Baldur's Gate. To przecież oczywiste, że nie Black Gate :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
GRY na długie zimowe wieczory
Collapse
X
-
Battlestar Galactica :P
Ja dziś przysiadłem do Far kraj drei (Far cry 3) i powiem, że dużo bardziej wciąga jak druga część, bo w pierwszą nie było mi dane grać z uwagi na słaby komputer w owym czasie. Od czasu do czasu włączę też Skyrim, ale już coraz rzadziej, co nie zmienia faktu, że jak na konsolową grę wyszło to całkiem dobrze. Zresztą wyżej wzmiankowany FC3 też z konsolą ożeniony... Mam nadzieję, że przynajmniej STALKERa nie splugawią konsolami.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaBaldur's Gate. To przecież oczywiste
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJa w dzisiejszy, niedzielny wieczor gram na A1200 "w" Protrackera
ja bym musial odpalic 65XE zeby ja "rozruszac" :p
ale czysciutka ta amiga
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaja bym musial odpalic 65XE zeby ja "rozruszac"
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaale czysciutka ta amiga
Zamieszczone przez hermes Zobacz postaNa kremie robiona z tego co pamietam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaAmige 500+ w kartonie
mam w idealnym stanie 65XE z pelnym kompletem. podziekowania dla kolegi za prezent
Zamieszczone przez Robak Zobacz postaMożna też zagrać w butelkę z koleżanką.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaobawiam sie ze obecna mlodziez troche inaczej w to gra :/Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamam w idealnym stanie 65XE z pelnym kompletem. podziekowania dla kolegi za prezent
Skomentuj
-
Oj Paweł dziwnym jesteś człowiekiem, żę tego w sumie żartobliwego posta odebrałeś negatywnie. Retro gry to takie, które mają po 20-30 lat na karku ale są nadal popularne ogrywane przez rzeszę zapaleńców, kórym przypominają czasy dzieciństwa, początki przygody z grami lub zwyczajnie pozwlają na nowo odkryć klasyki sprzed lat. I w takie stare klasyki można zagrać na Amidze (Wspomnianej przez PM), NESie czy nawet już pierwszym Playstation.
I druga sprawa - 28 latka nazywać dziciakiem, bo TY nie zrozumiałeś znaczenia jakiegoś wyrażenia to tak troszkę głupio z twojej stronyWięcej czytaj (wikipedię chociażby nie mowiąc już o słownikach) a mniej pracuj z butaprenem to na pewno ci wyjdzie na dobre. Będziesz miał większą wiedzę na temat znaczenia różnych słów i mózg mniej będzie zamulony przez ten szkodliwy klej.
Masz na początek lekturę znaczenia słowa "retro"
http://pl.wikipedia.org/wiki/Retro
Może to ci rozjaśni umysł i odegnie lekko na bok klapki z oczu :PLast edited by gooralesko; 03.12.2012, 17:57.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaI druga sprawa - 28 latka nazywać dziciakiem, bo TY nie zrozumiałeś znaczenia jakiegoś wyrażenia to tak troszkę głupio z twojej strony
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaa mniej pracuj z butaprenem to na pewno ci wyjdzie na dobre.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaakurat tutaj sie rozpedziles.Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatakim tekstem udowodniles ile masz lat...
A teraz na serio - poczytaj co to jest retro i jakie ma pozytywne znaczenie gdy mowa o grach video a nie będziesz miał zapędów przed wyzywaniem ludzi od dzieciaków jak mnie przed chwilą.
---------- Post dodany o 19:14 ---------- Poprzedni post o 19:12 ----------
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaty, a moze sie uzaleznilem i 2 miesiace bez klejenia tak mi zaszkodzily?
Skomentuj
Skomentuj