Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

panowie, dawac jakies zdjecia!! :P

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69
      hehe nom to było ciekawe, tylko co tam za niski siedzi ??
      Głośnik nisko-średniotonowy WAVECOR WF120, Ř 120 mm
      Głośnik wysokotonowy VIFA XT25, Ř cewki 25 mm

Ma ktos fotki z pokoju WLM oraz ESA ?

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh
        hehe nom to było ciekawe, tylko co tam za niski siedzi ??
        Głośnik nisko-średniotonowy WAVECOR WF120, Ř 120 mm
        Głośnik wysokotonowy VIFA XT25, Ř cewki 25 mm
        vifek nie lubię ale w wavecor się puki co zakochałem, muszę posłuchać 18cm od nich i wysokich Wavecor bo może to taki styl jakiego szukam - śmiem twierdzić po tym malutkim wymiataczu :) tylko jak skoro akustyk nie pozwala na odsłuchy :/ ehhh

Skomentuj

Mam nadzieję, że moderzy będą wyrozumiali, ale na AH tworzy sie pikna galerai:
          http://audiohobby.pl/topic/4/5656/2

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
            panowie, dawac jakies zdjecia!! :P
            nie za wiele bo nie chciało mi się robić ale proszę Pawle :) w tym mamy i te maluchy :) je musiałem sfotografować bo jak mówiłem spodobały mi się...

Skomentuj

No, to teraz juz wiadomo co polskie fora DIY zaczna kopiowac... Callisto.

Skomentuj

Kto był na pokazie 3d? normalnie szok,kto nie był nie uwierzy,żeby statyw od mikrofonu wystawał z telewizora? (tzn. ze ściany bo tam był rzutnik a nie telewizor,no ale tak to można opisać) albo że wokalista U2 chciał wciągnąć ludzi z pokoju na koncert? Na koniec wystawcy powiedziałem że: "to jest po prostu chore"

Skomentuj

Mi jeszcze podobały się AUDIUM COMP5
                  za 8350zł za parę :lol: na tang bandach za 180zł
                  http://www.6moons.com/audioreviews/audium/comp5.html
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie no jeszcze jakieś woofery w nich są...

Skomentuj

Muszę przyznać ze ta konstrukcja grała ładnie :)

Skomentuj

Dawać foty ;>

A co ciekawego w tym roku zaprezentował Akkus??

Skomentuj

Shiver, ale w monitorkach chyba nie ma
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN

Z tego co pamiętam to był to jeden z najbiedniejszych pokoi prócz np. pokoju w którym na stole stały dwa modele monitorów aktywnych na które się stawia ipoda. W sali Akkusa były dwa modele kolumn,2way i 2,5way napędzane wzmacniaczem Yamahy. No słabo w tym roku z ilością modeli i wystrojem,ale dźwięk nadal na wysokim poziomie. To dowodzi że najprostsze systemy grają najlepiej,tak samo jak było to dwa lata temu z Oberonami II.

Skomentuj

tak ale miał być - na rozpisce wystawców na stronie widnieje - zrezygnował w ostatniej chwili a chyba głównie dla niego jechałem :(
                              No wlasnie potem zobaczylem ze w rozpisce jest akustyk i nie wiem czy przegapilem czy go nie bylo?
                              Jakos Struss-a tez nie namierzylem, musze przejzec zdjecia, bo ja od kilku lat skupian sie tylko na pstryknieciu kilku fotek w kazdym pokoju i szybko wracam do domu albo na obiad do tesciowej :)

bo jak na taką wielkość basu miał bardzo dużo... aż się zastanawiam czy nie podbite było na wzmaku...
                              Tak dzialaja pomieszczenia w Sobieskim. Jeszcze kilka lat temu wszystkie pokazy byly przesycone basem a teraz juz wszyscy to opanowali i jest teraz niedosyt basu. Tylko na pokazie jakiegos projektora lecial koncert a sub walil tak niemilosiernie ze nie dalo sie tego sluchac. Jakis kretyn go tak ustawil i myslal ze to przyciagnie audiofili a nikt tam nie zagladal.

Zamieszczone przez marian
                              Na koniec wystawcy powiedziałem że: "to jest po prostu chore"
                              Dlatego ja nie wchodze na pokazy 3D bo zamiast pokazywac rzeczywistosc pokazuja efekciarstwo tak samo bylo z wielokanalowym audio. I teraz wszyscy wrocili do stereo a video zniknelo z AS.

Skomentuj

stałem z identyfikator i czekałem aż ktoś podejdzie do mnie i zagai była dwa dni w pokoju diyaudio

podobały sie monobloki ?

malutkie :)

a i stało pre

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1
                                  podobały sie monobloki ?

malutkie :)
                                  eee... raptem 57kg sztuka
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1
                                    stałem z identyfikator i czekałem aż ktoś podejdzie do mnie...
                                    To może jakieś zdjęcie? bo nie wiem który Ty.

Pytanko: dlaczego w tym odtwarzaczu płyta leżała krzywo? zauważyłem to gdy dałem swoją płytę...

Skomentuj

Fotki Audio Show 2010 & 2009

Cześć zamieszczam link do moich fotek z Audio Show z 2010 i 2009 roku z Sobieskiego. Miłego oglądania :) Fotki Audio Show

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                                        Zamieszczone przez ŁukaszN

Z tego co pamiętam to był to jeden z najbiedniejszych pokoi prócz np. pokoju w którym na stole stały dwa modele monitorów aktywnych na które się stawia ipoda. W sali Akkusa były dwa modele kolumn,2way i 2,5way napędzane wzmacniaczem Yamahy. No słabo w tym roku z ilością modeli i wystrojem,ale dźwięk nadal na wysokim poziomie. To dowodzi że najprostsze systemy grają najlepiej,tak samo jak było to dwa lata temu z Oberonami II.
                                        Akkus w tym roku się nie wystawiał. Pokój o którym mówisz, to pokój innego wystawcy sprzętu prezentującego system multi-room. Akkus tylko udostępnił/wypożyczył swoje kolumny, były to chyba V4 oraz V2. W pokoju 708 dystrybutora Block`a i kolumn Swans, stały i od czasu do czasu grały Akkus X3, oraz w pokoju Pro Audio Bono były pokazane nowe X-1 - małe monitory, nowość w ofercie Akkusa.

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
                                          No i jak zobaczylem Yoshiego nawijajacego o Baffle Stepach to mi sie odechcialo dalszego zwiedzania :)
                                          Miło mi, ze o mnie pamiętasz ale to nie byłem ja, coś ci się pomyliło :mrgreen: . Tak więc nie ja ci popsułem zwiedzanie AS ale twoja własna fobia :lol:

A ja zwiedziałem bez żadnych oczekiwań ani uprzedzeń, po prostu poszedłem zobaczyc co będzie i nacieszyć oczy. W tym swietle AS wypadło bardzo dobrze. Było parę ciekawych sprzętów a najlepszy to był oczywiście wielki ekran z prezentacją 3D. Robiło to niesamowite wrażenie. Dźwięk nie był tak dobry ale to wiedziałem nim wszedłem do pokoju bo zawsze prezentacje audio systemów kinowych są strasznie kulawe i tym razem nie spodziewalem się niczego więcej.

Pogromca mitow było sporo systemów tubowych, twoje klimaty, więc żałuj , że nie byłeś . Jedna LT też była, przynajmniej twórcy tego cuda twierdzą, że jednym z elementów systemu jest w LT

Skomentuj

Czaruję...
                                          X