Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płytki pod lm4780

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

poszedł przelew za 4 płytki i 4 kity

Skomentuj

proszę nie piszcie że poszedl przelew, nie pytajcie ile do zaplaty itd bo się okrutny śmietnik tu zrobił... temat ma kilkanaście stron już... i na większość pytan padla odpowiedz. A przelewy sprawdzam na bieżąco i wpisuje w excel-a wiec doskonale wiem kto wplacil.

Skomentuj

kase mam za 43 płytki od:
        Bebok
        KAPRINT
        Zuku
        Freactal
        mbar
        yzerman19
        benek161
        usy
        noga
        otomsono

niestety jeśli do 13.12 nie będzie wystarczającej liczby wpłat to zamówienie sie rozwiązuje i oddaje wszystkim pieniądze

Skomentuj

ja dopiero jutro będę miał dostęp do kompa i będę mógł zrobić przelew
          ale wszystkich wpłat do 13 (poniedziałek) to nie widzę. Przed nami weekend. Proponuję ci przedłużyć czas min do środy. Miedzy innymi dlatego, że temat założony był na starym forum a na razie na nowym nie wiele się dzieje.
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Witam,
            byłbym chętny na jedną płytkę, także już 44 by były

Skomentuj

ok to przedluzamy wplaty do 15.12, przedluzy to cale ewentualne zamowienie ale moze uda sie je doprowadzic do skutku.
              Jeśli ktoś chce jeszcze plytki to wystarczy PW i wplata wg podanego schematu.

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 04:13 ----------

Na zachętę:

5 szt. dzisiaj takich wytrawilem

Skomentuj

Jaki ostatecznie będzie kolor soldermaski - czerwony?
                I co z lepszej jakości elementami? byłbym skłonny dopłacić do nich.

Skomentuj

soldermaska czerwona, w kitach elementy standardowe najprawdopodobniej

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 23:17 ----------

mam wpłaty za połowę ze zdeklarwanej ilości płytek... pozostawię to bez komentarza. Osoby które wpisały się na liste a nie wpłaciły wędrują na moją osobistą czarną listę, jeśli kiedykolwiek podejmę się innego zamówienia nie mają prawa zapisu na nią.
                  Pozostali również będą mogli im podziękować gdyż zamówienie prawdopodobnie nie dojdzie do skutku. W tej chwili należałoby dopłacać 1,5zł do jednej płytki, chyba że sytuacja się zmieni i otrzymam wpłaty na sensowną ilość. Sam już nie wiem czy przedłużać termin wpłat itd chciałbym aby osoby które wpłaciły wypowiedziały się na ten temat, bo ja na dobrą sprawę płytki już mam ale takie profesjonalne też by się przydały.

Nie traktujcie tego jako szantaż czy coś w tym stylu, po prostu drażni mnie podejście co poniektórych.

Skomentuj

Wg mnie można jeszcze dać trochę czasu reszcie, choć to są sumy, które nawet gimnazjalista posiadałby na koncie :/

Jak reszta wyrazi taką zgodę i będzie chciała kontynuować zamówienie, to OK; kilka zł w tą czy tamtą stronę nie szkodzi.

Proponuję, żeby ci co nie wpłacą do kolejnego umówionego terminu (o ile do tego dojdzie) zostali "przekazani", moderatorom. a oni stworzą odpowiedni wątek z mało konkretnymi przy zakupach osobami - będzie to ostrzeżenie dla przyszłych wspólnych zamówień.

Skomentuj

termin (już przedłużany raz) jest do jutra, może niech napiszą chociaż ci co planują wpłacić bo jeśli to koniec wpłat to bez sensu kolejny raz przedłużać...porozsylam zaraz maile bo może nie ogarneli się jeszcze z nowym forum

Skomentuj

No to jest przesada - organizujesz zamówienie i jeszcze musisz motywować ludzi do wpłaty za to co publicznie obowiązali się kupić?
                        Może jestem radykalny i lubię ustawiać niektórych, ale takie zachowanie zasługuje na potępienie na stopniu wyższym niż user-user (o ile do jutra się nie ogarną).

Skomentuj

Ja dziś jeszcze zrobię przelew na jedną płytkę i komplet elementów na dane podane w temacie

Skomentuj

Moim zdaniem mozna poczekać, forum sie jeszcze w 100% nie rozkręciło...
                            Email'e do osób które nie wpłaciły to dobry pomysł ale może poświęć jeszcze chwilkę i zrób listę osób ktore wpłaciły i niewpłaciły, może to kogoś zmobilizuje

Skomentuj

Jaromas ale przejrzyj temat dokladnie.
                              Ustaliles dead line najpierw na 13.12 pozniej za moja namowa (zwiazane z sytuacja na forum) do 15.12 a tera piszesz, ze do 14.12

To jak jest w koncu?
                              Przeczytaj dokladnie.

Mam nadzieje, ze moja kasa wplynela bo wplacilem.
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Powysylalem PW bo nie moge znaleźć gdzie są maile w profilach. ALe i tak polowa ma pozapychane skrzynki więc się do nich nie wyslalo...

Nom pomylka, myślałem ciągle że dzisiaj wtorek.

wpłacili:
                                Zuku
                                KAPRINT
                                Zuku
                                Freactal
                                mbar
                                yzerman19
                                benek161
                                usy
                                noga
                                otomsono
                                RpLand
                                .3lite

napisali że wplacili ale kasy jeszcze nie mam:
                                dzwiedziu
                                Chilihead
                                scythe1123
                                lklukasz

niewplacili:
                                irohide
                                damiani
                                csbiczek
                                LuSzTi
                                Gilbert
                                krzychu73
                                profesjonalista
                                Last edited by jaromas; 13.12.2010, 19:09.

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
                                  termin (już przedłużany raz) jest do jutra, może niech napiszą chociaż ci co planują wpłacić bo jeśli to koniec wpłat to bez sensu kolejny raz przedłużać...porozsylam zaraz maile bo może nie ogarneli się jeszcze z nowym forum
                                  Przesiadka na nowy mechanizm pewnie ma istotne znaczenie, choć to w sumie żadne tłumaczenie. Generalnie pozostawiam to bez komentarza.
                                  Po zmianie ceny o 1,50zł za 1 szt. jestem nadal zainteresowany.

Skomentuj

Kasa za pcb i elementny wplacone- przepraszam za opoznienie, po zmianie mechanizmu prawie wcale nie zagladam na forum, a o zamowienie zapomnialem...

Skomentuj

Przepraszam za opóźnienie, ale ostatnio cholernie w rozjazdach, poza tym po zmianie mechanizmu jakoś mało mi podchodzi to forum.
                                      Kaska oczywiście właśnie przelana.
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

O jej, zupełnie zapomniałem o tych płytkach :/ sorry Panowie za moją zwłokę...
                                        Komp mi wysiadł i od 2tyg. to więcej mnie niema niż jestem na forum... B. dobrze że ktoś dał mi cynk na GG: dzięki !

jaromas jutro wpłacę Ci kasę...

Jeszcze raz sorry....

Skomentuj

Ja mogę dopłacić, zależy mi na tych płytkach.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X