Cała seria gier CMR na opcje grania na dwóch, chyba nawet dirty też, ale nie pamiętam już
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
GRY na długie zimowe wieczory
Collapse
X
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPanowie, szukam gry samochodowej na dwóch graczy (z podzielonym ekranem), na Windows XP 32bity.
Coś w stylu Colin McRae Rally 2.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaOdejdźcie od kompa pograjcie w planszówki
Skomentuj
-
przypadkiem trafilem do empiku i jak zawsze przegladam dzial z grami
promocja na klasyke gier komputerowych!
2 w cenie 1!
i w taki oto sposob kupilem fallouta new vegas za 17,5zl
http://kolekcjaklasyki.pl/gry-z-kolekcji/
dzisiaj postaram sie wrocic po kolekcje tomb rider (13 gier!)
i moze wezme do pary max payne'a zeby siostrzeniec mial w co grac (starszy komputer)
Skomentuj
-
Czas reaktywować temat.... Znowu zbliżają się długie zimowe wieczory! I co? Trzeba było znaleźć jakieś rozwiązanie na nudę. Jakieś kilka miesięcy temu kupiłem xboxa 360. I ostatnio intensywnie przeszukiwałem rynek, aby kupić jakieś gry na xboxa 360. Wiadomo, że ceny są dość wysokie jak na nasze Polskie zarobki ale udało mi się znaleźć pewien sklep http://www.grymel.pl/xbox-360-o_c_72_1.html i powiem szczerze, że już się zaopatrzyłem w kilka gier na zimę. I teraz się zastanawiam nad najnowszą częścią FIFY
Skomentuj
-
Nie na temat...Śmierdzi reklamą na kilometr...
Wiadomo, że ceny są dość wysokie jak na nasze Polskie zarobkiPreamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gabrielk Zobacz postaZnowu zbliżają się długie zimowe wieczory! I co? Trzeba było znaleźć jakieś rozwiązanie na nudę.
Skomentuj
-
Odświeżam temat ( o zupełnie nie adekwatnej porze roku :flapper: )
Mój dobry kolega wypuścił właśnie na platformie Steam swoją pierwszą w pełni samodzielnie stworzoną grę: >>FURRY FURY<<
Gra jest obecnie w Early Access, w pełni darmowa i odskonale się sprawdzi jako zabijacz czasu dla Was lub Waszych małych pociech.
Zachęcam do spróbowania!
Dziękować :)
Skomentuj
Skomentuj