Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GRY na długie zimowe wieczory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Cała seria gier CMR na opcje grania na dwóch, chyba nawet dirty też, ale nie pamiętam już

Skomentuj

Może nie rajdy, ale skoro ma być na starszego kompa, to może Need for Speed 4? Nagminnie grałem w NfS 2SE, 3SE, no i 4 HS również na podzielonym ekranie. Świetna muzyka, choć to wcale nie moje klimaty i dobra zabawa.

Skomentuj

Darmowe polowanie:
        http://www.thehunter.com/landing?src=

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
          Panowie, szukam gry samochodowej na dwóch graczy (z podzielonym ekranem), na Windows XP 32bity.
          Coś w stylu Colin McRae Rally 2.
          Toca race driver 2 lub 3 moze bedzie dobra.

Skomentuj

mr. Obama gra w wiedźmina..

Skomentuj

Odejdźcie od kompa pograjcie w planszówki

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                Odejdźcie od kompa pograjcie w planszówki
                Na kompie też są planszówki .

Skomentuj

Wiem że są, jest nawet portal gdzie można pograć w znane planszówki przez zakupem.
                  Wszystko na kompie :) a pogadać normalnie i napić się piwka przy planszówce jest o wiele lepiej niż przez kompa . Pozatym to inne emocje.

Skomentuj

przypadkiem trafilem do empiku i jak zawsze przegladam dzial z grami
                    promocja na klasyke gier komputerowych!
                    2 w cenie 1!
                    i w taki oto sposob kupilem fallouta new vegas za 17,5zl

http://kolekcjaklasyki.pl/gry-z-kolekcji/

dzisiaj postaram sie wrocic po kolekcje tomb rider (13 gier!)
                    i moze wezme do pary max payne'a zeby siostrzeniec mial w co grac (starszy komputer)

Skomentuj

Panowie, co trzeba zrobić aby w grze Battle Field Bad Company 2 zagrać w inne plansze niż Wietnam?
                      Przeszedłem Wietnam ale nic nowego mi się nie otworzyło.
                      Muszę Wietnam przejść na najwyższym poziomie?

Skomentuj

Czas reaktywować temat.... Znowu zbliżają się długie zimowe wieczory! I co? Trzeba było znaleźć jakieś rozwiązanie na nudę. Jakieś kilka miesięcy temu kupiłem xboxa 360. I ostatnio intensywnie przeszukiwałem rynek, aby kupić jakieś gry na xboxa 360. Wiadomo, że ceny są dość wysokie jak na nasze Polskie zarobki ale udało mi się znaleźć pewien sklep http://www.grymel.pl/xbox-360-o_c_72_1.html i powiem szczerze, że już się zaopatrzyłem w kilka gier na zimę. I teraz się zastanawiam nad najnowszą częścią FIFY

Skomentuj

Nie na temat...
                          Śmierdzi reklamą na kilometr...
                          Wiadomo, że ceny są dość wysokie jak na nasze Polskie zarobki
                          Taa za grosze można używki kupić...
                          Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Xbox 360? To jak chwalić się nowym smartfonem - Nokią 3310...

Skomentuj

Zamieszczone przez gabrielk Zobacz posta
                              Znowu zbliżają się długie zimowe wieczory! I co? Trzeba było znaleźć jakieś rozwiązanie na nudę.
                              Polecam grę Portal i Portal 2.

Skomentuj

Odświeżam temat ( o zupełnie nie adekwatnej porze roku :flapper: )

Mój dobry kolega wypuścił właśnie na platformie Steam swoją pierwszą w pełni samodzielnie stworzoną grę: >>FURRY FURY<<
                                Gra jest obecnie w Early Access, w pełni darmowa i odskonale się sprawdzi jako zabijacz czasu dla Was lub Waszych małych pociech.

Zachęcam do spróbowania!

Dziękować :)

Skomentuj

Czaruję...
                                X