Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[b]Dablu[\b] kliklem :)

moj apel (ten na czerwono) z przed kilku stron tez poparlo kilku userow
    zobaczymy co z tego bedzie
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Po trzech tygodniach niebytu wstało...ciekawe na jak długo...smutne to :/

Co więcej parę osób chce stąd uciec. I to takich, które były tu moderatorami - i to jest chyba najbardziej smutne. Choć ja się im nie dziwię. Zostawiają tu swoją wiedzę i czas....i po co? Po to żeby forum nie działało?
      Last edited by LuSzTi; 24.08.2012, 12:42.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Fakt, ja dzisiaj zgrywam forum na dysk i przenosze sie na AS... będzie trochę "walki" z trudną snobistyczną mentalnością, ale tu chodzi o komfort psychiczny.

Skomentuj

Żadnego komunikatu, jak by się nic nie stało.
          Dwa wpisy 6-ciu użytkowników a chodzi wolno.

Skomentuj

[ironia]No przecież jest komunikat "Trwają prace nad stabilizacją pracy serwisu... przepraszamy za utrudnienia w korzystaniu z diyaudio.pl"[/ironia]
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

WTF!!!!!!!
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Skomentuj

Dokładnie!
                  Trza ssać co potrzebne i spadać na daudio.eu a nie nerwy sobie psuć.
                  Samo odświeżenie strony zajmuje mi ok. 20 sekund (najkrócej), gdzie na nowym mniej niż 1s.

Skomentuj

Przynajmniej teraz można się dostać do schematów i innych podwieszonych tematów.

Skomentuj

forum samo nie wstało, ktoś zaingerował w to. Tylko kto i dlaczego?
                      Co do nowego forum fakt ze szybciej chodzi nie uważam za przesądzający fakt, zważywszy na ilość ludzi odwiedzających to forum oraz jego strukturę, zawartość materiałów i inny rzeczy, które wykształciły się poprzez stopniowe udoskonalanie na przełomie wielu lat.
                      Według mnie trzeba czekać aż kiedyś Q się zjawi i nastaną nowe rządy. Tak jak nagle wstało forum, tak (kiedyś) nagle quester się zjawi.

Skomentuj

On nas okres a my mamy siedzieć i czekać?
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ten brak jakiegokolwiek wyjaśnienia jest znaczący. Nie lekceważyłbym go. To tylko jeden z objawów choroby toczącej diyaudio, której nie warto głębiej analizować. Wstyd i tyle. Nie jest jasne, co będzie dalej, ale na wszelki wypadek chcę serdecznie podziękować wszystkim forumowiczom za mile spędzony na diyaudio czas. W razie potrzeby proszę szukać mnie na daudio.eu.
                          Wyjaśnienia jakby co, są mi zbędne, gdyż jak widać, na nawet tyle kogoś nie stać.

Skomentuj

Ja bym proponował masowo migrować na daudio...

Skomentuj

Patrzę, forum wstało ale za kawałek oczywiście znany napis "The server is too busy at the moment. Please try again later." Ja raczej podziękuję, czas spływać na DAUDIO.EU

Skomentuj

Pany , a czy jest taka opcja abym zażądał usunięcia swoich postów i całego konta ????
                                Nie chodzi o mnie bo nic nie wnosiłem do tego forum ale inni mogli by w ten sposób rozwalić kompletnie to forum.

Skomentuj

Wydaje mi się, że dość okazji i szans na poprawę otrzymał p. Q, wszystkie olał ciepło, pieniście, żółciutko.
                                  Jest to działanie uporczywe i obawiam się, że świadome. Istnieją standardy, które spełnić trzeba w cywilizowanym świecie. Pogląd, że darmowość forum uniemożliwia stawianie jakichś warunków i oczekiwań, jest dla mnie śmieszna i niepoważna.
                                  Zamieszczone przez awaria Zobacz posta
                                  usunięcia swoich postów i całego konta
                                  Nic nie trzeba usuwać. Samo się za dzień-tydzień usunie :). Nic się nie zmieniło, po prostu ktoś gdzieś coś zresetował i forum podjęło swoją zwyczajową agonię.

Skomentuj

Ja mam tylko takie jedno małe pytanie. :) Czemu dyskutujemy o tym tutaj a nie daudio.eu? :)

Skomentuj

Ja za niedługo zapraszam na diy-audio.pl :)

Skomentuj

Co zakładasz i w jakim celu? Oby nie następne forum bo zamiast zjednoczyć użytkowników to pomożesz im w rozdzieleniu się - jest już forum gotowe i wystarczająco szybkie.

Nie ma co kombinować.

Skomentuj

Niestety tez tak uważam
                                          Nie ma co dzielić użytkowników
                                          Ja np nie mam zamiaru latać po 3 forach i się "udzielać"
                                          Takie zachowanie rozpieprzy całkowicie nasza społeczność
                                          Już coś się dzieje, powoli się rozwija
                                          Nie psuc tego

Niestety bo wyobrażałem sobie to inaczej
                                          Ale jest jak jest i trzeba się tego trzymać
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X