Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz
    pegelmesser, ma racje. Moj kolega w sierpniu w zwykly dzien z Wawy do Koszalina jechal 10h
    no wlasnie - w dzien
    pamietam jak w technikum jechalismy na olimpiade do warszawy...
    wyjechalismy z koszalina o 4 w nocy i zrobilismy kilka postojow na kawe itp
    w warszawie bylisy na 10
    tak wiec w 5 godzin da rade :P
    tylko nie wiem czy o tej godzinie :???:

Skomentuj

lepiej zaplanujcie podróż od razu na dwa dni bo nie zdążycie zobaczyć wszystkiego
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Najlepiej się jeździ w nocy, (przynajmniej mi, lubię jeździć w nocy...) Do warszawy nie jeździłem jeszcze ale do np. Trójmiasta ze Szcz-ka.... W nocy okł. 2,5godz. spokojnie jadąc ale raz zimą jechałem 6,5 godz. - 200km z prędkością 40km/h dosłownie jechałem po omacku - nic nie było widać taka zamieć....)
        Najgorzej jest trafić do/przed duże miasto w godzinach porannych i popołudniowych(między 14-tą a 16-tą) Bo w tym czasie ludzie jeżdżą do albo z pracy (myślałem że mi noga odpadnie od wysprzęglania... )

Damiani
        jak by co odezwij się na pw jakie koszta itp...

Zamieszczone przez pegelmesser
        Jest tylko jedna droga, 10. A korkow i tak nie unikniesz przy wlocie do Wieśwawy.
        Jeszcze chyba może jechać 1 do Włocłąwka a z niego 62 do Nowego Dworu M choć nie wiem czy to był by dobry pomysł (w życiu jeszcze tam nie byłem... )

Skomentuj

Panowie, jak macie zamiar wpadać do Wawy przez Łomianki to stanie gwarantowane :), niezależnie od pory dnia. Za to w Łomiankach, możecie odbić w prawo i przez kurwidołki dostać się na bemowo. Nadrzucicie z 10-15km, ale czasu zaoszczędzicie sporo. Lub jeszcze w Nowym Dworze ciachniecie na Wieliszew i przez Zegrze do Białostockiej, ale to kręcenie sporego koła, chociaż wlot od wschodniej strony jest praktycznie cały czas luźny, no może poza godzinami porannymi.

Skomentuj

krasz1, nie przesadzaj. Nie jest tak źle. A poza tym korek będzie z Warszawy a nie do niej. Niech nie kręcą bo szkoda czas.
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie, a pod którym z hoteli się spotykamy? Czy degustacja napitków diy po wystawie też wchodzi w grę? Chętnie coś zabiorę z piwniczki. :wink:

Skomentuj

przemo-lukas chcesz chodzic z ekipa diyaudio ? Ludzie nie wytrzymaja naszych komentarzy :mrgreen:

Skomentuj

Panowie a może jedzie ktoś na Audioshow z okolic Krakowa? Oświęcim, może Jaworzno, Chrzanów itp.? Zabrałbym się, ale najlepiej jechać w sobote rano i wrócić wieczorem. Kumple mnie wy*ebali, a samemu pociągiem mi się nie uśmiecha ...

Skomentuj

cudny90 jak by był jeszcze jeden chętny z okolicy to czemu nie, zrobić zżute na paliwo po 50zł i na jeden dzień, sobotę moim autem możemy jechać :grin: .

Skomentuj

To kto chętny? :) Panowie spontan :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                        panowie, bedzie ktos jechal samochodem z okolic pomorza?
                        bo zlikwidowali bezposredni pociag z koszalina do warszawy i nie chce marnowac 11-12 godzin na siedzenie w pociagach :???:
                        Jak w koncu jedziesz Pawle ?

Skomentuj

wszystko zalezy od finansow
                          jak uda sie zdobyc wyplate/zaliczke do piatku to bede raczej jechal (pociagiem z przesiadkami)
                          jak kasy nie bedzie to niestety... :sad:

[ Dodano: 2010-11-02, 00:59 ]
                          aha - i o ile wyzdrowieje! bo narazie mocno przeziebiony jestem :???:

Skomentuj

a z Rzeszowa nikt nie jedzie ?? :(

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas
                              Panowie, a pod którym z hoteli się spotykamy?
                              Dobre pytanie,może tradycyjnie w Sobieskim?. Ja bym jeszcze był ciekaw godziny. Na 10 mogą wszyscy nie zdążyć więc może godz. 12 gdzieś na dole,np. u Audiofasta lub Audio System? tam są największe sale,czyli na parterze w galerii 1,2 i 3.

Skomentuj

o 12.40 dopiero mój pociąg ląduje w Wawie...

Skomentuj

Nikt nie dojeżdża z okolic Chrzanowa/Oświęcimia/Jaworzna?

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                    Nikt nie dojeżdża z okolic Chrzanowa/Oświęcimia/Jaworzna?
                                    Przydała by się chociaż jeszcze jedna osoba i jedziemy na 'szoła' na sobotę autem, składka 50zł tylko na paliwo, może ktoś z innych miejscowości w pobliżu, Katowice, Sosnowiec itd.

Skomentuj

jedzie może ktoś z wrocka?

Skomentuj

No panowie,koszulki wyprane i wyprasowane? :razz:

Proponuję spotkanie forumowe zrobić o godz. 14-stej gdyż o tej godzinie wszyscy na pewno będą (o 12-stej trochę za wcześnie,nie zdążymy kurtek zdjąć i dobrze czegokolwiek posłuchać a już będzie 12-sta...nie będzie o czym gadać na spotkaniu :) Oczywiście niektórzy spotkają się przed wejściem o 10-tej,mam nadzieję że my też dojedziemy na otwarcie,ale to już czas pokaże.

Zostawiam swój nr. tel. jak by co: 783-613-442

Skomentuj

Żonka mi wyprasowała. Taką z logiem "E..." e nie powiem wam. :mrgreen:
                                          marian
                                          Rozmawiałem ze szwagrem, wracał we wtorek Radzymińską i żadnych robót nie było (były wcześniej) ale może inni koledzy zechcą powiedzieć jak jest w tej chwili, gdyż wielce prawdopodobne, że roboty zostały przerwane ze względu na "wszystkich świętych". Osobiście będę się starał, aby być przed 10-tą.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X