Odpisal koleś od lmow że max spuści do 15,5zł przy 50szt. Czyli i tak z przesylką do mnie wyszloby z 16zł za sztuke. Listy zrobią sie wtedy cięższe więc nie wiem ile wysyłka odemnie. Jak będą chętni to przelicze to
Ok, a masz inne zródło z którego można kupic te Lm'y?
W Sosnowcu i Katowicach obdzwonilem wiekszość sklepów i nigdzie go nie maja oraz nie maja możliwości sprowadzić ;/
Ceny są orientacyjne jak już pisalem. Jest po prostu potrzebna kasa żeby złożyć zamówienie na płytki, ze swoich nie wyłożę. Mam nadzieję że nie będe musial tego kolejny raz pisać... jak zabraknie to podam info ile trzeba dopłacić, jak ktoś zamówi dużo kitów, płytek i jeszcze lmy (jeśli dojdzie do zamówienia) to też indywidualnie powiadomie go ile do przesylki ma doplacać.
Ceny są płynne nie dlatego że ja nie umiem ich policzyć tylko dlatego że cena płytki zależy od ich ilości.
na lmy możecie zrobić liste ale nic mi nie wplacać za nie !NIe wiadomo czy dojdzie do zamówienia a narazie trzeba zająć się jak najszybciej płytkami. Do 13 grudnia czekam na wpłaty jak wyjdzie za drogo za płytki (za mało chętnych) to zwracam wszystkim kasę (to też już pisałem).
Skomentuj