Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeśli chodzi o zakładanie nowego tematu to po wejściu we Własne konstrukcje nie mam w ogóle ikonki Nowy temat, ale gdy wejde np. w Home audio, to mam ikonke :)

Wg mnie jest to specjalnie tak zrobione, bo każdy nowo założony temat musi być w odpowiednim poddziale :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
      Jeśli chodzi o zakładanie nowego tematu to po wejściu we Własne konstrukcje nie mam w ogóle ikonki Nowy temat, ale gdy wejde np. w Home audio, to mam ikonke

Wg mnie jest to specjalnie tak zrobione, bo każdy nowo założony temat musi być w odpowiednim poddziale
      Dzięki chudy90...teraz już wszystko jasne. Mam tak samo :)

Skomentuj

to jakim cudem zalozyles nowy temat we wlasne konstrukcje a ja go przenioslem do home audio?
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Żółwik, może i jestem chudy, ale wołają na mnie cudny, hehehe Spoko

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
            Żółwik, może i jestem chudy, ale wołają na mnie cudny, hehehe
            Dziwnie to zabrzmiało :biggrin:

Skomentuj

Ehh i coraz bardziej wydaje mi się że to forum upadnie jak pisał ktoś śmiercią naturalną.

Teraz nie zlicza mi postów nieprzeczytanych i w dodatku podczas napisana posta pisze ze problem z bazą danych...

Masakra jakaś, lepiej oddać to forum komuś kto się zna na tych mechanizmach, a nie próbować grzebać w tym na pałę - bo zaraz straci się całą baze danych i dopiero będzie żal.

Skomentuj

O co chodzi z tymi podkreślonymi wyrazami?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  O co chodzi z tymi podkreślonymi wyrazami?
                  Falowaną linią na czerwono? Podkreśla CI błędy ort. lub jak piszesz bez polskich znaków

Skomentuj

kiedy bedzie sprawne forum ?

Skomentuj

Jak to mówią: Niedługo...

Skomentuj

kurnafak... Cała sytuacja zaczyna być z lekka irytująca...

Skomentuj

chetnie zlozylem sie na nowy mechanizm ... ale to co sie dzieje obecnie na tym hostingu to jakas masakra jest kompletna.......

Skomentuj

jo tyż
                            kto przejął obowiazki po Q ?

Skomentuj

Ja się zapytam: kto "pracuje nad stabilizacja pracy serwisu"?

Mi się widzi, że trzeba uderzać do serwerowni, bo to ich sprzęt nie wyrabia.

Jakby była zrzutka na inny, poważny serwer, to chętnie się dołożę, jak już kilkukrotnie w tym temacie pisałem.

Skomentuj

Wybaczcie mi mój ton...ale to od dwóch dni działanie forum to jakaś tragedia. Przecież to kpina, forum wypozycjonowane w google, kupa ludzi tu zagląda...a tu ciągle ten sam tekst:
                                "The server is too busy at the moment. Please try again later." Kiedy będzie to later? Za rok? Forum to ludzie na nim siedzący, zwłaszcza Ci z większym doświadczeniem...ale trzeba dać im możliwość podzielenia się wiedzą...trudno to zrobić kiedy działania forum odstrasza od wchodzenia na nie...
                                Proszę, Admini....zróbcie coś z tym zanim stracicie clue forum...czyli użytkowników z dużym stażem.
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Chyba powoli trace cierpliwosc... hyh. Juz mi jeden dlugi post zjadlo, bo zapomnialem skopiowac przed wyslaniem... busy busy busy busy...

Skomentuj

Też mnie to zaczyna mocno irytować. Czy wiadomo kiedy i czy nastąpi jakaś poprawa, pytanie do administratora??

Skomentuj

... coś jakby... nie zapeszajmy... :P

Skomentuj

Zmiana hostingu i już! Ja się dołożę. Kto zrobi zbiórkę?
                                        HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
                                        CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
                                        Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Zamieszczone przez pablo.see Zobacz posta
                                          Kto zrobi zbiórkę?
                                          a o której pijemy?
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X