Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To łatwe Elektroda :lol: :lol:

Robót już podobno nie ma.

Skomentuj

Jechałem radzymińską drugiego- robót nie było ale gdzieniegdzie nie było namalowanych pasów więc mogą teraz malować.

EDIT
      Nie doczytałem że też masz info z wtorku.

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124
        To łatwe Elektroda...
        Tak więc zostałem zdemaskowany. :lol:

Skomentuj

przemo-lukas, powinienies sie wstydizc, zreszta ja tez bo nie mam koszulki firmowej.
          Nie wiem gdzie ja wtedy bylem? :shock: :oops:
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
            panowie, tak sie sklada ze jedna z moich koszulek nadal lezy w oryginalnym opakowaniu...
            kto da wiecej? :twisted:

Skomentuj

Nie na temat...
              Pawel S., a jaki rozmiar?
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja startuje dzisiaj i jutro okolo 5 rano juz bede w Wawie. Takze na 10 bede na pewno

Skomentuj

Nie na temat...
                  lklukasz, XL - biala
                  kupilem 4 dla siebie. jedna odrazu odlozylem na pozniej. z czasem pomyslalem ze to dobry prezent dla kogos. lub za jakis czas pamiatka w idealnym stanie

Skomentuj

Nie na temat...
                    to juz niech tak bedzie, ze to prezent dla mnie, nie bede sie bronil.
                    Dzieki Pawel. Mozesz mi wyslac razem razem z naprawionymi Phd :mrgreen:
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie gdzie najlepiej auto zostawic? :)

Skomentuj

damiani, jak zjedziesz z ronda to z tyłu hotelu Sobieski
                        tam są zawsze miejsca
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
                          damiani, jak zjedziesz z ronda to z tyłu hotelu Sobieski
                          tam są zawsze miejsca
                          No ale nie w dzień audio show...chyba :razz:

My wyruszamy z Bydgoszczy o 5 rano,chyba dojedziemy na 10-tą.

Koszulka DIYakustyk przygotowana,smycz elektrody też...choć z tą smyczą to chyba nie za bardzo na AS :mrgreen:

W tym roku mam sprecyzowany cel,a nawet kilka,wiem czego chcę posłuchać i co "dotknąć",mam nadzieję że w tym zamęcie jaki panuje na AS mi się to uda.

Skomentuj

No ale nie w dzień audio show...chyba :razz:
                            to pojedzie dalej 100-200m i bedą
                            zawsze tam parkuje
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                              My wyruszamy z Bydgoszczy o 5 rano,chyba dojedziemy na 10-tą.
                              Spokojnie, w tygodniu zajmuje to 4h, w sobote pewnie da sie nawet szybciej. Przez Lipno/Sierpc oczywiscie.

Skomentuj

marian czasami przez wloclawek nie jedzcie! ;-) bo zginiecie w korkach - ruch wahadlowy

Skomentuj

Nie ma paniki, lecie sie bezproblemowo. 5-10 minut stania max.

Ciekawe czy bedzie bohater tego wywiadu http://www.highfidelity.pl/@main-255&lang , ogolnie pier..li jak potłucozny, podobnie jak florek troche.

Skomentuj

witam
                                    co polecacie obejrzeć - w jakich pokojach to znajdę?? - coś co na prawdę jest godne zainteresowania i możliwe do wykonania samemu - dostępność przetworników...

chodzi o to że szukam czegoś dla siebie - ale nie do kupienia a do wykonania, wiec nie interesują mnie kosmiczne wynalazki choć takie tez obejrzę ale powiedzcie na co na prawdę w tym co potrzebuje, zwrócić uwagę, bo wielu z was może już to wiedzieć a przejrzeć to wszystko w necie w poszukiwaniu info jest nierealne...

cena powiedzmy do 5000 zł za przetworniki - od razu na przyszłość chcę sobie wiedzieć do czego będę zmierzał :)

akustyka na pewno odwiedzę :) ale co jeszcze?? jakieś seasy, ushery, scan speaki, i tym podobne klasowo rzeczy mnie interesują... Vify - nie, coś jednak lepszego - słyszałem ich trochę i żadne mnie jakoś nie olśniły, a seasów nie słyszałem w ogóle, scan speaka raz ale nie jakoś bardzo zwróciłem uwagę i ushera jedna konstrukcja mnie na prawdę zaciekawiła jak jej słuchałem...

Skomentuj

daniel69, idź sobie posłuchaj i powiedź (pokaż) co ci się podobało
                                      zobaczymy czy jest to do kupienia "na rynku"
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

daniel69, Jeszcze ESA bedzie miala konstrukcje na " dostepnych" przetwornikach . Ciekaw jestem, czy nowa seria NEO3 bedzie na tych planarach Neo3 :razz:

Skomentuj

Chyba tramwaj będzie najlepszy.

Jedzie około 10 minut.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X