Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GRY na długie zimowe wieczory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Baldur's Gate. To przecież oczywiste, że nie Black Gate :)

Skomentuj

Battlestar Galactica :P

Ja dziś przysiadłem do Far kraj drei (Far cry 3) i powiem, że dużo bardziej wciąga jak druga część, bo w pierwszą nie było mi dane grać z uwagi na słaby komputer w owym czasie. Od czasu do czasu włączę też Skyrim, ale już coraz rzadziej, co nie zmienia faktu, że jak na konsolową grę wyszło to całkiem dobrze. Zresztą wyżej wzmiankowany FC3 też z konsolą ożeniony... Mam nadzieję, że przynajmniej STALKERa nie splugawią konsolami.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
        Battlestar Galactica
        To chyba chciałeś napisać BSG.

Skomentuj

Nie na temat...
          Użyłem liter BG jako, że owo "s" jest w środku słowa i niby jaki ono skrót ma rozwijać. To tak jakbym napisał: BSG - Baldur'S Gate. Nie przeczę, że najczęściej widnieje BSG, ale dla mnie to jest nieco dziwne

Skomentuj

BattleStar Group i wszystko jasne.
            Zwyczajowo używa się skrótu BSG dla określenia "tej" Battlestar Galactica (jak i serialu), bo na "logu" statku jest właśnie napis BSG 75.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

Ja w dzisiejszy, niedzielny wieczor gram na A1200 "w" Protrackera

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                Baldur's Gate. To przecież oczywiste
                jak ktos nie gral to nie skojazy nazwy

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                Ja w dzisiejszy, niedzielny wieczor gram na A1200 "w" Protrackera
                mega

ja bym musial odpalic 65XE zeby ja "rozruszac" :p

ale czysciutka ta amiga

Skomentuj

Na kremie robiona z tego co pamietam
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    ja bym musial odpalic 65XE zeby ja "rozruszac"
                    Mam w kolekcji ladne 130XE z kartonem. Wczoraj przytargalem 4 duze Atari, dwa monitory, dwa twarde dyski i Amige 500+ w kartonie :)

ale czysciutka ta amiga
                    Ogromna ilosc pracy wlozylem w ten komputer, ale efekt jest :)

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                    Na kremie robiona z tego co pamietam
                    Dokladnie

Skomentuj

Można też zagrać w butelkę z koleżanką.
                      Fajna gra z czasów gdy nie było tyle komputerów na świecie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                        Amige 500+ w kartonie
                        takie cos chcialbym dorwac :(
                        mam w idealnym stanie 65XE z pelnym kompletem. podziekowania dla kolegi za prezent

Zamieszczone przez Robak Zobacz posta
                        Można też zagrać w butelkę z koleżanką.
                        obawiam sie ze obecna mlodziez troche inaczej w to gra :/

Skomentuj

obawiam sie ze obecna mlodziez troche inaczej w to gra :/
                          Teraz to się gra w 'słoneczko'. http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc.../KRAJ/74069689
                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

mam w idealnym stanie 65XE z pelnym kompletem. podziekowania dla kolegi za prezent
                            Paweł parę tygodni temu robiłem porządki na strychu i z nalazłem kasetę z grami, mogę udustepnić tetris i inne ale musiałbyś mieć opcję TURBO

Skomentuj

szczerze mowiac to jeszcze tego nei wyciagalem z kartona
                              chyba wyciagne zeby zobaczyc co tam jest i pozadnie zapakuje

Skomentuj

Widzę, że wam się zebrało na retro granie

Skomentuj

takim tekstem udowodniles ile masz lat...
                                  to nie "retro granie" - to podroz do czasow dziecinstwa
                                  ale wspolczesne dzieciaki tego za cholere nie docenia :p

Skomentuj

Oj Paweł dziwnym jesteś człowiekiem, żę tego w sumie żartobliwego posta odebrałeś negatywnie. Retro gry to takie, które mają po 20-30 lat na karku ale są nadal popularne ogrywane przez rzeszę zapaleńców, kórym przypominają czasy dzieciństwa, początki przygody z grami lub zwyczajnie pozwlają na nowo odkryć klasyki sprzed lat. I w takie stare klasyki można zagrać na Amidze (Wspomnianej przez PM), NESie czy nawet już pierwszym Playstation.

I druga sprawa - 28 latka nazywać dziciakiem, bo TY nie zrozumiałeś znaczenia jakiegoś wyrażenia to tak troszkę głupio z twojej strony Więcej czytaj (wikipedię chociażby nie mowiąc już o słownikach) a mniej pracuj z butaprenem to na pewno ci wyjdzie na dobre. Będziesz miał większą wiedzę na temat znaczenia różnych słów i mózg mniej będzie zamulony przez ten szkodliwy klej.

Masz na początek lekturę znaczenia słowa "retro"

http://pl.wikipedia.org/wiki/Retro

Może to ci rozjaśni umysł i odegnie lekko na bok klapki z oczu :P
                                    Last edited by gooralesko; 03.12.2012, 17:57.

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                                      I druga sprawa - 28 latka nazywać dziciakiem, bo TY nie zrozumiałeś znaczenia jakiegoś wyrażenia to tak troszkę głupio z twojej strony
                                      akurat tutaj sie rozpedziles. mialem na mysli prawdziwe dzieci. przykladowmo moj 8-9 letni siostrzeniec. myslisz ze on zagra w takie stare gry? nie! bo to nie wyglada :p

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                                      a mniej pracuj z butaprenem to na pewno ci wyjdzie na dobre.
                                      ty, a moze sie uzaleznilem i 2 miesiace bez klejenia tak mi zaszkodzily?

Skomentuj

akurat tutaj sie rozpedziles.
                                        takim tekstem udowodniles ile masz lat...
                                        Chyba się jednak nie rozpędziłem. Wiesz jak to bolało? Do teraz czuję klucie w sercu

A teraz na serio - poczytaj co to jest retro i jakie ma pozytywne znaczenie gdy mowa o grach video a nie będziesz miał zapędów przed wyzywaniem ludzi od dzieciaków jak mnie przed chwilą.

---------- Post dodany o 19:14 ---------- Poprzedni post o 19:12 ----------

ty, a moze sie uzaleznilem i 2 miesiace bez klejenia tak mi zaszkodzily?
                                        Po prostu jesteś na głodzie

Skomentuj

Nie na temat...
                                          az jutro puszke otworze!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X