Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mysle ze koszulki wystarcza
    jak mialem kilka lat temu identyfikator to i tak malo kto na niego zwracal uwage

Skomentuj

a ja mysle, ze bedzie zimno i kazdy bedzie mial jeszcze bluze na takiej koszulce ew jakas kurtke
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamierzasz przemku chodzić wielką grupą?:P Musielibyśmy mieć za każdym razem wolny pokój

Skomentuj

tez tak myslalem. jak pozniej bylo widac na AS zrobilo sie bardzo goraco

Skomentuj

grupowo wziedzac sie nie da
            no chyba, ze w grupach 3-4 osobowych
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A nie można koszulki na sweter? Można

Skomentuj

Na tych koszulkach powinno byc jeszcze napisane "sklonujemy kazda kolumne"

Skomentuj

ojj.... jak by było tak napisane to na AS2012 o ile będzie bo ponoć w 2012r. coś ma się spsuć i będzie koniec świata:)
                  nasze twarze były by na tablicy: tych ludzi nie obsługujemy:)

Skomentuj

Nie na temat...
                    Zamieszczone przez DeKeR Zobacz posta
                    ponoć w 2012r. coś ma się spsuć i będzie koniec świata
                    no tak, ale to dopiero 20.12.2012, także na jeszcze jedno AS da się załapać

Skomentuj

koszulki na sfeter?
                      To jeszcze chyba trzeba by dopisac z ktorego szpitala przyjechalismy :)
                      lub inna opcja gdzie zwrocic cialo w przypadku zwalki czyt. niedyspozycji po alkoholowej
                      Last edited by lklukasz; 08.09.2011, 20:01.
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie,jakie sfetry? przecież w Sobieskim jest tak gorąco że pot po ja.... leci :rolleyes: Ci co byli przecież wiedzą,nawet niektóre pokoje z lampami były zamykane na kilkanaście minut i wietrzone bo nie szło wysiedzieć.

Co do spotu,Przemo,masz na myśli spot w pubie czy w hostelu? w końcu organizujemy ten duży pokój czy nie i spotykamy się większą grupą tylko w pubie? Takie rzeczy już trzeba powoli dogadywać bo nie będzie miejsc noclegowych,co roku tak jest.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          gdzie zwrocic cialo w przypadku zwalki czyt. nie dyspozycji poalkoholowej
                          a to kolega jeszcze nie nauczyl sie pic? :o

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            a to kolega jeszcze nie nauczyl sie pic?
                            tak to jest jak pada deszcz, jedzie sie samochodem i jeszcze pisze na forum :blushing:
                            dobrze, ze moge sobie poprawic
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

w dwa miechy mozna to wytrenowac...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                Co do spotu,Przemo,masz na myśli spot w pubie czy w hostelu?
                                W sumie dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia, mam gdzie przenocować. Ale jeśli naszła by nas ochota na dłuższe pogawędki, to pomysł z hotelem jest jak najbardziej trafiony. Może po prostu dołączyć ankietę?

Skomentuj

tylko czy nas wszystkich wpuszcza do hostelu, zebysmy sobie tam siedzieli i gadali? A poza tym to potrzeba chyba jakis duzy pokoj prawda?
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

W lemonie, jest tak, a przynajmniej jak ja bylem, to siedzi sobie gościu na podajże ostatnim pietrze i tam urzęduje, przez 3 doby nikogo z obsługi nie widziałem żeby czymś się interesował taka samowolka wiec wydaje mi się ze z wejściem całej grupy nie powinno być problemu. chociaż przez ponad rok wiele mogło się zmienić.

Skomentuj

no i stało się, w niedzielę wracam do Holandii więc na AS nie zawitam:( Posłuchajcie za mnie i dajcie znać co dobrze grało, może sklonuję

Skomentuj

uwaga!
                                        mozna zabrac dziewczyny bo csbiczka nie bedzie :P
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Hahaha,dobre żarty,dobre :)

Ale wracając do tematu,wpadłem na (może) szalony pomysł,a mianowicie: skoro audioshow jest w Warszawie,to może w piątek zrobić spota u STX-a? oczywiście z ludzmi którzy będą w piątek w wawie i będą mobilni co Wy na to? w piątek mają otwarte do godz. 16. ale może Pan Sławomir Trzaskowski oprowadził by nas po hali? było by fajnie :) Kto ma wtyki u STX-a? może by zagadał?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X