Zamieszczone przez asa
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Nie na temat...Macie coś do siebie to umówcie sie gdzieś spotkajcie ''dajcie po razie'' i zapomnijcie o sprawie.
To może jak nie ogłoszenia to "Pomogę charytatywnie", każdy napisze w czym jest w stanie pomóc komuś, a szczegóły; co? jak? kiedy? za ile? załatwiane niech będą przez pw. W tedy to będzie już indywidualna sprawa każdego, a forum będzie tylko służyło spotkaniom ludzi o dobrym sercu :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaObrażasz się za to, że napisałeś nieprawdę a ja Tobie mogę to udowodnić?
Nieobecni nie mają szansy na obronę więc podaruj sobie wklejki wyrwanych z kontekstu wulgaryzmów; śmiem twierdzić że masz już przygotowany taki koktajl.
Udowodnij mi, że dobrze sprawujesz swoją funkcję, bo mam co do tego wątpliwości.
Nie musimy się lubić, mi to zwisa i powiewa jak to już pisałem. Masz swoich do "lubienia". Niedługo może dojść do sytuacji, że zamkniecie się w kółeczku wzajemnej adoracji, gdzie nie będzie krytyki, ostrych słów, będzie jak w raju
Na tym kończę dyskusję w temacie bo i tak nic się nie zmieni.
---------- Post dodany o 16:27 ---------- Poprzedni post o 16:23 ----------
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaNie na temat...Macie coś do siebie to umówcie sie gdzieś spotkajcie ''dajcie po razie'' i zapomnijcie o sprawie.
... a forum będzie tylko służyło spotkaniom ludzi o dobrym sercu :P
Wierzysz, że są tacy ludzie? Bo ja dawno utraciłem wiarę.
Skomentuj
-
Nie na temat...
Czy można tu coś powiedzieć
Bądź „władzy” zasugerować
Czy za nawet tylko tyle
„Władza” może nas zbanować?
Pyta się użytkowników
O proponowane zmiany
Czemu służy to pytanie
Gdy wpływu na nie nie mamy?
Wybory do KC moder
Ku zdziwieniu pozostałych
Bez głosu forumowiczów
Nie najlepsze to przykłady
Niewygodnych stąd usuwać!
Posty także cenzurować!
A gdy „władzy” to się znudzi
Dodawać weń dziwne słowa
Znane to z filmów Barei
I śmieszne w tamtym wydaniu
Ale śmieszne być przestaje
Gdy znasz to już nie z ekranu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez asa Zobacz postaA co chciałeś udowodnić edytując posty? Wytłumacz mnie prostaczkowi-userkowi jaki był cel tego działania.
Zamieszczone przez asa Zobacz postaNieobecni nie mają szansy na obronę więc podaruj sobie wklejki wyrwanych z kontekstu wulgaryzmów
I jeszcze raz powtórzę skoro nie doczytałeś, nie muszę edytować postów LS aby znajdowały się tam wulgaryzmy, za które już dawno powinien dostać zakaz pisania.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez asa Zobacz postaWierzysz, że są tacy ludzie? Bo ja dawno utraciłem wiarę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaJuż o tym pisałem, nie umiesz czytać?
Wstawiaj wulgaryzmy LS, razem z twoim tłumaczeniem zachowania niegodnego moderatora.
Zobaczymy czy mięcho więcej waży niż pokrętne tłumaczenia człowieka nie potrafiącego zobaczyć swojego błędu.
---------- Post dodany o 12:22 ---------- Poprzedni post o 12:15 ----------
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaChociaż długo na tym świecie nie żyje, to już też zdążyłem sie o tym przekonać. Chodziło mi o to że na forum, można było by znaleźć ludzi, którzy są w stanie coś dla nas wykonać, a już za ile i czy faktura czy paragon, to sprawa miedzy tymi dwoma.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez asa Zobacz postaNie umiem
Zamieszczone przez asa Zobacz postaWstawiaj wulgaryzmy LS
Przypomnę jedynie regulamin:
9. Na forum DIYaudio.pl niedozwolone jest:
f) pisanie postów/wypowiedzi z użyciem przycisku Caps Lock, z użyciem niezrozumiałego ogólnie słownictwa, z użyciem słownictwa ogólnie przyjętego za wulgarne. Jako wulgarne słownictwo traktowane będą także zapisy wskazujące jednoznacznie na niecenzuralne słowa (wygwiazdkowane lub wykropkowane części wyrazów, niedokończone wyrazy i temu podobne).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNie na temat...
Przykro mi bardzo, w takim razie mój trud jest daremny.
Każdy może przejrzeć jego posty, Ty również, więc zrób to jeśli tak bardzo chcesz zobaczyć te wulgaryzmy, ja nie będę tracił czasu dla takiej osoby jak Ty.
Przypomnę jedynie regulamin:
9. Na forum DIYaudio.pl niedozwolone jest:
f) pisanie postów/wypowiedzi z użyciem przycisku Caps Lock, z użyciem niezrozumiałego ogólnie słownictwa, z użyciem słownictwa ogólnie przyjętego za wulgarne. Jako wulgarne słownictwo traktowane będą także zapisy wskazujące jednoznacznie na niecenzuralne słowa (wygwiazdkowane lub wykropkowane części wyrazów, niedokończone wyrazy i temu podobne).
---------- Post dodany o 13:09 ---------- Poprzedni post o 13:08 ----------
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaDyskusję na temat utworzenia wątku i w nim potencjalnej reklamy, uważam za zbędną. Temat przedyskutowany kilkukrotnie i nie będziemy do niego wracać. Forum nie ma na celu rozwijać żadnej reklamy i tak zostanie. Tym samym proponuję przypomnieć sobie zapis regulaminu.
Skomentuj
-
Wladza forumowa przypomina mi wladze w naszym kraju. Co komu do tego za ile i jak ktos komus cos wykona? Czy wladza musi kontrolowac ilosc sera w pierogach sprzedawanych na rogu od babci? Tutaj robi sie od dawna interesty ale "glosno sie o tym nie pisze". Mi ogolnie nic do tego ale czemu jednym wolno, a drugim nie? Oferta wspolpracy czy wykonania czegos powinna byc interesem wylacznie dwoch osob zawierajacych umowe. Po co forumowa wladza martwi sie o jakosc wykonania uslugi? Np co wladzy forumowej do tego, ze ktos oglosi sie produkcja obudow glosnikowych, ale bedzie je zbijal z gwozdzi? Chcecie wolny rynek czy komune lub unie europejska, ktora na kazdym kroku wie wszystko lepiej, jak co trzeba zrobic.
Caly czas na forum leca szemrane interesy, obudowy, zwrotnice, pomiary, lasery, szmery bajery pompki rowery. Naprawde nie rozumiem dlaczego nie mozna zrobic miejsca, gdzie czlowiek znajdzie osobe, ktora moze cos wykonac dla niego wykonac? Dlaczego forumowa wladza chce jak nasz rzad wkladac paluchy w czyjes, dobrowolne interesy? Niech wladza forumowa nie mysli, ze uzytkownicy nie maja prawa do takich tematow. Gdyby nas, uzytkownikow tu niebylo, to nie byloby ani forum, ani wladzy, ani wzajemniej adoracji. Nie podoba mi sie to, ze sa rowni i rowniejsi. Zachowujecie sie jak komunisci, wydaje sie Wam, ze macie prawo do ustalania na boku zasad forum, ktore tworza ludzie zarejestrowani tutaj dobrowolnie. Dobrowolnie dzielacy sie wiedza, wspierajacy forum, dajacy WAM droga wladzo liczniki odwiedzin i kolejnych klientow interesow na boku. No ale jak widac, wladza moze wszystko... To tyle.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez asa Zobacz postaCzyli stan obecny marketingu szemranego jest przez Ciebie w pełni akceptowany?
To tak samo jak ktoś pisze żeby sie zgłosić po panel do irka, ale gdyby on sie ogłosił, że jest w stanie coś takiego wykonać, to już post czy temat do kosza? Delikatnie mówiąc paranoja i kolesiostwo, może a nuż ktoś zrobi przysłowiowo, dwa razy lepiej i dwa razy taniej, ale nie może sie ogłosić?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postamoże a nuż ktoś zrobi przysłowiowo, dwa razy lepiej i dwa razy taniej, ale nie może sie ogłosić?
---------- Post dodany o 18:12 ---------- Poprzedni post o 18:10 ----------
Zamieszczone przez asa Zobacz postaPanowie poleciał LS, .3lite, kto następny ?mocno pojechał.. nie wiem na ile jest prawdy w tym co mówi ale mocno :-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaMoże tak być :)
---------- Post dodany o 18:12 ---------- Poprzedni post o 18:10 ----------
Chyba Pogromcamocno pojechał.. nie wiem na ile jest prawdy w tym co mówi ale mocno :-)
Nie chciałby Go w ciemnej bramie spotkać, bo bije mocno, celnie i technicznie
Wygląda na to, że prawdy też sporo, bo pierwsze pytanie jak komuś się w czymś pomóc na PW, to za ile.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez asa Zobacz postaCzyli stan obecny marketingu szemranego jest przez Ciebie w pełni akceptowany?
Przez brak reklamy, ma się na celu braku promować specjalnych wątków, które celowo kreują usługi danej osoby.
Jeżeli pojedyncze wpisy typu "irek może wykonać, Paweł zrobi, brawo wykona" rażą użytkowników "bo przecież to reklama", to nie widzę problemu aby wyeliminować to całkowicie i każdy taki wpis egzekwować.
Jest takie przysłowie... "Dać mu palec, a weźmie całą rękę..."
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaJest taka opcja - raportuj zły post. Jeśli widzisz nieprawidłowość i ogłoszenie, zawsze możesz zgłosić problem. Do tej pory chyba tylko jeden taki raport miałem okazję widzieć...
Przez brak reklamy, ma się na celu braku promować specjalnych wątków, które celowo kreują usługi danej osoby.
Jeżeli pojedyncze wpisy typu "irek może wykonać, Paweł zrobi, brawo wykona" rażą użytkowników "bo przecież to reklama", to nie widzę problemu aby wyeliminować to całkowicie i każdy taki wpis egzekwować.
Jest takie przysłowie... "Dać mu palec, a weźmie całą rękę..."
Skomentuj
-
http://www.audiostereo.pl/baza-rzemieslnikow_96744.html
Na audiostereo jakoś dało się stworzyć taki temat i jakoś nikomu nie przeszkadza. Zróbcie jakąś ankietę, niech się wszyscy wypowiedzą i wtedy podejmujcie decyzje. Osobiście jestem za tym żeby każdy mógł się ogłosić, czasem potrzeba jakieś pierdoły którą trudno wykonać w domu i wtedy jak znalazł taki temat.
Skomentuj
Skomentuj