Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hehe, zauważył, ale kulminacja "zamknięć" już dawno minęła Dopiero kilka dni temu widziałem zamknięty temat. Nie przejmuj się tym, przynajmniej to zauważasz i po chwili odblokowujesz.

Skomentuj

ja zauwazylem to juz dawno
      tylko staram sie pilnowac

a co do zamykanych tematow to wlasnie Pawel zamknal "budowanie na ekranie..."
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mi się też na początku zdarzyło :) Staram się uważać i trzymać kurs daleko od panelu administratora :)

Skomentuj

Dobra chłopaki, to wszystko wyjaśnia. Jak to tylko Wasza działalność, to nie ma obaw :)

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
            a co do zamykanych tematow to wlasnie Pawel zamknal "budowanie na ekranie..."
            jak? :o
            sorki, chyba sie spieszylem rano...

Skomentuj

Ostatnio coraz częściej przy próbie wysłania odpowiedzi na PW wyskakuje mi error:

Błędy
              Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

* You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.
              Też się ktoś z tym boryka?

Skomentuj

może masz włączone zapisywanie wysłanych wiadomości i miejsce Ci się skończyło

Skomentuj

Zgadza się - da się znieść ten limit 100wiadomości? bo to na kilka dni starcza, a potrzeba tez przechować czasem adresy itp.

Skomentuj

Chyba tylko admin może to zrobić, poza tym ta kwestia była poruszana jakiś czas temu, ale odzewu brak.

Skomentuj

Możesz sobie zapisać skrzynkę odbiorczą do np. pliku .txt, w dolnej części strony jest taka opcja

Skomentuj

Niedostępność forum zaczyna się już robić upierdliwa, że hej...
                        Wczoraj od popołudnia do późnych godzin wieczornych forum było niedostępne.
                        Ehhh

Skomentuj

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
                          Wczoraj od popołudnia do późnych godzin wieczornych forum było niedostępne.
                          No właśnie, no kiedy jak kiedy ale o takich porach (niedzielne popołudnie) wyłączać forum :blink:?

Hej, hej ty nie dobry Panie wyłączający nam forum, jeśli Pan to czyta, to mam pyt. czy jak już Pan musi to czy nie może Pan tego robić w godzinach od rana do południa - wtedy kiedy jestem w pracy ? (czyt. nie użytkuje...) :>

Skomentuj

I jak idą prace nad poprawą stabilności forum? Usuniętych jest kilka rzeczy - np. skrypt zliczający czas na forum, czy dodawanie załączników...

Ale często pojawia się komunikat "The server is busy, Please try again later"

Czy coś się dzieje poza napisem na górze na żółtym tle?

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                              Usuniętych jest kilka rzeczy - np. skrypt zliczający czas na forum
                              skrypt dzila
                              podany jest czas on line
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ta cała zmiana "mechanizmu forum" TO JEDNA WIELKA PORAŻKA...na 10 moich rzadkich wejść-8 jest nietrafionych !!!
                                Z całym szacunkiem dla Pana,który tego się podjął:Jeśli się nie ma czasu lub kompetencji-nie podejmujemy się zadań,które nas przerastają,a tym bardziej nie obiecujemy ludziom rzeczy,z których i tak wiemy że się nie wywiążemy!
                                Życzę sukcesów w bajkopisarstwie Administracji!
                                Z poważaniem: wierny forum(nie adresowi)-użytkownik freedi.

Skomentuj

Zamieszczone przez freedi Zobacz posta
                                  Ta cała zmiana "mechanizmu forum" TO JEDNA WIELKA PORAŻKA...na 10 moich rzadkich wejść-8 jest nietrafionych !!!
                                  zamiast pisac glupoty to lepiej sie zorientuj ze to nie forum pada a serwer!

Skomentuj

Paweł-a gdzie napisałem,że "forum pada"?...forum to ludzie,a przeciętnego użytkownika nie interesuje moc serwera i inne tylko możliwość wejścia właśnie na forum a z tym są coraz większe problemy...zaprzeczysz?

Skomentuj

ale to nie ma nic wspolnego ze zmiana mechanizmu forum...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        ale to nie ma nic wspolnego ze zmiana mechanizmu forum...
                                        Ależ owszem, że ma, bo ze zmianą mechanizmu doszło do zmiany serwera. Tak naprawdę nie wiemy czy serwer pada przez złą konfigurację forum czy też przez złe dobranie serwera czy też przez to, że po prostu jest słaby.
                                        Nikt nic nie wie, albo nie chce powiedzieć. Nie ma co ukrywać, że od zmiany jest padaka, kilka razy na dzień potrafi wszystko szlag trafić...albo przez prawie cały dzień nie działać.
                                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                          Nikt nic nie wie, albo nie chce powiedzieć. Nie ma co ukrywać, że od zmiany jest padaka, kilka razy na dzień potrafi wszystko szlag trafić...albo przez prawie cały dzień nie działać.
                                          Dlatego chyba coraz rzadziej tu zaglądam. Nie analizowałem, ale pewnie nie tylko ja...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X