Zamieszczone przez .3lite
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zna się ktoś na wężach? :P
Takie coś znalazłem dziś w piwnicy:
Wiem, że fotki kiepskie, ale robione na szybko telefonem. Żyjątko raczej małe i młode. Ciekawe gdzie mamusia :PAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz postaDawno bym potraktowal cos takiego sztychem a pozniej zdjecia robil
Skomentuj
-
Nie na temat...Cóż winne stworzenia, że człowiek im środowisko naturalne zniszczył i zrobił sobie rozrywkę z trzymania w niewoli tysięcy gatunków - niektórych naprawdę niebezpiecznych.
Ja również nie zabijam owadów, z wyjątkiem komarów i karaluchów jak te zaczęły włazić przez pion wentylacyjny.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaJa tam nawet muchę wypuszczam :P
kto wie ten skuma
Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Jak coś to wpadaj na łowy :)
---------- Post dodany o 07:38 ---------- Poprzedni post o 06:39 ----------
Poczytałem trochę i w zasadzie to szkoda tego węża. Prawdopodobnie padnie z głodu, teraz jak tak pomyślę to wczoraj wydawał się dość anemiczny, nie uciekał jakoś szybko. Powoli przepełzł ze środka piwnicy (po tym jak otworzyłem drzwi) w róg i wpełzł na ścianę tak jak widać na zdjęciach. Ehh...ktoś nie dopilnował.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz postaMam kumpla co hoduje węże Boa
Skomentuj
Skomentuj