panowie, dawac jakies zdjecia!! :P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audio Show 2010
Collapse
X
-
Zamieszczone przez pharohZamieszczone przez daniel69hehe nom to było ciekawe, tylko co tam za niski siedzi ??
Głośnik wysokotonowy VIFA XT25, Ř cewki 25 mm
Skomentuj
-
Mam nadzieję, że moderzy będą wyrozumiali, ale na AH tworzy sie pikna galerai:
http://audiohobby.pl/topic/4/5656/2
Skomentuj
-
Kto był na pokazie 3d? normalnie szok,kto nie był nie uwierzy,żeby statyw od mikrofonu wystawał z telewizora? (tzn. ze ściany bo tam był rzutnik a nie telewizor,no ale tak to można opisać) albo że wokalista U2 chciał wciągnąć ludzi z pokoju na koncert? Na koniec wystawcy powiedziałem że: "to jest po prostu chore"
Skomentuj
-
Mi jeszcze podobały się AUDIUM COMP5
za 8350zł za parę :lol: na tang bandach za 180zł
http://www.6moons.com/audioreviews/audium/comp5.htmlJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ŁukaszN
A co ciekawego w tym roku zaprezentował Akkus??
Skomentuj
-
Zamieszczone przez daniel69tak ale miał być - na rozpisce wystawców na stronie widnieje - zrezygnował w ostatniej chwili a chyba głównie dla niego jechałem :(
Jakos Struss-a tez nie namierzylem, musze przejzec zdjecia, bo ja od kilku lat skupian sie tylko na pstryknieciu kilku fotek w kazdym pokoju i szybko wracam do domu albo na obiad do tesciowej :)
Zamieszczone przez daniel69bo jak na taką wielkość basu miał bardzo dużo... aż się zastanawiam czy nie podbite było na wzmaku...
Zamieszczone przez marianNa koniec wystawcy powiedziałem że: "to jest po prostu chore"
Skomentuj
-
Fotki Audio Show 2010 & 2009
Cześć zamieszczam link do moich fotek z Audio Show z 2010 i 2009 roku z Sobieskiego. Miłego oglądania :) Fotki Audio Show
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marianZamieszczone przez ŁukaszN
A co ciekawego w tym roku zaprezentował Akkus??
Skomentuj
-
Zamieszczone przez irekNo i jak zobaczylem Yoshiego nawijajacego o Baffle Stepach to mi sie odechcialo dalszego zwiedzania :)
A ja zwiedziałem bez żadnych oczekiwań ani uprzedzeń, po prostu poszedłem zobaczyc co będzie i nacieszyć oczy. W tym swietle AS wypadło bardzo dobrze. Było parę ciekawych sprzętów a najlepszy to był oczywiście wielki ekran z prezentacją 3D. Robiło to niesamowite wrażenie. Dźwięk nie był tak dobry ale to wiedziałem nim wszedłem do pokoju bo zawsze prezentacje audio systemów kinowych są strasznie kulawe i tym razem nie spodziewalem się niczego więcej.
Pogromca mitow było sporo systemów tubowych, twoje klimaty, więc żałuj , że nie byłeś. Jedna LT też była, przynajmniej twórcy tego cuda twierdzą, że jednym z elementów systemu jest w LT
Skomentuj
Skomentuj