Przesyłka dotarła, dzięki!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Płytki pod lm4780
Collapse
X
-
Uwaga, dostaję sygnały że nie do wszystkich jeszcze doszły listy z zamówieniem (a powinny) jeśli jest więcej takich osób proszę o info na pw wyślę zdjęcia potwierdzeń nadania (proszę podawać nazwiska będe mogl szybciej podeslac potwierdzenie bez kolejnej wymiany wiadomościpotwierdzenia są podstawą do reklamacji a ja je wszystkie skrzętnie kolekcjonuje :) pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez usy Zobacz postaczy muszą koniecznie być to MUR860
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jaromas Zobacz postaa po co chciales tam wkladać superszybkie diody?
a co do płytki to fajnie są wykonane tylko mnie moja lutownica wkurza i chyba do pracy sobie pozostałe wezmę i tam je polutuje :P a odpalać będę jak tylko kondensatory przyjdą poczta....
Skomentuj
-
-
Nie na temat...Zamieszczone przez jaromas Zobacz postarozeszło sie 140 płytek do 35 osób i tylko jeden pochwalił się zdjęciami oprócz mnie!! dawać chłopaki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez usy Zobacz postano i jeszcze pytanie mam bo nie wiem jak to sie bedzie grzac a mam radiator (dł 8,5 cm szer 4,5cm i wys żeber 3,5cm) taki jak na fotce czy on wystarczy?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez damiani Zobacz postaPanowie, jakie max napiecie trafa jest bezpieczne i nie powoduje nadmiernego grzania sie kostki?
najbardziej uniwersalne (optymalne) jest trafo 2x24V AC, 2x28V AC też moze być ale raczej dla 8 ohm
Skomentuj
Skomentuj