Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Btw. "rangi" normalnych forumowiczów są przydzielane po ilości postów łi?

Skomentuj

Na to wygląda: wszystko jak leci na jedną wagę i podług osiągniętej ilości wyskakuje kategoria osiągniętej jakości: proste i piękne kryterium wyrażające czystą i szczerą wiarę w fundamenty diamatu (materializm dialektyczny nauczał, że jedną z tajemnic rzeczywistości jest jej zwyczaj przeobrażania ilości w nowe jakości).

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
        tak, bylo to chyba domyslne. poprzednio byly tylko 3
        Początkujący 0
        Użytkownik 50
        Zaawansowany 500
        Znawca 1000
        Projektant 1500
        Konstruktor 2000

Skomentuj

Była jeszcze różne tytuły: donator, konstruktor, zasłużony w ca itp.
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

moze w weekend do tego siade. opcji jest naprawde duzo a ja mam problemy z koncentracja

Skomentuj

Aby rangi zależne od ilości postów były choć trochę obiektywne i określały wkład w DIY- powinno się wyłączyć liczenie
              postów w dziale Off Topic.
              Moim zdaniem oczywiście.
              Chyba bardzo zmniejszyła by się liczba zasłużonych
              Pierdzenie w stołek nie powinno być nagradzane :)

Skomentuj

Aktualnie rangi są mało istotne więc nie masz co się z tym śpieszyć a z reszty się wywiązałeś więc zostaje jedynie cieszyć się dobrze działającym forum :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marusmk Zobacz posta
                  Aby rangi zależne od ilości postów były choć trochę obiektywne i określały wkład w DIY- powinno się wyłączyć liczenie
                  postów w dziale Off Topic.
                  No to mi by na liczniku ze 3 posty zostały :huh:

Aa, zniknęła lista emotek które można dodać, albo ślepy jestem :)

Skomentuj

z tym donatorem etc, "zasluzony w dziale elektronika" etc jest problem, bo oczywiscie te bonusy byly realizowane poprzez plugin - ktory nie dziala do konca ok, tak wiec jest to wylaczone ew. mozna porobic recznie rangi i dodac, gdyz nie wiem czy cos wyjdzie z tego pluginu

Skomentuj

No to mi by na liczniku ze 3 posty zostały :huh:
                      ..............
                      Nooo masz- padło na ziomka :)

Skomentuj

Oke, award system wrocil - jest update dla 4.1.12 peace

Skomentuj

Nie na temat...
                          Zamieszczone przez marusmk Zobacz posta
                          Nooo masz- padło na ziomka :)
                          O, nie wiedziałem że ktoś tu jeszcze jest z tej nory

Skomentuj

dla mnie wszystko pięknie zasuwa
                            Nie da się ukryć, że od kiedy Q oddał forum w ręce Pawła to idzie wsio jak burza. Chłop zarządza, podwykonawcy wykonują hhehe

Skomentuj

Nie na temat...

O, nie wiedziałem że ktoś tu jeszcze jest z tej nory
                              Nie na temat...
                              Nora nie nora ale MRU robi wrażenie

Skomentuj

Normalnie, ja nie wiem jak mogli zrobic offtopic, ktory tak szpetnie wyglada - jak ze strony z 1997 roku.
                                Jeszcze to zostalo do poprawy w zasadzie, gdyz ten styl to t r a g e d i a.

Skomentuj

da się zrobić tak jak było kiedyś (lata temu), że jak kliknie się w login osoby piszącej post w temacie, od razu wyskakuje on nam w edycji tekstu?
                                  ułatwiało to odpowiedz konkretnym osobom bez cytowania

Skomentuj

w prosty sposob nie, gdyz teraz po kliknieciu w nick masz menu z opcjami - czyli w ogole inna akcje

Skomentuj

Nareszcie można cytować zaznaczonym tekstem, dzięki za możliwość.

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                                        Nie na temat...
                                        Nora nie nora ale MRU robi wrażenie
                                        Jak w 1980 roku zobaczyłem bramę J.W.3516 na Warszawskiej w Mińsku- to wrażenia miałem negatywne :)

Skomentuj

Zamieszczone przez tom3kk Zobacz posta
                                          Pawel stanie sie wlascicielem domeny tak wiec na czas cesji moze pasc
                                          Nie. Cesja właściciela domeny albo zmiany jej administratora nie ma nic do jej działania. Tylko zmiany w konfiguracji domeny, czyli np. DNSy mogą wywołać tymczasowe problemy w działaniu.
                                          To tak dla ścisłości chciałem dodać.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X