Gdyby wciaz jezdzily koleje mazowieckie z gdyni do warszawy to pewnie bym padl... Dodatkowo, z tego co czytalem, to z roku na rok jest co raz gorzej na tych wystawach. Czy tym razem cos ciekawego sie zapowiada ?
Przecież jezdzi coś z gdanska i to bardzo taniego do warszawy (12zł w jedna strone chyba..)
Oj, chyba przesadzasz z tymi 12 zl :razz: . Nie sadze, aby jakikolwiek przewoznik krajowy tak tanio sobie liczyl za podroz .
Jeszcze dwa lata temu mozna bylo nawet jezdzic KM za 14zl pod warunkiem, ze bilety byly sprawdzane za malborkiem. Bilety mozna bylo kupic u konduktora ( bez dodatkowych oplat ) i wiekszosc cwaniakow mowila, ze wsiedli w malborku ( a wiadomo, ze wsiedli w trojmiescie ), przez co bilet kosztowal znacznie mniej :mrgreen:
Zamieszczone przez marian
STX-a nie ma na liście wystawców.
A skad wiesz, ze nie ma ? Na stronie poki co udalo mi sie odnalezc tylko wystawcow z roku 2009. Nigdzie nie znalazlem zadnej wzmianki o planowanych wystawach na rok 2010 ( chyba, ze zle patrze )
jak ktos sie wybiera z Torunia lub okolic to mam dwa miejsca w samochodzie :)
Kurcze, a nie możesz jechać z Okonka !?
Faktycznie,nie zauważyłem że to spis z roku 2009.
A będzie jakiś spis z tego roku jeszcze przed wystawą?
Bo jak będzie Acapella Audio Arts to jadę na stówę a nawet na bosaka pobiegnę jak trzeba będzie .... :lol:
Skomentuj