Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płytki pod lm4780

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
    dobrze że ktoś dał mi cynk na GG: dzięki !
    Nie ma za co, zależy mi aby zamówienie doszło do skutku :)
    Panowie jak będziecie widzieć, że pozostałe osoby które nie wpłaciły logują się na forum lub są na gg - wyślijcie im wiadomość przypominającą ;]

Skomentuj

rzeczywiście coś nie wypaliło, jakiś błąd czy co i nie ściągnęło mi kasy z konta
      przelałem ponownie kasę

Skomentuj

Wpłacili:
        Zuku
        KAPRINT
        Zuku
        Freactal
        mbar
        yzerman19
        benek161
        usy
        noga
        otomsono
        RpLand
        .3lite

Napisali że wplacili ale kasy jeszcze nie mam:
        dzwiedziu
        Chilihead
        scythe1123
        lklukasz
        csbiczek
        LuSzTi

Niewplacili:
        irohide
        damiani
        Gilbert
        krzychu73
        profesjonalista

jaromas uaktualniaj :)

Skomentuj

male poprawki bo wkradly sie bledy

wpłacili:
          Bebok
          KAPRINT
          Zuku
          Freactal
          mbar
          yzerman19
          benek161
          usy
          noga
          otomsono
          RpLand
          .3lite

Napisali że wplacili ale kasy jeszcze nie mam:
          dzwiedziu
          Chilihead
          scythe1123
          lklukasz
          csbiczek
          LuSzTi

Niewplacili:
          ir0nhide
          damiani
          Gilbert
          krzychu73
          profesjonalista

od osób na czerwono nie mam kompletnie żadnych wieści a zdeklarowali się łącznie na 20 płytek (bez nich cena w górę o ok 30gr na sztuce)

Skomentuj

jaromas, przepraszam ze tak pozno ale zmiana forum wybila mnie troche z rytmu odwiedzania diyaudio :) nie moge wyslac pw bo masz skrzynke pelna, proszil bym o podanie danych do przelewu

Skomentuj

http://diyaudio.eu/showthread.php/16...l=1#post246695

Skomentuj

Było już wcześniej:
                Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
                xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

tytułem: nick z forum;ilość płytek;ilość kitów
                Last edited by lklukasz; 03.11.2011, 20:50.

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
                  lm4780
                  Witam, zamówienie dotyczące płytek pod lm4780 stoi między innym dlatego że połowa osób, m innymi Ty nie wpłaciłeś pieniędzy, proszę o pilny kontakt w tej sprawie lub wypowiedź w wątku:

http://diyaudio.eu/showthread.php/16...-lm4780/page15

pozdrawiam jaromas
                  Przecież pisałem Ci że kase dziś wysłałem! Nie moja wina że w firmie okres przedświąteczny, weekend spędziłem po za domem w delegacji (zamiast w ciepłym domu przed komputerem) i umknęło mi całkowicie.
                  Jutro rano kasa (z małym zapasem) powinna być u Ciebie na koncie.
                  A z resztą te "zastępcze" forum też mi do gustu nie przypadło, w sumie nie mi jednemu.
                  Pozdrawiam i przepraszam niecierpliwych za moja zwłokę.
                  Last edited by dzwiedziu; 13.12.2010, 22:53.

Skomentuj

Nie krzycz! Wiadomość była w celu informacji, nie mialem czasu owijać w bawełnę ale nie mialem też na celu Was cisnąć. Ja dla siebie już mam płytki więc ja nie mam parcia ale jest kilka osób którym zależy. Mniej nerwów.
                    A wogóle ja myślałem do pewnego momentu (aż mnie Lukasz uświadomił) że dzisiaj jest wtorek (heh no w sumie już jest ale wiecie ocb) i dlatego też trochę zamieszanie wyszło za co przepraszam.
                    Pozdrawiam

Skomentuj

jaromas przyzwyczaj się, takie są uroki zamówień zbiorowych Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Sorry za offtopa

Skomentuj

kase na koncie mam od wszystkich oprócz:
                        ir0nhdie
                        damiani
                        Gilbert
                        krzychu73

więc chyba coś z tego będzie :P

Skomentuj

Cieszę się niezmiernie i przepraszam ze swej strony za zwłokę.

Skomentuj

a duzo to razem plytek?
                            Ja z damianim robilem juz "interesy" i nie bylo nigdy problemow
                            chyba, ze zrezygnowal
                            moze poczekac jeszcze chwile niech sie okresla
                            Nie widzialem go jeszcze na nowy forum a chyba az tak nam sie nie spieszy?
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

damiani pisal ze wplaci, ir0nhide też, dane do przelewu są dostępne w wątku

razem to 20 płytek więc sporo i waży to na cenie trochę.
                              Szczerze to mi się wcale już nie spieszy bo płytki mam ale Wy to chyba najszybciej po świętach mieć będziecie bo czas realizacji zamówienia to 10dni a nie wiem jak to będzie teraz przed świętami...

Opracowalem te mozajki do zakladu żeby wiedzieli gdzie przelotki, gdzie otwory z metalizacją itd. mam nadzieje że zrobią płytki jak trzeba.

Skomentuj

Witam
                                Już wpłacam pieniądze za 6szt. płytek i kitów. Przepraszam za zamulenie, przez tą zmianę mechanizmu kompletnie zapomniałem o tych płytkach.

Skomentuj

ok to czekam na wplaty jak będzie komplet skladam zamówienie.

P.S. może jest ktoś chętny jeszcze na płytki? bo z krzychu73 nie ma jak się skontaktować

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

wpłaty mam od:
                                  Bebok
                                  KAPRINT
                                  Zuku
                                  Freactal
                                  mbar
                                  yzerman19
                                  benek161
                                  usy
                                  noga
                                  otomsono
                                  RpLand
                                  .3lite
                                  scythe1123
                                  chilihead
                                  dzwiedziu
                                  lklukasz
                                  Luszti
                                  Csbiczek
                                  bartekk
                                  profesjonalista
                                  damiani - nie wpisaleś nicku w tytule przelewu :P
                                  gilbert
                                  arekz

Nie mam wpłat od:
                                  ir0nhide
                                  krzychu73

krzychu nieodpowiada, a ir0nhide napisal że wplaci więc czekamy na niego. Do tego czasu można jeszcze się dopisać, jakby co PW. Jak wplaci ir0nhide wysylam zamówienie i ruszamy dalej :)

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 16:37 ----------

Chciałbym dzisiaj wieczorem przelać kase na płytki i nie wiem czy czekać na tego ir0nhide czy nie... zdeklarowal sie ze wplaci, był na forum wczoraj przed 9 ale nie odezwal się. Mam trochę dosyć już urządzania polowań na osoby które się zdeklarowały a nie wplaciły...

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
                                    Chciałbym dzisiaj wieczorem przelać kase na płytki i nie wiem czy czekać na tego ir0nhide czy nie... zdeklarowal sie ze wplaci, był na forum wczoraj przed 9 ale nie odezwal się. Mam trochę dosyć już urządzania polowań na osoby które się zdeklarowały a nie wplaciły...
                                    Jak nie zmienia to ceny dla ogółu, to nie ma co czekać. Prosić nie będziemy, a taka postawa jest bardzo nie fair.

Skomentuj

przelej kase i zamow plytki
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

jaromas, zamawiaj pcb, nie czekaj na mnie ponieważ ja mimo szczerych chęci i tego że nawet zależało mi na płytkach to tymczasowo nie mam możliwości dokonania ani przelewu ani wpłaty. Krótko mówiąc Skomplikowało mi się wszystko w tym temacie i to na maxa...

BTW: Wciąż nie mam dostępu do swojego kompa, więc od czasu do czasu - okazyjnie korzystam z pc sąsiada/kolegi, dodatkowo jestem po sprzeczce z Panią w banku, a jak by tego było mało - żeby dokonać wpłaty muszę przejechać 25km (dojechać do miasta) a z tym też obecnie mam problem. Najbliższy termin w którym mógł bym dokonać wpłąty za płytki to nadchodzący poniedziałek (20.12) Myśle że nie ma sensu czekać w zaistniałej sytuacji tylko na mnie a tym opuźniać realizaje zamówienia, tak więc proszę mnie wykluczyć z listy, trudno.

PS może za jakiś czas któryś z kupujących bedzie w posiadaniu PCB w nadmiarze i zechce mni odsprzedać jakąś ilość, był bym bardzo wdzięczny jak i oczywiście zainteresowany.

Oficjalnie pragnę B. Przeprosić, że wyszło jak wyszło, chciał bym jednak zanzaczyć, iż to w gróncie żeczy nie moja wina, że się tak mi sytuacja skomplikowała....

Z poważaniem Andrzej (ir0nhide)

Skomentuj

Niestety nie wplace dzisiaj pieniędzy, mialem dostać mailem nr konta do wplaty i do tej pory go nie mam. Z tego co teraz widzę nie pracują w sobotę ale spróbuje zadzwonić. Byłem w 5cio godzinnej trasie przez naszą wspaniałą zimową aurę i liczyłem że jak wróce to będe miał już nr konta i tylko wpłacę...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X