Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płytki pod lm4780

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tja widze ze tych lmow nie ma na allegro a juz sa rozdane... ja tez potrzebuje 2ch sztuk...
    mogę wam podorzucać je do listów jak przyjdą, możecie wpłacać Rolandowi albo mi to - trzeba uzgodnić kto zajmie się zamówieniem samych lm-ów, aktualnie mam trochę czasu bo jestem świeżo co po egzaminie inżynierskim i mam przerwę przed magisterką , tylko nie wiem jak z wagą przesyłek, nie mówie teraz o tych którzy zapłacili mi z górką tylko o tych co wplacili co do grosza

aha kity już są więc jeśli ktoś chce to mam już popakowane listy do nadania z płytkami - niektórzy chcieli czerwone a nie podali adresu więc można je przejąć przez szybkie wysłanie adresu na pw.

---------- Post dodany o 01:16 ---------- Poprzedni post o 11:11 ----------

Tu wszystko co potrzebne do uruchomienia

brakuje R11 i R12, znajdują się one tuż przy wejściu sygnału na górnej i dolnej warstwie

Last edited by jaromas; 17.01.2011, 10:19.

Skomentuj

Nie na temat...
      Jaromas jakiego transformatora używasz do zasilania tego wzmacniacza?

Skomentuj

2x24VAC na jedną końcówkę stereo co najmniej 100W, ja mam trafka 300W ale jedno będzie napędzać 3 takie końcówki czyli 6 kanałów

Skomentuj

ja mam 80W 2x24V malo audiofilsko ale tez da rade
          bedzie slabszy wzmacniacz
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

2 sztuki 2 x 24 V 250 VA yeah :)

Skomentuj

Nie na temat...
              Zapraszam zainteresowanych do zbiorowego zamówienia na układy LM 4780
              http://diyaudio.pl/showthread.php/16882-Układy-LM-4780

Do moderacji: powyższa informacja nie ma charakteru zarobkowego, lecz organizacyjny.

Skomentuj

Ja moje 2 płytki już otrzymałem Dzięki, jak to poskładam (a na razie brak czasu) to dam znać.

Skomentuj

kilka fotek i porównanie z uniampem :) http://diyaudio.eu/album.php?albumid=11

Skomentuj

Grałeś już na tym? I czemu na zdjęciu brak kondków 0,1uF? Ja czekam na moje lm'y i wsadzę je tam i zobaczę jak to gra (po to to kupiłem - z ciekawości jak to gra w sumie), chodzi mi po głowie pomysł jakiegoś mini-wzmacniacza domowego stereo na tym (potek + układ) dla ojca do kolumn by wreszcie ogarnął ten dźwięk z tego LED TV bo jest cholernie płaski a denerwuje mnie to jak jestem u nich i chce sobie oglądnąć coś (bo TV jest sensowny, świetnie się ogląda), pewnie głośniki tego TV przenoszą pasmo zapewne powyżej 150Hz do maksymalnie 5-10kHz i to jest straszne.

Skomentuj

kondków nie mialem wtedy w swoich zapasach w tym rozmiarze (nie chcialem tam wlepiać 1206). Jak już wcześniej pisałem odpalalem uklad (bez kondensatorów a pozniej je zamontowalem, nie są niezbędne ale uklad z nimi jest stabilniejszy) i wszystko bylo ok, taki uklad gra juz ponad pol roku na tych płytkach trawionych przezemnie

---------- Post dodany o 14:24 ---------- Poprzedni post o 00:26 ----------

reszta płytek jedzie już do mnie, jutro powinienem je mieć

Skomentuj

jaromas, wysyłać adresy czy masz?

Skomentuj

spokojnie narazie moja skrzynka zbyt wiele wiadomosci nie przyjmie bo jest troche zapchana, jak przyjdą płytki, przejże je, zrobie porządek w skrzynce to wtedy wszystkich poproszę o adresy i zaczne rozsyłać

---------- Post dodany o 20:07 ---------- Poprzedni post o 17:41 ----------

Płytki już są u mnie. Nie mialem czasu bardziej im się przyglądać ale wyglądają ok, jutro wrzucę zdjęcia, a wysyłki zacznę od pojutrza - wypoczywam teraz na wsi więc musze pojechać do miasta żeby to wszystko wyslać. Będe dawał znać w tym wątku komu co wysłałem - adresy proszę od jutra wysyłać na PW - powtarzam jeszcze raz od jutra nie od dziś! kto wyśle dziś dostanie na końcu :P pzdr

---------- Post dodany o 18:28 ---------- Poprzedni post o 20:07 ----------

adresy mam od 7 osób, co z resztą?
                          do:
                          lklukasz,
                          bartekk
                          gilbert
                          yzerman19
                          benek161
                          -jesli wysylaliscie adresy to ich nie mam a wam juz moge wyslac listy...

Skomentuj

zgubilem sie troche.
                            Sa dwa kolory czy jeden?
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

cała nowa seria jest niebieska z tymi z reklamacji włącznie

Skomentuj

no to ok
                                ja poprosze o niebieskie
                                ale pospiechu nie ma :)
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

innych niż niebieskie nie ma :P

Skomentuj

Sorry, jakoś przespałem temat, już wysyłam PW z adresem

Skomentuj

szkoda bo teraz bym chcial inny kolor :flapper:
                                      wysylalem ci dane do wysylki?
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        wysylalem ci dane do wysylki?
                                        wyślij bo nie mam

Skomentuj

Kiedy planujesz wysyłki?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X