Zamieszczone przez Yoshi_80
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Widocznie trend jest w obie strony. Wszystko jest fajne i miłe nim się nie rozwinie jak ze szczeniaczkiem. A jak zamieni sie w serwis co ma setki czy tysiace odsłon dziennie to niestety utrzymanie tak żarłocznej bestii zaczyna być problematyczne.
pegelmesser jest przeciw bo ma tutaj kilka kont więc jemu to nie na rękę :lol: :wink:
Q ostatnio cos ucichł ale pewnie są ku temu powodu, pewnie tak samo jak znikł tak samo się pojawi i wszystko w praę dni pozmienia, jak zawsze.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80Widocznie tręd jest w obie strony. Wszystko jest fajne i miłe nim się nie rozwinie jak ze szczeniaczkiem. A jak zamieni sie w serwis co ma setki czy tysiace odsłon dziennie to niestety utrzymanie tak żarłocznej bestii zaczyna być problematyczne .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez joy_plZ jakie choinki Ty się urwałeś?
Zamieszczone przez joy_plDziś im większa liczba odsłon tym większy potencjalny zarobek.(tam emisja reklam w ciągu dnia chyba przekracza długość emisji programów...)
Skomentuj
-
czy jest sens dorzucać swoje złotówki, czy po prostu czekać na kolejną zbiórkę?
a pomysł z SMS'ami prosty, ale za dużo rozchodzi się na pośredników, a jeśli byłyby konieczne wpłaty to nowi userzy by rezygnowali na pewno, przynajmniej duża część.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Witam z Holandii, nie mam stałego dostepu do neta. Widzę że szerokie horyzonty zachaczacie.
Według mnie pobieranie jakiś stałych okresowych opłat nie jest dobry. Nie siedzę na żadnym forum, gdzie pobierają takie opłaty poprzez SMSy itp. itd. Wiele osób też tak postępuje. I z tego co pamietam miała byc tylko zbiórka na nowy sys. A i jeszcze troche grosza zostalo na przegłosowane i dyskutowane tutaj utrzymanie forum.
Skomentuj
-
poczytajcie sobie tu o naszym nowym skrypcie:
http://www.heise-online.pl/newsticke...L-1044670.html
:shock:Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Oj, już nie strasz ludzi :) Jest rozwiązanie problemu w postaci łatki.
Wracając do sedna tematu bardziej interesowałoby mnie kiedy Quester planuje przejść na nowy skrypt. Mógłby przynajmniej coś "szkrobnąć" w tej kwestii i coś zaplanować w realnych terminach... No chyba, że już wyemigrował na Hawaje za naszą kasę
Skomentuj
-
Witam po długiej nieobecności.
Niestety mechanizm jeszcze nie pracuje ze względu na konieczność zmiany hostingu dla vBulletinu. W czasie mojej nieobecności nie zasypywałem jednak gruszek w popiele. Przetetstowałem kilka hostingów i obecnie mam już wybrany stabilny serwer, który powinien zapewnić sprawne działanie forum. Na dniach zostanie przekonwertowana baza i rozpocznie się proces uruchamiania mechanizmu pod tymczasową domeną. Gdy już wszystko zostanie uporządkowane domena diyaudio.pl zostanie podpięta pod działający mechanizm. Za opóźnienia wszystkich Donatorów bardzo przepraszam.
P.S. Dobrą wiadomością dla maniaków diy jest to, że nasze forum będzie obsługiwało mobilną aplikację obsługi forum Tapatalk. Zachęcam posiadaczy smartphone'ów do zapoznania się z tematem
Skomentuj
-
Zamieszczone przez QuesterPrzetetstowałem kilka hostingów i obecnie mam już wybrany stabilny serwer, który powinien zapewnić sprawne działanie forum. Na dniach zostanie przekonwertowana baza i rozpocznie się proces uruchamiania mechanizmu pod tymczasową domeną.
Inaczej mówiąc to tymczasowo będą dwa DiyAudio ?
Skomentuj
Skomentuj