dolphin123, jeszcze ciekawe byly te na szerokopasmowce 3" tang banda. Nie pamietam nazwy. Linkowalem gdzies wyzej.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audio Show 2010
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dolphin123416 Audiofast - Ushery z diamentową kopułką, rewelka.
Prawie wszędzie moja płytka z 9 symfonią Szostakowicza dawała niemiłosiernie po uszach jak wchodziły trąbki i inna blacha, a przy na Uherach zabrzmiało w sposób zbliżony do tego jak słychać na koncercie. I podkreślam, że płyta nie jest źle nagrana, jak to wielu wystawców sugerowało, między innymi z pokoju 601 Diy. Na kulkach tego rodzaju muzyka zupełnie nie brzmi.
Można by dużo pisać o negatywnych wrażeniach, ale po co. Tym większą ma się satysfakcję jak po powrocie do domu muzyka zaczyna brzmieć zupełnie dobrze.
Może jeszcze coś później skrobnę.
Skomentuj
-
Nie wiem skąd się wziął te milion za The Steinway & Sons Music System Model D. "Owszem, wygląda jak milion złotych, ale kosztuje zaledwie 200 tys. $ " http://audiolifestyle.blogspot.com/2...e-systemy.html
Skomentuj
-
Przyznam, że drogo nie chcą (jak na gotowe konstrukcje) :mrgreen: . XT25TG 140zł i WAVECOR WF120 220zł do tego 1 rząd nawet na millsach i alphacorach, + trochę MDFu i "zebrano" i mamy koszt niewiele przekraczający 1kzł.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123Tylko trzeba brac poprawke, ze firma robiac takie konstrukcje wykonuje je duzo taniej niz my w detalu :wink:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80Miło mi, ze o mnie pamiętasz ale to nie byłem ja, coś ci się pomyliło :mrgreen: . Tak więc nie ja ci popsułem zwiedzanie AS ale twoja własna fobia :lol:
A co do tub to byly fajne przezroczyste. Super pomysl, dzieki temu nie wygladaly na tak wielkie ja standardowe tuby. A w pokoju autotech-a czyli tych od produkcji tub smierdzialo strasznie zywica epoksydowa, chcialem spytac czy to wywietrzeje czy te tuby beda tak caly czas smierdziec.
Mam 227 zdjec z AS w oszczednej rozdzielczosci 1600x1200 co zajmuje ok 90MB, jak ktos ma kawalek serwera to moge podrzucic.
Skomentuj
-
Wlasnie przejzalem zdjecia z poprzednich AS, mam na kompie od 2005 i prawda jest smutna. To ostatnie AS to totalna porazka. W 2008 zrobilem az 300 zdejc wiec wtedy musialo sie dziac :)
Poprzednie lata mam na zdjeciach papierowych, musze poskanowac to bede mogl udostepnic prawie wszystkie AS, tylko na jednym mnie nie bylo.
Skomentuj
-
najpierw poszlismy do kyriadu, kupilem bilet na dwa dni, wyszlismy stamtad po niecalej godzinie - porazka, jedynie co przykulo moja uwage to wlasnie ten "Model D", wykonanie powalilo mnie na kolana :) sobieskiego obskoczylismy w jakies 3-4 godziny, no i zonk - po co bilet na dwa dni? ;-) jako ze pogoda nie zachecala do zwiedzania spakowalismy sie do samochodu i pojechalismy, Ci co nie byli moim zdaniem moga byc z siebie dumni ze zaoszczedzili sobie troche kasy i stania w korkach
Skomentuj
Skomentuj