e hehe, juz cos patrze...

---------- Post dodany o 19:09 ---------- Poprzedni post o 18:52 ----------

dobra, juz wiem w czym problem - musze to pomeczyc na tablecie, dam znac jak zwykle

---------- Post dodany o 19:45 ---------- Poprzedni post o 19:09 ----------

wgralem najnowszy, lecz nie moge dodac strony fo ondeksu tapatalk.com - musze maila do adminstracji pisac - tak wiec nie wiem czy juz dziala

---------- Post dodany o 20:01 ---------- Poprzedni post o 19:45 ----------

pk, pobralem na tablet app i nie dziala, bo nie ma klucza - dam info jak sie naprawi

Skomentuj

ja pier... lepiej zaczne zbierac na wynagrodzenie dla tomka... :(

Skomentuj

Zrzucimy się :)

Skomentuj

easy, sam sie przeca zglosilem hehe - tapatalk potrzebuje klucz zeby parowac skrypt z indeksem, tak wiec musze czekac - co do app, jest wgrana najnowsza, mam tez na ipada to spawdze odrazu jak tylko dorwe klucz

Skomentuj

U mnie taptalk na Iphone nie działa od dzisiaj :(

Skomentuj

Nie wiem czy tylko ja zauważyłem:

na operze tylko główna strona opatrzona jest ikonką logo DIY w tytule karty a o ile dobrze pamiętam każdy temat był tak oznaczony

Skomentuj

jesli mowisz o favicon.ico (ikona w pasku adresu) to jej nie ma

@wieniu26 pisalem o tym, tapatalk wroci - tylko czekam na klucz z tapatalk.com

Skomentuj

zaproszenie do znajomych jest po angielsku

Skomentuj

Przekopiuj mi tu ten tekst co masz po angielsku, caly dokladnie jak widzisz.

Skomentuj

wiedzialem zeby zrobic screena :/

Skomentuj

dziwne, ja wszystko mam po polsku - teraz co mi wyslales hmm

Skomentuj

u mnie Tapatalk też nie działa...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X