Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    raczej za pobranie projektu. byloby na oplacenie domeny
    A w sumie jak tak myślę to dlaczego by nie? Opłata minimalna i by serwerowi pomogła.
    Last edited by LuSzTi; 03.06.2013, 08:11.

Skomentuj

Mam problem - wkurzający, bo mnie teraz to wkurzyło.

Tak raz na miesiąc, posty nieprzeczytane same mi się kasują - w sensie że mam dajmy na to 200 parę, a wejdę na forum, i widzę nieprzeczytanych postów 2-5...

I potem szukać muszę tych w których odpowiadałem itd i uciekają mi tematy nieprzeczytane w których były fajne dyskusje i dowiaduje się po fakcie.

Ja tylko mam taki problem? czy to np. jak posty nieprzeczytane są starsze niż miesiąc to się kasuje?

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
        A w sumie jak tak myślę to dlaczego by nie? Opłata minimalna i by serwerowi pomogła.
        Wszystko spoko, tylko wtedy mogłoby się zacząć popularne: Płacę to wymagam...

Skomentuj

Nie na temat...
          A może proste donate jak to jest na zagramanicznych stronach?

Skomentuj

Nie na temat...
            Albo pobranie za pomoca kodu sms, jakas skromna oplata dla autora, co by sie choc dobrego piwa po robocie nazlopal.

Skomentuj

Nie na temat...
              Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
              A może proste donate jak to jest na zagramanicznych stronach?
              Jesteś kolego w Polsce - "co mnie obchodzi jakieś forum skoro to co chciałem już z niego wziąłem?"

Oprócz stałych wyjadaczy którzy w sumie do takich projektów powinni mieć dostęp za darmo (lub nie - jak kto woli) to żaden nowy nie wpłaci darowizny na serwer :/

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                Nie na temat...
                raczej za pobranie projektu. byloby na oplacenie domeny
                domene to przeniesmy w ciagu roku, cena home za domene .pl jest conajmniej smieszna i prawie 3 razy wyzsza niz u innych, np. OVH

Skomentuj

Nie na temat...
                  Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                  Albo pobranie za pomoca kodu sms, jakas skromna oplata dla autora, co by sie choc dobrego piwa po robocie nazlopal.
                  No dobra, fajnie, ale samo wdrożenie i utrzymanie systemu SMS będzie kosztować więcej, niż przyjdzie wpłat z SMSów...

Jesteś kolego w Polsce - "co mnie obchodzi jakieś forum skoro to co chciałem już z niego wziąłem?"

Oprócz stałych wyjadaczy którzy w sumie do takich projektów powinni mieć dostęp za darmo (lub nie - jak kto woli) to żaden nowy nie wpłaci darowizny na serwer :/
                  Masz racje, nie przemyślałem tego od tej strony. A system punktów jak na elce? Nie takie głupie to jest :)

Skomentuj

Przeszlo mi przez mysl zeby zamiescic drobne reklamy firm z branzy. Ale na szczescie tomek sie znalazl i koszta nie sa tak duze

Skomentuj

Można spodziewać się URL'i w sygnaturkach?
                      marcinsywala.pl
                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Mody moga - co do userow, pytaj Pawla.
                        Jak sie zgodzi to sie udostepni wszystkim.

Skomentuj

pytania
                          1. po co?
                          2. czy to komus przeszkadza?

Skomentuj

Wydaje mi sie, że fajną rzeczą byłoby wstawienie linków do konstrukcji na forum. Ktoś patrzy w podpis, klika i jest w odpowiednim temacie
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zawsze można wrzucić adres strony, dwa kliknięcia więcej a jest to samo. IMHO to nie potrzebne.

Skomentuj

Wyobraź sobie kolego waloos że obecnie w stopce zmieściłby się tylko jeden pełny adres do danego tematu z forum, z powodu ograniczonej ilości znaków :)
                                marcinsywala.pl

Skomentuj

No oczywiście, rozumiem obecne ograniczenia. Ja po prostu wyraziłem swoje własne zdanie na ten temat, każdy może takie mieć :)

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                    Ja po prostu wyraziłem swoje własne zdanie na ten temat, każdy może takie mieć
                                    Cieszy mnie to :)
                                    marcinsywala.pl

Skomentuj

Coby rozruszac minimalnie forumowe 'odznaczenia' http://diyaudio.pl/awards.php - dodalismy dwa nowe, zgodnie z opisami.
                                      Niestety nie jestesmy w stanie nadac za juz istniejace projekty (duzo tego jest), tak wiec nadajemy je od dzis - ewentualnie jak ktos bedzie miec pod reka stary temat to zapraszamy do nominacji, tyle ile mozemy obsluzymy sami.

Dodam iz odznaczenia nie czynia kogos lepszym, istnieja aby w jakis sposob dziekowac/promowac kolegow za roznego rodzaju pomoc, osiagniecia - wiemy o co chodzi.

---------- Post dodany o 15:40 ---------- Poprzedni post o 15:38 ----------

AA zapomnialem, jesli ktos z was opublikowal projekt w dziale "WŁASNE konstrukcje elektroakustyczne" - to prosze o PM z linkiem do tematu, bede nadawac odzaczenia
                                      Zgodnie z odznaczeniem "DIYer"

Przyznawanie reszty zapewne bedzie sie odbywac poprzez mechanizm nominiacji i glosowania, tak jak do tej pory.

Skomentuj

dzieki za odznaczenie xD

Skomentuj

np.
                                          powstalo nowe sub-forum w ramach wlasnych konstrukcji: http://diyaudio.pl/forumdisplay.php/39-Projekty

Zapraszam specjalistow do tworzenia projektow.
                                          Tematy bedziemy przenosic (temat mozna otworzyc np w akustyce czy innym odp. do tematu dziale), prosze tam nie pisac bezposrednio.

Dzieki.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X