poszedł przelew za 4 płytki i 4 kity
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Płytki pod lm4780
Collapse
X
-
ja dopiero jutro będę miał dostęp do kompa i będę mógł zrobić przelew
ale wszystkich wpłat do 13 (poniedziałek) to nie widzę. Przed nami weekend. Proponuję ci przedłużyć czas min do środy. Miedzy innymi dlatego, że temat założony był na starym forum a na razie na nowym nie wiele się dzieje.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
ok to przedluzamy wplaty do 15.12, przedluzy to cale ewentualne zamowienie ale moze uda sie je doprowadzic do skutku.
Jeśli ktoś chce jeszcze plytki to wystarczy PW i wplata wg podanego schematu.
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 04:13 ----------
Na zachętę:
5 szt. dzisiaj takich wytrawilem
Skomentuj
-
soldermaska czerwona, w kitach elementy standardowe najprawdopodobniej
---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
mam wpłaty za połowę ze zdeklarwanej ilości płytek... pozostawię to bez komentarza. Osoby które wpisały się na liste a nie wpłaciły wędrują na moją osobistą czarną listę, jeśli kiedykolwiek podejmę się innego zamówienia nie mają prawa zapisu na nią.
Pozostali również będą mogli im podziękować gdyż zamówienie prawdopodobnie nie dojdzie do skutku. W tej chwili należałoby dopłacać 1,5zł do jednej płytki, chyba że sytuacja się zmieni i otrzymam wpłaty na sensowną ilość. Sam już nie wiem czy przedłużać termin wpłat itd chciałbym aby osoby które wpłaciły wypowiedziały się na ten temat, bo ja na dobrą sprawę płytki już mam ale takie profesjonalne też by się przydały.
Nie traktujcie tego jako szantaż czy coś w tym stylu, po prostu drażni mnie podejście co poniektórych.
Skomentuj
-
Wg mnie można jeszcze dać trochę czasu reszcie, choć to są sumy, które nawet gimnazjalista posiadałby na koncie :/
Jak reszta wyrazi taką zgodę i będzie chciała kontynuować zamówienie, to OK; kilka zł w tą czy tamtą stronę nie szkodzi.
Proponuję, żeby ci co nie wpłacą do kolejnego umówionego terminu (o ile do tego dojdzie) zostali "przekazani", moderatorom. a oni stworzą odpowiedni wątek z mało konkretnymi przy zakupach osobami - będzie to ostrzeżenie dla przyszłych wspólnych zamówień.
Skomentuj
-
No to jest przesada - organizujesz zamówienie i jeszcze musisz motywować ludzi do wpłaty za to co publicznie obowiązali się kupić?
Może jestem radykalny i lubię ustawiać niektórych, ale takie zachowanie zasługuje na potępienie na stopniu wyższym niż user-user (o ile do jutra się nie ogarną).
Skomentuj
-
Powysylalem PW bo nie moge znaleźć gdzie są maile w profilach. ALe i tak polowa ma pozapychane skrzynki więc się do nich nie wyslalo...
Nom pomylka, myślałem ciągle że dzisiaj wtorek.
wpłacili:
Zuku
KAPRINT
Zuku
Freactal
mbar
yzerman19
benek161
usy
noga
otomsono
RpLand
.3lite
napisali że wplacili ale kasy jeszcze nie mam:
dzwiedziu
Chilihead
scythe1123
lklukasz
niewplacili:
irohide
damiani
csbiczek
LuSzTi
Gilbert
krzychu73
profesjonalistaLast edited by jaromas; 13.12.2010, 19:09.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jaromas Zobacz postatermin (już przedłużany raz) jest do jutra, może niech napiszą chociaż ci co planują wpłacić bo jeśli to koniec wpłat to bez sensu kolejny raz przedłużać...porozsylam zaraz maile bo może nie ogarneli się jeszcze z nowym forum
Po zmianie ceny o 1,50zł za 1 szt. jestem nadal zainteresowany.
Skomentuj
-
Przepraszam za opóźnienie, ale ostatnio cholernie w rozjazdach, poza tym po zmianie mechanizmu jakoś mało mi podchodzi to forum.
Kaska oczywiście właśnie przelana.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj