Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Z panelu watpie.
    Raczej trzeba modyfikowac kod, taka sobie opcja jakby ktos wszedl po roku i mial np 5000 postow tom zabijesz przegladarke i nie tylko
    Stad pewnie takiej opcji nie ma.

Skomentuj

Można zmniejszyć czas między zapytaniami w wyszukiwarce ? te 30 sek. oczekiwania jest trochę irytujące jak źle wpisze hasło zapytania, albo się próbuje znaleźć szybko odpowiednią forme zapytania.

I jeszcze jedno. minimalna ilość znaków zapytania. Jak chce znaleźć tematy pod hasłem DAC to jest to nie możliwe.

Skomentuj

@dragon
        mysle ze nie stanowi to problemu, zmienilem

Skomentuj

Ładnie to lata:)
          A z ciekawości czy masz już jakieś dane na temat ruchu i obciążenia serwera?

Skomentuj

po miesiacu beda jakies konkretne dane

Skomentuj

Istnieje możliwość, aby na forum dodać latexa ? Taki jak na przykład tutaj: http://www.matematyka.pl/

Skomentuj

Zamieszczone przez tom3kk Zobacz posta
                po miesiacu beda jakies konkretne dane
                Udostępnisz je?

Skomentuj

sie zobaczy, aczkolwiek to raczej nie sekret...

---------- Post dodany o 16:18 ---------- Poprzedni post o 15:26 ----------

@Zuku - szczerze to nie wiem czy jest plugin do vB, moze jest cos innego - niestety poki co nie mamy dostepu do members area na vb.org, potrzebujemy dane do logowania - w trakcie zalatwiania

Skomentuj

A ja mam sugestię aby Paweł siebie i resztę wyrzucił z "Moderatorzy: ..." w każdym forum ponieważ może i sam kolor zielony nigdy nie raził i jakoś to nie przeszkadzało ale czerwony już cholernie denerwuje (zamiast na forum to człowiek patrzy na najbardziej rzucająca się rzecz na czerwono) a jak wiadomo moderatorzy tutaj są moderatorami globalnymi więc wystarczy ich wrzucić do takiej rangi i będę mieć te same przywileje ale już przynajmniej nie będą wyświetlani na każdym forum.

Skomentuj

musze ci przyznac racje - tez mnie drazni ten czerwony :/
                      pozniej zobacze opcje

Skomentuj

Mnie to wcale nie przeszkadza; przynajmniej jest jakiś kolorystyczny akcent, który ubarwia tą niebiesko-szarą grafikę.

Skomentuj

Data dołączenie jest "in english".
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

tom3kk, czy dało by sie zrobić tak, że po kliknięciu na temat otwierał sie on na pierwszym nieczytanym poście?

Skomentuj

Już jest taka opcja.
                              Załączone pliki

Skomentuj

Zuku, dzięki, żyłem w nieświadomości

Skomentuj

@lklukasz si, widzem
                                  z polskim vB jest "tak sobie" nie ma oficjalnego wsparcia, trzeba z vbhelp zassysac - ogolnie mam zamiar wgrac najwnoszy plik jezykowy, obecny ma przeszlo 2 lata

Skomentuj

Tomek ty nie dasz rady?
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zrobi sie kopie przed wgraniem, easy

Skomentuj

Czyli,ma być dobrze o ile właściwie wszystko odczytałem (wierzę w tom3kk;aczkolwiek swoich jaj nie położę na pieńku ale to szczegół

Skomentuj

przypminam: http://diyaudio.pl/showthread.php/20...ace-techniczne.

skontaktowalem sie rowniez z supportem vb, mam juz pliki do upgrade, bede pisac co i jak na kopii forum upgrade przejdzie OK

Skomentuj

Czaruję...
                                          X