lklukasz, XL - biala
kupilem 4 dla siebie. jedna odrazu odlozylem na pozniej. z czasem pomyslalem ze to dobry prezent dla kogos. lub za jakis czas pamiatka w idealnym stanie
witam
co polecacie obejrzeć - w jakich pokojach to znajdę?? - coś co na prawdę jest godne zainteresowania i możliwe do wykonania samemu - dostępność przetworników...
chodzi o to że szukam czegoś dla siebie - ale nie do kupienia a do wykonania, wiec nie interesują mnie kosmiczne wynalazki choć takie tez obejrzę ale powiedzcie na co na prawdę w tym co potrzebuje, zwrócić uwagę, bo wielu z was może już to wiedzieć a przejrzeć to wszystko w necie w poszukiwaniu info jest nierealne...
cena powiedzmy do 5000 zł za przetworniki - od razu na przyszłość chcę sobie wiedzieć do czego będę zmierzał :)
akustyka na pewno odwiedzę :) ale co jeszcze?? jakieś seasy, ushery, scan speaki, i tym podobne klasowo rzeczy mnie interesują... Vify - nie, coś jednak lepszego - słyszałem ich trochę i żadne mnie jakoś nie olśniły, a seasów nie słyszałem w ogóle, scan speaka raz ale nie jakoś bardzo zwróciłem uwagę i ushera jedna konstrukcja mnie na prawdę zaciekawiła jak jej słuchałem...
daniel69, Jeszcze ESA bedzie miala konstrukcje na " dostepnych" przetwornikach . Ciekaw jestem, czy nowa seria NEO3 bedzie na tych planarach Neo3 :razz:
Skomentuj