Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płytki pod lm4780

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

oki, kity bede mial po niedzieli, więc zostaly 2 do wzięcia
    Zuku
    Freactal
    benek161
    arekz
    krzychu73

ktoś z was bierze je?

Skomentuj

jeżeli jeszcze nikt ich nie chce, to ja mogę je wziąć, adres wysyłam na PW

Skomentuj

Ja mogę wziąć, mi to bez różnicy czy są krzywe i tak ich nie będzie nikt oglądał :)

Skomentuj

No to poczekam :)

Skomentuj

uwaga,
            kit będzie zawierał wszystkie elementy pasywne potrzebne do układu,

złącza ARK, 3 pin, ani samego lm4780 nie zawiera, nie były one uwzględniane przy wycenie kitu (koszt samych złącz to 1,50zł bez przesyłki - niektórzy ich nie używają, koszt lm4780 12zł jak trafi się na allegro)

mam nadzieje że było to oczywiste dla większości (sugerując się ceną kitu, dostałem pytanie na gg którego nie skomentuje

dodam jeszcze, że dziś nie wytrzymałem i jeden układ polutowałem.
            Moim zdaniem metalizacje są dobrze zrobione, pocynowane pady znacznie ułatwiają lutowanie i lutuje się bardzo przyjemnie, miedź jest 70 więc gruba i pady nawet nie odczuwają lutowania. Soldermaska nie złazi przy lutowaniu chyba, że sami ją przypalimy lutownicą Samego lm4780 też elegancko się lutuje każdy otwór jest z przelotką więc nie ma potrzeby lutowania od górnej strony. To tyle z wrażeń :)

PS Układ ruszył od kopa więc elektrycznie płytki są ok :)
            Last edited by jaromas; 13.01.2011, 19:33.

Skomentuj

Elementy SMD są 0805 czy 1206?

Skomentuj

Na kiedy można spodziewać się drugiej partii płytek?

Skomentuj

pady smd są znormalizowane pod 0805,
                  nie wiem dokladnie kiedy dluga seria będzie wykonywana, zadzwoniłem do nich i mają wprowadzić poprawki w odstępach między płytkami i dodać ten jeden pad smd

Skomentuj

Siemanko,
                    Jak ktoś jest zainteresowany to jest do wzięcia 13szt lm'ów w cenie 12zł.
                    Do jutra wieczór muszę dać znać sprzedającemu bo do tego momentu jest w stanie je dla mnie przytrzymać.
                    Od razu mówię, że nie będę się zajmował grupowym zamówieniem kostek, daję Wam tylko znać że są chwilowo zarezerwowane dla Was.

Skomentuj

Ja byłbym chętny na 2 szt. Jak to wszystko ma wyglądać?
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Szczerze mówiąc to nie ma pojęcia. Gość ma na nie kilku chętnych. Kupowałem u niego i przy okazji zapytałem czy nie będzie miał większej ilości. Koleś który miał je kupić się wycofał wiec są dalej dostępne. Mogę mu napisać, żeby wystawił po prostu aukcje i kto będzie zainteresowany sobie kupi.

Skomentuj

I ja również był bym chętny na 4 szt.

Skomentuj

Jestem chętny na 1 szt. Lm4780.

Skomentuj

ja na pocztek 2 szt potrzebuje
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Chętnie przygarnę 3 sztuki.

Skomentuj

Jak bym się zmieścił to jedną sztukę bym brał

Skomentuj

Lista na Lm'y:
                                    1) LuSzTi - 2szt.
                                    2) KAPRINT - 4szt.
                                    3) otomsono - 1szt.
                                    4) lklukasz - 2szt.
                                    5) Bebok - 3szt.
                                    6) benek161 - 1szt.

No i mamy 13szt
                                    Tylko kto się zajmie zamówieniem ?? Jaromas może zamówisz te Lm'y i dorzucisz do paczek z płytkami ? Nie ponieślibyśmy kolejnych kosztów przesyłek...
                                    Last edited by otomsono; 17.01.2011, 08:56.

Skomentuj

Tak jak pisałem z powodu sesji nie mam czasu żeby zajmować się tym zamówieniem.
                                      Albo niech zgłosi się ktoś chętny kto by zajął się zamówieniem, albo po prostu napiszę e-mail do sprzedającego i wystawi je na allegro.
                                      Przykro mi ale naprawdę nie mam czasu aby to zorganizować.
                                      Dodam że kolega RpLand też jest chętny i zgłosił chęć zakupu 6szt, jako 2 (tyle ze do mnie na PW)

Skomentuj

Pamowie poczekajmy na odpowiedz jaromas
                                        bo robi sie balagan
                                        jak nie to sie wydzieli nowy temat
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Zamieszczone przez Chilihead Zobacz posta
                                          Dodam że kolega RpLand też jest chętny i zgłosił chęć zakupu 6szt, jako 2 (tyle ze do mnie na PW)
                                          Dziękuję za potwierdzenie. Proszę o przesłanie namiarów na sprzedającego.

Czyli ewentualna lista wyglądałaby następująco:
                                          1a) LuSzTi - 2szt.
                                          1b) RpLand - 6 szt.
                                          2) KAPRINT - 4szt.
                                          3) otomsono - 1szt.
                                          Razem: 13 szt

4) lklukasz - 2szt.
                                          5) Bebok - 3szt.
                                          6) benek161 - 1szt.

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                          Pamowie poczekajmy na odpowiedz jaromas
                                          bo robi sie balagan
                                          jak nie to sie wydzieli nowy temat
                                          Słusznie. Zajmę się realizacją samego zamówienia, z przesyłką na adres jaromasa - najtaniej by było dorzucić do kitów, więc o koszt przesyłki byłoby taniej.

Zbiorowe zamówienie LM 4780 - temat

Informacja
                                          Dodam, że mam dostęp do LM za 16,50zł z możliwością upustu przy większej ilości. Jeszcze nie otrzymałem informacji zwrotnej o wielkości upustu, ale jak będzie tak daleko uzupełnię założony powyżej temat.
                                          Last edited by RpLand; 17.01.2011, 10:04.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X