Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szkoda gadać...
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

o ja pierdole... inaczej tego nie można skomentować...

Skomentuj

Dobrze forum to działało
        Nigdy się nie zawieszało
        Aby ten stan rzeczy spieprzyć
        Q wymyślił, by ulepszyć

Wyliczał on, że stabilniej
        Że bezpieczniej, że mobilnie
        Że wszyscy będą szczęśliwi
        Zrzućcie więc się moi mili

Wymagana kwota cała
        Szybko została zebrana
        Po paru dniach od rozruchu
        Nowe forum było w ruchu

Lecz już po czasie dość krótkim
        Forum z silnikiem nowiutkim
        Raz po raz się zawieszało
        Widać, daliśmy za mało

Postów dziesiątki zjedzonych
        Godzin tyle już straconych
        A sam włodarz tej witryny
        Ma to tam, skąd „wkład” latryny

Wszystko byłoby w porządku
        Gdyby Q miał ciut rozsądku
        Widząc, jak to forum działa
        Biernością nie dawał ciała

Myśli widać, że to jego
        Nie odda, nam nic do tego
        Choć opinia zgodna w grupie
        Ma to dokumentnie w dupie

Niemniej niech nie myśli sobie
        „Wrócę, dobrą minę zrobię”
        Bo za wszystkie te zasługi
        Ma u nas moralne długi

Skomentuj

Ludzie! Q powrócił !

Skomentuj

gdzie? co? jak?

---------- Post dodany o 15:08 ---------- Poprzedni post o 15:06 ----------

zalogowal sie
            mam nadzieje ze przynajmnie tutaj zajzy i zobaczy co sie dzieje

Skomentuj

Nie uwierzę póki nic nie napisze...
              Mam nadzieje że dotychczasowa sytuacja zostanie DOGŁĘBNIE wyjaśniona
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                DOGŁĘBNIE wyjaśniona
                Tak się raczej nie stanie, a jeśli, to utracona twarz nie odrasta właściwie od niczego, a już na pewno nie od gadania. Choćby i cokolwiek napisał, przeszłości słowami nie zmaże, smrodu nie rozwieje.

Skomentuj

Najważniejsze jest iż trwają prace nad stabilizacją pracy serwisu, na górze pisze - co się przejmujecie?

Skomentuj

Ja p...... i jakby inaczej, sprawa olana a my dalej na ledwo działającym forum będziemy pisać.

Wybaczcie za słownictwo ale to jest żałosne, gościu wchodzi na forum jakby gdyby nigdy nic i nawet nic nie zrobił bo po co? Comandante W ma całkowitą racje ale nawet nadzwyczajna wiadomość od niego w tym temacie byłaby w miarę wystarczająca na jakiś dobry początek a tu nic...
                    Last edited by lklukasz; 29.11.2012, 21:45.

Skomentuj

No, panowie, możliwe, że są to ostatnie dni życia forum. Jakiś pomysł na tę okazję, co byśmy się nie rozstawali bez słowa?. Może ktoś skrobnie we flashu lub javie gierkę na kształt tych z cyklu "dowal swojemu szefowi", z wiadomą osobą jako podmiotem, gdzie w delikwenta można na przykład jajkiem rzucić, albo w tym przypadku głośnikiem?. Najlepiej takim XXLS-em 12 cali, albo innym, słusznej masy, czołgiem.
                      Last edited by Racjonalny; 28.12.2012, 17:53.

Skomentuj

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
                        No, panowie, możliwe, że są to ostatnie dni życia forum.
                        A to dlaczego ostatnie? Wiesz coś czego reszta ludu nie wie?

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                          Wiesz coś czego reszta ludu nie wie?
                          Tak wiem, ale ta wiedza posłuży mi do złożenia wniosku patentowego, dlatego przed tym czynem i owej wiedzy publikacją zdradzać tego nie mogę .
                          Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                          A to dlaczego ostatnie?
                          Ktoś tu bodajże pisał, że opłaty są wniesione do końca roku. Ale teraz już nie jestem pewien, czy chodziło o rok kalendarzowy, czy o roczny okres rozliczeniowy.

Skomentuj

o to samo chciałem zapytać)

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                              Ciekawe czy w ogóle opłaci domenę i serwer - bo jest do 2012.06.18 15:30:14.
                              Czy zniknie on z internetu razem z naszą bazą danych...
                              Domena opłacona jest do:

Koniec okresu rozliczeniowego 2013.06.18 15:30:14

a serwer piernik wie :P

Q pisał w 2011 pod koniec w tym temacie ze jest na rok czyli pewnie na ten czas by wygasł, chyba że opłacił...
                              Last edited by LightSound; 29.12.2012, 00:41.

Skomentuj

Dalej widnieje: "Trwają prace nad stabilizacją pracy serwisu... przepraszamy za utrudnienia w korzystaniu z diyaudio.pl"

Niestety, Q, daje dupy na całej lini... chociaż... zmiana superhosta na homa... napisałby coś... wszyscy na nim psy wieszają... nie ma sie co dziwić...
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

sory za wprowadzenie w błąd - zły adres ip sprawdziłem i wyszło mi że jest na homie, a nadal jest na superhoście.

Skomentuj

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
                                    Najlepiej takim XXLS-em 12 cali, albo innym, słusznej masy, czołgiem
                                    E tam XXLS 12'' od razu... bądźże człowiekiem... proponuję bardziej humanitarne metody, jak np potraktowanie go jakimś zaledwie trafem do wzmaka... takim 2*70V, 2kVA

Skomentuj

Mamy nowy rok a serwer wciąż działa. Może jednak nie będzie tak źle, ktoś serwer chyba opłaca? :)

Skomentuj

Działa, nie działa... Nie wiem czy sytuację, w której strona ładuje się przez kilkadziesiąt sekund (a tak to wygląda u mnie - zarówno na kompie w pracy jak i w domu - zwłaszcza od godzin popołudniowych, z mocnym naciskiem na godziny wieczorne) serwer można nazwać działającym.

Skomentuj

Działa czyli na razie nie padł. To i tak duży sukces dla diyaudio heh

Skomentuj

Czaruję...