Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płytki pod lm4780

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dobra to czekamy na przeniesienie forum i wtedy uzgodni się co i jak do końca. Na "nowym" forum podam też dane do przelewu, termin ostetecznych wplat itd. żeby nic nie ucieklo nikomu, do tego czasu macie sporo czasu do namyslu...

żeby nie bylo rozwodzenia sie na temat przesylki: będzie tylko list polecony ew priorytet za doplata ale wole wszystkie wyslać tak samo, ale nie dzielmy skóry na niedzwiedziu ;p

soldermaska nie będzie napewno czarna! będzie czerwona :P

eh ale burdel z tym wszystkim wyszedl :/

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
      eh ale burdel z tym wszystkim wyszedl :/
      Każdy coś chce

będzie tylko list polecony ew priorytet za doplata ale wole wszystkie wyslać tak samo, ale nie dzielmy skóry na niedzwiedziu ;p
      Słusznie[wygasnie]

Skomentuj

no i pasuje
        to czekamy na nowy "silnik"
        w koncu sie nie pali...
        [wygasnie]
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

będzie czerwona :P
          to moze polowa czerwonych, polowa niebieskich? ;-)

Skomentuj

damiani, jesten za
            ja chce niebieskie
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

nie wiem czy jest opcja z polową czerwonych i polową niebieskich... nadal jesteście chętni na te płytki? bo w sumie już nastawilem się że płytki zrobie termotransferem bo ciągnie się to strasznie i ciągle komuś coś nie pasuje...

Skomentuj

Myślę że jeszcze zejdzie się ze dzień-dwa zanim do ładu dojdzie wszystko i się wszyscy określą. Ja jestem nadal chętny, dobrze by było żeby od razu jakieś zamówienie na części zrobić (chociaż LM)

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
                  nie wiem czy jest opcja z polową czerwonych i polową niebieskich... nadal jesteście chętni na te płytki? bo w sumie już nastawilem się że płytki zrobie termotransferem bo ciągnie się to strasznie i ciągle komuś coś nie pasuje...
                  Określ warunki, niech się ludzie dostosują i finito

Skomentuj

0. jaromas - 5szt.
                    1. mbar - 8szt.
                    2. otomsono - 3szt.
                    3. scythe1123 - 5szt.
                    4. ir0nhdie 6szt.
                    5. Bebok - 6szt.
                    6. damiani - 6szt.
                    7. KAPRINT - 4szt.
                    8. RpLand - 10 szt.
                    9. csbiczek - 3szt.
                    10. LuSzTi - 10 szt.
                    11. usy - 4szt.
                    12. lklukasz - 7szt
                    13. dzwiedziu - 4szt
                    14. Gilbert - 6szt.
                    15. Chilihead -5szt.
                    16. yzerman19 - 6szt.
                    17. Zuku - 2 szt
                    18. krzychu73 - 2 szt
                    19. noga - 6 szt.
                    20. Freactal - 2szt.
                    21. .3lite - 2 szt.
                    22. benek161 - 2szt
                    23. profesjonalista - 6 szt.

Razem 120

dopisałem 2 szt, może jeszcze jedną wezmę

Skomentuj

ciągnie się to strasznie i ciągle komuś coś nie pasuje...
                      Daj czas np. do czwartku i zamykaj listę, jak się nie określisz to zamówienie nie dojdzie do skutku ...

p.s. Nadal czekamy na listę elementów

Skomentuj

Ok w takim razie, warunki są takie każdy kto chce płytkę zobowiązany jest potwierdzić chęć zakupu na pw, w odpowiedzi wyślę maila z danymi do wpłaty. Cene płytki ustalam zapobiegawczo na 4zł jesli wyjdzie drożej będą najwyżej dopłaty, jak ktoś chce kit to myślę że jego cena nie przekroczy 2zł a przesyłka polecony priorytet max 5zł więc takie maksymalne ceny obowiązują, soldermaska czerwona chyba że w zakladzie zgodzą sie zrobić część niebieskich. W sprawie lm-ów głucho, napisałem dzisiaj znowu do typa co ma je za 16zł i narazie cisza. Jeśli nie zbierze się wystarczająca liczba chętnych, którzy potwierdzą i wpłacą pieniądze do 13 grudnia (czytaj płytki wyjdą za drogo bo będzie za mało chętnych) zwracam wszystkim kase i zapominamy o zamówieniu.

lista elementów:
                        rezystory smd
                        10 x 3
                        1k x4
                        10k1 x1
                        47k x4

kondensatory smd
                        0,1uf x4

elektrolity przewlekane
                        100uF x2
                        68uf x2

Skomentuj

jaromas, masz pełną skrzynkę, więc potwierdzam tu:

potwierdzam chęć zamówienia 8 szt. płytek + 8 kitów, ale BEZ scalaków LM (kostki już mam) -- czyli płytki + elementy pasywne.
                          pozdrawiam!

Skomentuj

juz wyczyściłem skrzynkę więc proszę na pw

Skomentuj

potwierdzam zamowienie
                              7 plytek jak sie da to niebieskie
                              7 kitow
                              4 lm jesli uda sie zalatwic

cos nie moge wyslac pw
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

aha, cena przesylki jest oczywiście zależna od ilości jak dojdzie do skutku zamówienie + elementy + scalaki to wyjdzie pewnie troche więcej niż piątke :)

Skomentuj

Siema.
                                  Potwierdzam płytki i kity bez lmów. Pw wysłałem ale na wszelki wypadek pisze w temacie co by nie wstrzymywać zamówienia.
                                  Co do tych lmów za 12zł koleś już ich nie ma jest szansa na dostawę na przełomie grudzień styczeń. Jak je dostanie to ma mi dać znać.
                                  Co do kitów może zaszalejemy i kupimy elementy wyzszej jakosci?

Skomentuj

Ja też wezmę 6 kitów + 6 płytek (bez LM)

Czy mam gdzieś jeszcze napisać ?, gdzie wpłacić ? - rozumiem 4 zł za płytkę i 2 zł za kita ?

Skomentuj

taj jest Profesjonalista nr konta porozsyłam dziś poznym wieczorem. Jeśli ktoś będzie brał więcej niż 5 płytek i kity do tego to będze tam z 50 gr więcej do wysylki jeszcze sie nie zorientowalem . Placimy od razu za wysylke bo pozniej sie niczego nie dolicze.

Skomentuj

21. .3lite - 2 szt.

Potwierdzam te 2 sztuki plus kity do obydwóch (obydwie mogą być z lm'ami lub bez, tymi po 16zł).

Skomentuj

jak narazie mam potwierdzonych 73 płytki łącznie z moimi,
                                          nie mam zbytnio czasu więc tu podam dane do wpłat. Mam nadzieje że nikt nie wykorzysta ich do niecnych celów :P
                                          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

tytułem: nick z forum;ilość płytek;ilość kitów

lmów na razie nie uwzględniamy. wpłacać należy kwotę powiekszoną o przesyłkę. I tak pewnie będą korekty zwroty/dopłaty ale ta kasa jest potrzebna żeby złożyć zamówienie bo ze swoich nie wyłożę (raz sie przejechałem przy frezarkach). I bardzo proszę żeby wszystkie potwierdzenia które poszły w wątku poszły też na PW bo później ciężko się ogarnąć. O adresy poproszę was jak już będą płytki (o ile będą)
                                          pozdro
                                          Last edited by lklukasz; 03.11.2011, 20:49.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X