Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pawel - ten pasek jest zrobiony, masz stare style w pamieci
    wyczyscz cache przegladarki / cookie

offtopici sa defaultowe po upgradzie, trza je poprawic

Skomentuj

Jak Paweł testował tagi moderatorów to przypomniało mi się, że nie jest sprawdzana ranga osoby postującej tj:

Informacja
      test

[note] test [/note]
      Wskazówka
      test

UWAGI MODERATORA
      test

Takie rzeczy powinny być sprawdzane w czasie zamiany wyrażenia regularnego (preg_replace) - to niestety raczej będziesz musiał Tomek sam dopisać.

Skomentuj

zapomnialem o tym
        myslalem ze Q to wczesniej naprawil

Skomentuj

gadu-gadu winno dzialac...

Skomentuj

W shoutboxie: [%29 %423, %10:%Jan] zamiast daty.

W nocy o 2 miałem przepełnioną skrzynke PW, rano włączyłem kompa i miałem aż 9 powiadomień o przepełnionej skrzynce.
            Tzn chodzi mi że dostałem 9 maili o przepełnionej skrzynce, a nie wiadomości PW dla ścisłości :)
            Wcześniej chyba przychodziło tylko jedno.

Skomentuj

wiem o shoucie spoko, rojechal sie po wgraniu nowego "polskiego",
              zobacze z powiadomieniami

dzieki

---------- Post dodany o 12:34 ---------- Poprzedni post o 11:45 ----------

przywrocilem powiadomienia, wyswietlaja sie w innym miejscu - poprawie moze wieczorem

Skomentuj

wyslij mi cos dla testu

Skomentuj

Czasami zaglądam tu jeszcze. Gratuluję udanej reanimacji zdechlaka :). Chodzi na razie ładnie.
                  W kwestii image, czy tak nie byłoby ładniej i skromniej?

Skomentuj

kolega .3lite tez to sugerowal, bodajze Pawel S. mial sie tym zajac

---------- Post dodany 30.01.2013 o 00:48 ---------- Poprzedni post 29.01.2013 o 15:56 ----------

Ave, data w chatboksie ok...

Skomentuj

regulamin wcieło? :)

Skomentuj

Chyba i tak mało kto go czytał :)

Mam jeszcze dwie sugestie odnoszące się głównie do estetyki, ale również do czytelności. Można by pomyśleć nad zmniejszeniem i "zbledzeniem" czcionki w podpisach użytkowników. W tym momencie jest co prawda linia oddzielająca podpis od treści posta, ale taka sama czcionka powoduje, że momentami dochodzi do zlania wszystkiego w jedną całość. Podobne zmniejszenie czcionki proponuję w informacji o podziękowaniach za posta - ja wiem, że niektórych pewnie cieszy widok wytłuszczonego "... otrzymał podziękowanie..." pod ich wypowiedzią, ale bez przesady .

Skomentuj

nie no jak to nie ma regulaminu? Żeby się nie okazało, że nastanie chaos, bo nie ma regulaminu to nie ma zasad.

Skomentuj

Przy rejestracji jakis tam jest, ten u gory przestal dzialac - trzeba to zrobic jesli wam tak zalezy na tym.

Skomentuj

mi to że tak powiem wisi :) . Myślałem, że to podstawa "prawnego" działania forum. W końcu wszystkie tego typu serwisu mają swój regulamin.

Skomentuj

Tylko regulamin musi być napisany z głową.
                                Zasada podstawowa- zawsze nadrzędne jest prawo ustawowe.
                                Czytając niektóre regulaminy ubawić się można do łez :)

Skomentuj

@dabyl - sygnatura poprawiona, jest mniejsza (8pt) i nieco szara
                                  @marusmk tutaj jest jakis regulamin, pare linijek tak wiec bez szalu - ja go nie robilem

Skomentuj

Wiem wiem że przejęty regulamin, tak tylko zaznaczyłem :)

Skomentuj

Zamieszczone przez tom3kk Zobacz posta
                                      @dabyl - sygnatura poprawiona, jest mniejsza (8pt) i nieco szara
                                      ładnie jest teraz.
                                      cytowanie selektywne mogło by wrócić też, ze zaznaczasz tekst i samo się podswietla czy chce go cytowac.

Skomentuj

Nie wiem, czy już było ale chciałem gorąco podziękować koledze .3lite za umożliwienie spotkań fanów diy z tego forum na daudio.pl.
                                        Nie zdążyłem na d.audio, bo jego działanie zostało zawieszone.

Również wielkie dzięki dla Pawła za jego wkład w przywrócenie i reorganizację diyaudio, do spółki z kolegą tom3kk.

Skomentuj

@el_liero pracuje nad tym
                                          @kaprint, dzieki np.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X